- 3 Nisan 2023
- 983
- 772
- 23
- 38
ev işlerini yapabilirsin ama ağır kaldırma süpürürken güç gerektirirse uğraşma üstten süpür mesela eğilerek yer silme bence, makinayı yerleştirirken bişey olmaz bence zaten kolumuzla koyuyoruz en kötü ihtimalle ben dizimi bükerek alçalıyorum ama hala süpürge falan yapmıyorum eşim yapıyor onları sağolsun. Ütüye gelince onu da yapmadım annem gitmeden bitirdi hepsini ama bence parça parça yap yada giyeceğiniz zaman ütüle şimdilik uzun süre ayakta durmasan iyi olur bence ben öyle yapıyorum yani , çok ayakta durunca yoruluyorum zaten değişik bi şekilde enerjim çekiliyorKizlar tup bebek anne adaylarina bir sorum olucak, transfer zamaninda dikkat etmemizi soyledikleri egilme uzanma asiri fiziksel hareketten kacinma gibi kurallar vardi ya, onlar hala ne derece gecerli? Sormamisim doktoruma heyecandan, artik bir ay oldu yavas yavas ev islerimi kendim gormek istiyorum ama cekiniyorim. Dun ilk kez supurge actim ve bulasik mak.kendim yerlestirdimyani bu basit duzeylerde devam edebilirim herhalde diye dusunuyorum. Utu birikmis dag gibi ama yapmaya cekindim ayakta uzun kalmak gerekiyor diye kol hareketi olacak. Ay bilmiyorum cok mu abartiyorum ama boyle zor gebelik elde edince aklim cikiyor zarar vermekten bebise
![]()