Kızlar bende bir şey soracağım transfer için 2. Regli bekleyenler gecikme oldu mu kaç gün beklediniz
Merhaba. Hiç endişe etme ikinci regl gecikebikiyor. Benim opudan sonra ilk reglim 26 Eylül de, ikincisi 15 Kasım'da oldu. Bunu araştırırken daha fazla bekleyenler de okudum yorumlarda :/ inşallah en kısa zamanda olursun, stres yapmamaya çalış. Bir sürü şey denedim gelsin diye ama ne zaman olacağı varsa o zaman oluyor :) yumurtlama zamanı takip edersen ondan sonra daha kolay tahmin edebilirsin regl tarihini.

arkadaşlar selam , 14 aralık transfer tarihim. onun öncesinde estrofem günde 3 kez kullanıyorum akşamda kan sulandırıcı içiyorum ve bir tane omega 3 kullanıyorum. doktor bana vajinaya PRP yapıcak 2 kez daha önce olanlar var mı. bir tane dondurulmuş embriyom var umarm tek şansım tutar.... sizin nasıl oldu nasıl ilerledi transfer öncesi sonrası neler yaptınız ? :)

Arkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Ya nasıl az çok normal sonuç az ama gününe göre normal merak etme 2 gün sonra tekrar yaptır kendini de üzme

Arkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Sonuçta cok eeken yapmışsın testi cnm 12.gün yapılıyor normalde bide geç tutunma olayı filan da olduğu için önemli olan 2 katı artması yarın tekrar test yaptır

Sonuçta cok eeken yapmışsın testi cnm 12.gün yapılıyor normalde bide geç tutunma olayı filan da olduğu için önemli olan 2 katı artması yarın tekrar test yaptır
Bence de sevinmelisin ilk asamayi geçtin sonra kese kalpatisi genetik test onlar da hayırlısıyla olur ve sağlıkla kucağına alirsin

Bence de iyi canım neden üzülüyorsun 2 gün sonra yine ver kan

transfer çok acıyor mu arkadaşlar, bir tane dondurulmuş yumurtam var.... tek umut tek şans
Hayır 5 dakikalık işlem sadece lavaboya sıkışık olmanız gerekiyor ki keseyi tam görsünler yerleşim güzel sağlansın hiç korkulacak bişey yok

Canimm cok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin,❤ bir sonraki muayene ne zaman???bugün hafif mide sıkışması gibi bi his var onun dışında hicbisim yok
Amin canım benim 15 Aralıkta dediler nasipse , hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah hayırlısıyla pozitif olsun inşallah canım belirtiler de günden güne değişebiliyor
Maşallah arkadaşım Allah sağ Salim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah çok sevindim adına benim bugün 10.günüm yarın test vercem inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim yarın çok güzel sonuçlar nasip etsin inşallah gel bize yaz sevinelim çokça
Canımm hiç korkma Allah nasip ettiyse tutmuştur , bende de olmadı mide bulantısı hala yok sen gönlünü ferah tut inşallah hissettiklerinin hepsi tutunma belirtileridir

Oyyyyyy kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…