- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.581
Ayy canim ağzından bal damlıyor Aminn hepimizde nasip olsun inşallah seve seve saklayacağımmmm❤İnşallah kuzum sana ve buradaki bütün arkadaşlara kanda pozitifi görmek nasip olsunondan sonra kaset testi yap tarihi de yaz arkasına öyle sakla ben oğlumda öyle yapmıştım
Anladım canım çok teşekkür ederimRica ederim canımm , bizim embriyolar oluşturulduktan sonra daha dondurulmadan 3 ünden biyopsi alındı canım21 günde de sonuç çıktı, ama gerektiği taktirde çözülüp de biyopsi alınıyormuş
Benimde 4. Günüm bugünTransfer olan canlarım durumlar nedir belirtileriniz var mı? Benim bugun 6.günüm çok tatlı iğne batması oluyor ama çok hafif bide sol bacağıma ağfı giriyor bunlar iyi bişi mi? Bide göğüsüm çok şişti ilaçlardan galiba hassasiyeti pek yok dün geceden beri korku sardı içimi olmadı diyebelirtisi olan var mı
Cnm nasılsın keseyi görmüşsündur insaAllah bayadir mesaj görmedim senin yazmak istedim umarım mutlu haberler almissindirAmiin, Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallah
Transferden sonra kullan kesinlikleİyi Akşamlar arkadaşlar,
Muhtemelen 1- 2 gün içinde Regl olurum, ondan sonrada tüp bebeğe başlıyoruz
Bulunduğum ilden 3 saat uzakta olan başka bir şehirde tedavi görüyoruz
Benim aralık ayında kullanabileceğim sadece 5 günlük iznim var. sizce hangi aşamada kullanmalıyım. Tarasferden sonra 5 gün rapor verecekler.
Taze transfer olan arkadaşlar siz tedavi başlangıcından transfere kadar kaç defa ve kaç günde bir tüp bebek merkezine gittiniz.
Çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah darısı basimizaKızlar çok şükür değerim 30.7 ciktihoş geldin bebegim
Canim ben de ikinci transferimde yaşamıştım bu durumu bence sevinmelisin sagliksizmis ki kendiliğinden gitmiş , hep böyle olmuyor embriyolar maalesef hepsi faklı farkli dolleniyor bu kötü ama diğerleri iyi olabiliriyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Maasallh canım benim çok sevindimKızlar çok şükür değerim 30.7 ciktihoş geldin bebegim
Canım tebrik ediyorum , Rabbim sürecini hayırlı etsin inşallahKızlar çok şükür değerim 30.7 ciktihoş geldin bebegim
Evet tatlım ediyor ortalama 10. Haftaya kadar flnKızlar benim transfer 5 inde bugün progestan ve oksapara başladık bunlar transfer sonrasında da devam edicek mi acayip yakıyorlar ya
Tatlım bebiş kendine yer açıyor inşallah,Kasık ağrılarım bildiğimiz adet öncesi gibi canım. Batmaları Nasıl tarif edeyim bilemedim özellikle sol kasığımda bıçak saplar gibi anı bir kramp oluyor. İnan yerimden hoplıyorum. Ama bugün pek olmadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Özellikle transferim 4,5,6. günleri epey olmuştu
Of öyle düzenli yükselip düşmesi de ayrı zordur, benim ilk testte yüksek değildi b hcg, buna rağmen yıkıldım. Bir test istemedi doktorum, senden istedi mi? Bildiğim kadarıyla aynı sorun tekrarlarsa isteniyor. Bana da ister Aralık'ta yapalım istersen bekle sen nasıl istersen dedi, rahmi dinlendirmeni de öneririm dedi. Ben psikolojik olarak biraz dinlenmek istedim, süreç çok inişli çıkışlıSanada geçmiş olsun. Benim değerim hep 3 e 5e katlayarak ilerledi. Herşey normal demişti doktorum aslında ama nasipten öteye gidilmiyor maalesef. ilk adette tekrar transfer olabileceğimi söyledi doktorum. Senle aynı korkuları yaşıyorum bende. Senden genetik yada pıhtılaşma testi istediler mi
Yavrum benim..Amin canım inşallahben 2.çocuğu inan oğlum için istiyorum. Çok şükür Rabbim bana annelik duygusunu tattırdı. Benim eşim diyarbakırlı. Oğlumun sadece baba tarafından 27 kuzeni var okulda, oturduğumuz sitede kardeşi olmayan yok. Sürekli bana gelip karnında bebek büyüt artık diyor bir evladım olsun daha isterim elbette ama koklayana bir gül yeter demişler bu acılara en çok oğlum için dayanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin tekrar gebe kalamamanız en benim kayıplar kadar ilginç. Eni konu nasip etsin çıkıyor herşey
Merhaba benimde ilk transferim öyle oldu, şimdi 3. Denemem pozitiv şukur, genetiği bozuk embrionmuş demek, inşAllah ikinci denemende güzel haberlerini alırıziyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Canım benim bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz.Biz evlendikten sonra bi 6 ay köründe. Sonra bebek 3 ay da bebiş olmadı. 4.ayda şükür oğlumun haberini aldık. Ufacık bir kanama, bir düşük tehlikesi hiç birşey olmadan doğurdum. Oğlum 2aylıkken regl olamaya başladım spiral için gittiğimde hemen regl olmuşsun çok doğurgan bir yapın var demişti kadınYavrum benim..Benim oğlum da aynı durumda kuzenleri var sürekli bir araya geliyoruz hepsi en az 3 kardeş bir kavga olduğunda herkes kendi kardeşini tutuyor benim garibim tek üzülüyor benim neden kardeşim yok diyor dışardan eve gelmek istemiyor evde tek diye.. bir ortamda bebek görünce hemen onlarla ilgileniyor oyun oynamak yerine bebek seviyor onun o halini görünce içim parçalanıyor cidden bu da ayrı bir imtihan.. dediğin gibi evlat duygusunu tattık binlerce kez şükrolsun Allah canlarına sağlık versin güzel günlerini göstersin Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Bizde eşimden kaynaklanan sorunlardan dolayı olmadı tedaviyi yapan doktorum oğlumu görünce kendiliğinden mi oldu bu diyip şaşırmıştıevliliğimin 5. Ayında hamile kalmıştım rabbimin bir bildiği vardır muhakkak bu zaman daha hayırlı belki de bilemeyiz Rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?