İnşallah kuzum sana ve buradaki bütün arkadaşlara kanda pozitifi görmek nasip olsun ondan sonra kaset testi yap tarihi de yaz arkasına öyle sakla ben oğlumda öyle yapmıştım

İyi Akşamlar arkadaşlar,
Muhtemelen 1- 2 gün içinde Regl olurum, ondan sonrada tüp bebeğe başlıyoruz

Bulunduğum ilden 3 saat uzakta olan başka bir şehirde tedavi görüyoruz

Benim aralık ayında kullanabileceğim sadece 5 günlük iznim var. sizce hangi aşamada kullanmalıyım. Tarasferden sonra 5 gün rapor verecekler.

Taze transfer olan arkadaşlar siz tedavi başlangıcından transfere kadar kaç defa ve kaç günde bir tüp bebek merkezine gittiniz.

Amin canım inşallah ben 2.çocuğu inan oğlum için istiyorum. Çok şükür Rabbim bana annelik duygusunu tattırdı. Benim eşim diyarbakırlı. Oğlumun sadece baba tarafından 27 kuzeni var okulda, oturduğumuz sitede kardeşi olmayan yok. Sürekli bana gelip karnında bebek büyüt artık diyor bir evladım olsun daha isterim elbette ama koklayana bir gül yeter demişler bu acılara en çok oğlum için dayanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin tekrar gebe kalamamanız en benim kayıplar kadar ilginç. Eni konu nasip etsin çıkıyor herşey

Bende ilçede yaşıyorum merkez 1.5 saat uzaktaydı yaklaşık.
Reglin 2. Günü gittim.
5 gün iğne kullanıp 8. Gün gittim.
Sonra 11. Gün gidip yumurta toplandı.
14. Günde transfere gittik.

Yani 4 kez gitmiş oldum. Gittiğim günler işten yarım gün izin alıp gittim.
Transfer ve ertesi gün izin kullandım sonra normal hayata devam ettim

Teşekkürler

Canımm kamerada çok net çıkmamış ama ben kan vermeye gideceğim günün önceki gecesi yapmıştım hemen hemen bu siliklikteydi ama betam kanda iyi çıktı , canını sıkma pozitiftir inşallah
Ağzın bal yesin inşallah benimki de öyle çıkar.. ortalama kaç çıktı hatırlıyor musunuz

Sanada geçmiş olsun. Benim değerim hep 3 e 5e katlayarak ilerledi. Herşey normal demişti doktorum aslında ama nasipten öteye gidilmiyor maalesef. ilk adette tekrar transfer olabileceğimi söyledi doktorum. Senle aynı korkuları yaşıyorum bende. Senden genetik yada pıhtılaşma testi istediler mi

İnşallah çok teşekkür ederim Canım sizin dondurulmuş embriyolara mı yapıldı pgt testi. Bende yaptırmak istiyorum ama çözüldükten sonra bir sıkıntı olur mu acaba embriyolarda ? Birde pgt sonucu ne kadar zamanda çıkıyor

Rica ederim canımm , bizim embriyolar oluşturulduktan sonra daha dondurulmadan 3 ünden biyopsi alındı canım 21 günde de sonuç çıktı, ama gerektiği taktirde çözülüp de biyopsi alınıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…