• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum inan senin gibi düşünüyorum kan testi en net ve gerçek sonuç hatıra olarak saklama fikrine bayildim hiç aklıma gelmemişti ben de o zaman yaparım, sakin canini sıkma zaten kanda ilk çıkarmış sonra idrara yansirmis silik bile olsa zaten hamilesin demekmiş hepsini buradan ogrendim senin icin moral cok önemli lütfen böyle şeylere canini sıkma seviliyorsun❤🙏🧿🥰
İnşallah kuzum sana ve buradaki bütün arkadaşlara kanda pozitifi görmek nasip olsun 🙏🏻❤️ ondan sonra kaset testi yap tarihi de yaz arkasına öyle sakla ben oğlumda öyle yapmıştım 😍

İyi Akşamlar arkadaşlar,
Muhtemelen 1- 2 gün içinde Regl olurum, ondan sonrada tüp bebeğe başlıyoruz

Bulunduğum ilden 3 saat uzakta olan başka bir şehirde tedavi görüyoruz

Benim aralık ayında kullanabileceğim sadece 5 günlük iznim var. sizce hangi aşamada kullanmalıyım. Tarasferden sonra 5 gün rapor verecekler.

Taze transfer olan arkadaşlar siz tedavi başlangıcından transfere kadar kaç defa ve kaç günde bir tüp bebek merkezine gittiniz.

Merhaba canım sürecimiz benziyor benim de oğlum 6 yaşında.. bu ilk tüp bebek denemem yalnız ben bu 6 yıl içinde bir daha hiç gebe kalamadım inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur çocuklarımıza kardeş, yoldaş olur 🙏🏻
Amin canım inşallah 🙏 ben 2.çocuğu inan oğlum için istiyorum. Çok şükür Rabbim bana annelik duygusunu tattırdı. Benim eşim diyarbakırlı. Oğlumun sadece baba tarafından 27 kuzeni var 🤭😅 okulda, oturduğumuz sitede kardeşi olmayan yok. Sürekli bana gelip karnında bebek büyüt artık diyor 😔 bir evladım olsun daha isterim elbette ama koklayana bir gül yeter demişler bu acılara en çok oğlum için dayanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 sizin tekrar gebe kalamamanız en benim kayıplar kadar ilginç. Eni konu nasip etsin çıkıyor herşey

İyi Akşamlar arkadaşlar,
Muhtemelen 1- 2 gün içinde Regl olurum, ondan sonrada tüp bebeğe başlıyoruz

Bulunduğum ilden 3 saat uzakta olan başka bir şehirde tedavi görüyoruz

Benim aralık ayında kullanabileceğim sadece 5 günlük iznim var. sizce hangi aşamada kullanmalıyım. Tarasferden sonra 5 gün rapor verecekler.

Taze transfer olan arkadaşlar siz tedavi başlangıcından transfere kadar kaç defa ve kaç günde bir tüp bebek merkezine gittiniz.
Bende ilçede yaşıyorum merkez 1.5 saat uzaktaydı yaklaşık.
Reglin 2. Günü gittim.
5 gün iğne kullanıp 8. Gün gittim.
Sonra 11. Gün gidip yumurta toplandı.
14. Günde transfere gittik.

Yani 4 kez gitmiş oldum. Gittiğim günler işten yarım gün izin alıp gittim.
Transfer ve ertesi gün izin kullandım sonra normal hayata devam ettim

Bende ilçede yaşıyorum merkez 1.5 saat uzaktaydı yaklaşık.
Reglin 2. Günü gittim.
5 gün iğne kullanıp 8. Gün gittim.
Sonra 11. Gün gidip yumurta toplandı.
14. Günde transfere gittik.

