- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.521
9. Gün olduğu için bence normal erken test yapmışsınArkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Birkaç kan testinden sonra yapicam canim simdilil düşünmüyorumEvde test yapican mi
Bende taze transfer 5. Gün tek embriyo transferi oldumTaze transfer olan var mı aranizda , benim taze ardışık transfer biri 3 biri 5. Gün
Hakkinda hayirlisi olsun insallhBirkaç kan testinden sonra yapicam canim simdilil düşünmüyorum
Aynen durduk yere beta baktircam denmezAcil durumlarda kendileri alıp bakıyorlarmış ama sen gidip ben beta baktırmak istiyorum deyince bakmıyorlarmış öyle dediler ben hususi gidip sormadım da giden arkadaşlar var
Aslında çok ta güzel artmış niye oluyor ki kimyasal gebelik acaba çok üzüldüm canımiyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Canım iyi akşamlar , üzgünüm hayırlısı olsun inşallahiyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Yaaaaaa çok üzgünümiyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Transfer olan canlarım durumlar nedir belirtileriniz var mı? Benim bugun 6.günüm çok tatlı iğne batması oluyor ama çok hafif bide sol bacağıma ağfı giriyor bunlar iyi bişi mi? Bide göğüsüm çok şişti ilaçlardan galiba hassasiyeti pek yok dün geceden beri korku sardı içimi olmadı diyebelirtisi olan var mı
Canım benim herkeste her gebelikte aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki her bünye farklı sonuçta hepimizin süreci aynı olsa da tedavilerimiz farklı ben o yüzden onun belirtisi böyleymiş bende böyle bişey yok diye üzüntüye sokmuyorum kendimi ya da ben de olan bişey sizde neden yok demiyorum bu inanın bizi daha çok strese sokar ne gerek var ki biraz daha sabırla ilerlemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum dile kolay belki ama süreci zorlaştırmak yerine kolay geçirmek adına anın tadını çıkarın çünkü telaşa kapılıp sürecimizi yaşayamıyoruz bırakın kendinizi dinlemeyi güzel günlere iyi şeylere odaklanın Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmayacak hepimiz bebişlerimize kavuşacağızKorku sardı içime olmadı diye pek belirtim yok gibi var gibi emin olamıyorum sol bacağıma ağrı giriyor tatlı tatlı iğne batar gibi kasıklarıma çok hafif ama ağrı oluyor göğüslerim baya büyüdü şişti ama ilaçlardan galiba başka bişi yok malesef ne mide bulantısı ne baş dönmesi bunlar yok acaba tutmadı mı
Kamerada belli bile olmuyorResmini atar mısın
Yan bakınca hafif bi silik gözüküyor sankiKamerada belli bile olmuyor
Neye göre az diyor ki değeri ben anlamadımArkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Haklısın kuzum kendimi böyle sıkıntıya sokup geriyorum elim sürekli göbüşümde seviyorum okşuyorum bebeklerim diyorum allahım bu duygu bizden esirgeme diye dua ediyorum dün bi dua ettüm allahım pozitifse ne olur rüyamda göster bana diye yalvardım rüyamda pozitif olduğunu sonucu 60 ile öğrendiğimi gördüm çok etkilendim belki ben kafaya taktığım için öyle rüya gördüm bilmiyorum ama baya gerçekçiydiCanım benim herkeste her gebelikte aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki her bünye farklı sonuçta hepimizin süreci aynı olsa da tedavilerimiz farklı ben o yüzden onun belirtisi böyleymiş bende böyle bişey yok diye üzüntüye sokmuyorum kendimi ya da ben de olan bişey sizde neden yok demiyorum bu inanın bizi daha çok strese sokar ne gerek var ki biraz daha sabırla ilerlemek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum dile kolay belki ama süreci zorlaştırmak yerine kolay geçirmek adına anın tadını çıkarın çünkü telaşa kapılıp sürecimizi yaşayamıyoruz bırakın kendinizi dinlemeyi güzel günlere iyi şeylere odaklanın Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmayacak hepimiz bebişlerimize kavuşacağız
İnşallah arkadaşım ben de listeye ikiz pozitif bırakmak istiyorum inşallahAmin canım benim 15 Aralıkta dediler nasipse , hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallahhayırlısıyla pozitif olsun inşallah canım belirtiler de günden güne değişebiliyor
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim yarın çok güzel sonuçlar nasip etsin inşallah gel bize yaz sevinelim çokça
Canımm hiç korkma Allah nasip ettiyse tutmuştur , bende de olmadı mide bulantısı hala yoksen gönlünü ferah tut inşallah hissettiklerinin hepsi tutunma belirtileridir
Bnde aynı durumdayımBu süreç normalde çok yorucu bir süreç hem maddi hem manevi olarak ama beklemekte bi o kadar yorucuymuş aslında bir ümitleniyorum bir ümitsizliğe kapılıyorum, bir anlamsız bir mutluluğa bürünüyorum birden anlamsız bir hüzne, aniden sinirlerim tepeme çıkıyor. normalde çok sakin bir insanken aslında bu bekleme süreci dahi bir sınav ama işte sabırda çok zorluyor insanı sizlerin güzel haberleriyle mutlu olurken, kötü haberinizle sanki bana olmuş gibi üzülüyorum belki bana da olucak bilemiyorumRabbim emeklerimizin karşılığını versin, gönlümüze göre olanı nasip etsin inşallah öyle bi doldumda yazmak istedim
Ben transfer gününüde saydım kusura bakmaİyiyim cnm şükür 2.ci günüm henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?