Bende yapacağım ama korkuyorum

Dün 1 bugün 2 benim bakalım nasıl olacak

Bende yapmak istiyorum ama cesaretim yok

Yok canım göbekten günde 1 az önce gittim hastsneye 2 iğne için 100 TL verdim
Kendin yapabilirsin canım benim ben hep kendim yaptım iğnelerimi göbekten olanları kalçayı tabi ki yapamıyorum da

Benim de her gün 2 ampul progestandı kese göründükten sonra prolutona geçtik haftada bir kez dün 2. İğnemi vuruldum

Cok haklisin ben de kendim hep araştırdım yeniden tip okudum diyebilirim genetik test yapildu mi esine

Ben de yanıltıcı olduğunu düşünüyorum o testlerin bir de son kullanma tarihleri oluyor diye biliyorum

Allah Allah hayir olsun inşallah yarın hemen dr git bize de haber ver

Canim dün ve bugün sabah bende de oldu simdi de bıçak gibi kesildi adet olup bitip rahatlarsın ya aynı oyle oldu korkma bebegin seninle ınsallah

Canim teşekkür ederiz insallah bebegini de tez zamanda görürsün hayirli olsun inşallah

Ayy canım gece gece msjın ne güzel geldi. İnşallah bu işaretler Hayır'a alamettir bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına

I Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın

P Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumdasın
Merhaba evet 2 tane 5AA embriyo transferi oldu sabah 9.30 ta ..doktorumun söylediğine göre herşey çok iyimiş %80 ihtimal ..hamilesin benim gözümde dedi nasip herşey tabi fakat geldiğimden beri nedense full uyku halindeydim uyudum

Kızlar benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı ya stres yaptım bugün 4. Gun
Canım illa belirti yaşıyacaksın diye birşey yok hem bazen belirti olan şeylerde psikolojik olabiliyor bazen kafada sürekli kurduğumuz için benim ilk tüp bebek yaptırınca hiç belirtim olmadı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…