Yani 4 kez gitmiş oldum. Gittiğim günler işten yarım gün izin alıp gittim.
Transfer ve ertesi gün izin kullandım sonra normal hayata devam ettim
Teşekkürler

Canımm kamerada çok net çıkmamış ama ben kan vermeye gideceğim günün önceki gecesi yapmıştım hemen hemen bu siliklikteydi ama betam kanda iyi çıktı , canını sıkma pozitiftir inşallah ♥️🤲🏻
Ağzın bal yesin ❤️❤️ inşallah benimki de öyle çıkar.. ortalama kaç çıktı hatırlıyor musunuz

Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamışız, aslında sizin baya da yüksekmiş test değeri 🙁 Ben de 28 Kasım'da test yaptırdım. İki-üç gündür kahve rengi lekelenmem vardı, yerleşme kanaması. Çok sevinmiştim çünkü 1senedir bebek istiyoruz, ilk defa tüp bebek denemesinde bu yerleşme kanamasına şahit oldum. Neşe içinde kan testine gittim. Sonuç açıklandı pozitif, hemen eşime anneme haber verdik neşeyle. Sonra doktorumu aradım. B HCG değerini düşük buldu. Benim elim ayağım boşaldı ve o an kanamam başladı. Çok üzgünüm ve sizin gibi hep böyle olacak korkusu var. Ocak'ta ikinci transferi olacağım nasipse...
Sanada geçmiş olsun. Benim değerim hep 3 e 5e katlayarak ilerledi. Herşey normal demişti doktorum aslında ama nasipten öteye gidilmiyor maalesef. ilk adette tekrar transfer olabileceğimi söyledi doktorum. Senle aynı korkuları yaşıyorum bende. Senden genetik yada pıhtılaşma testi istediler mi

Canım benim konu aile de olunca tabi üzülmemek elde değil 😔 aynı gün diye hiç üzülme canım benim biz embriyoları Pgt yaptırdık düşün hepsi aynı kalite embriyolar 3 tanesinden sadece 1 i sağlıklı gelmişti. Yani biri birini katiyen tutmaz inşallah diğer embriyolarla pozitif sonuç alacaksın Allahın izniyle 🤲🏻🩵🌸
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 Canım sizin dondurulmuş embriyolara mı yapıldı pgt testi. Bende yaptırmak istiyorum ama çözüldükten sonra bir sıkıntı olur mu acaba embriyolarda ? Birde pgt sonucu ne kadar zamanda çıkıyor

Selam kızlar biraz içimi dökeceğim... Bir psikoterapist olarak hep dert dinleyen oldum. Bu kez gerçekten derdimi dökmeye çok ihtiyacım var...

Ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için canla başla didiniyorum. Sürecim çok zor geçti. Allah daha beterlerini yaşatmasın ama çok zor şeyler yaşadım.

2 doğal yolla olan ama sonra kimyasala dönen gebelik ve düşükler. 1 dış gebelik ve ameliyatla sağlıklı olan tüpümün alınması. Sonra düşükler ve ameliyatla rahmimin t şeklini alması ve bir rahim ameliyatı. Tabi arada çektirdiğim rahim filmleri ilaçlar iğneler onları saymıyorum. Sonra 1 tüp bebek. Tam tuttu derken mutluluktan havalara uçarken kalbinin durması ve beni kör karanlığa çeken bir kürtaj işlemi. Sonra 1 tüp bebek denemesi ama negatif sonuç. Şimdi 1 deneme daha yapıldı. Yine değerlerim çok güzeldi, ikiye de katlandı ama kanamalarım var. Ve bugün yeniden aynı cümleleri söyledi doktorum: Düşük riski var... Aklımdan atamıyorum bu cümleyi. Sanki içim yanıyor. Haksızlığa uğramış hissediyorum. Yalnız ve çaresiz hissediyorum. Kalbim kırılıyor ruhum daralıyor. Ümidim yıkılıyor. Biliyorum belki daha yolun çok başı. 10 yıllarca bu süreci yaşayanlar var belki ben de öyle yaşayacğım. Bilmiyorum. Ama şu an yerle bir hissediyorum. Çok üzgünüm... Sizler bu sürece nasıl dayanıyorsunuz? Ben bazen dayanamayacağımı hissediyorum...
🧚‍♀️

İnşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 Canım sizin dondurulmuş embriyolara mı yapıldı pgt testi. Bende yaptırmak istiyorum ama çözüldükten sonra bir sıkıntı olur mu acaba embriyolarda ? Birde pgt sonucu ne kadar zamanda çıkıyor
Rica ederim canımm , bizim embriyolar oluşturulduktan sonra daha dondurulmadan 3 ünden biyopsi alındı canım ❤️ 21 günde de sonuç çıktı, ama gerektiği taktirde çözülüp de biyopsi alınıyormuş ❤️

Back
X