• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım illa belirti yaşıyacaksın diye birşey yok hem bazen belirti olan şeylerde psikolojik olabiliyor bazen kafada sürekli kurduğumuz için benim ilk tüp bebek yaptırınca hiç belirtim olmadı mesela
Ya benim ilk transferimde çok kaşık batmalarim olmuştu tutmuştu şimdi olmayınca stres yaptım ,

Kızlar merhaba bende 19 kasımda transfer oldum 9.gün kan testim 36 çıkmıştı doktor çok umutlu konuşmadı değer düşük dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün testi tekrarladım transferin 11. Günü 148 çıktı yani 4 kat artmış çok mutlu oldum sonucu böyle olup tedirgin olan anne adayları olursa umutsuz olmasınlar diye yazıyorum umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alır ❤️

Kızlar merhaba bende 19 kasımda transfer oldum 9.gün kan testim 36 çıkmıştı doktor çok umutlu konuşmadı değer düşük dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün testi tekrarladım transferin 11. Günü 148 çıktı yani 4 kat artmış çok mutlu oldum sonucu böyle olup tedirgin olan anne adayları olursa umutsuz olmasınlar diye yazıyorum umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alır ❤️
Doktorunda ne bekliyordu acaba 9. Gün daha ne olcak anca gelişiyor embriyo çok kızdım doktorunuza

Ya benim ilk transferimde çok kaşık batmalarim olmuştu tutmuştu şimdi olmayınca stres yaptım ,
Belirtiler farklılaşır bende kasık ağrısını yada batmasını mesela vücudumun hassaslığına bağlıyorum normal şartlarda da bunlar bende olan şeyler o yüzden strese girme bence her ağrı bebek her belirtisisizlilte tutmama belirtisi değildir için rahat olsun hatta bence sen çok daha kolay bir gebelik geçireceksin bebişinle 🙏😇🥰

Yok canım sadece progestan 2 ampül ve göbekten clexane vurunuyorum prolutan Depot haftada 1 son 1 tanem kaldı birini ilk hfta vurundum birini dün transfer sonrası vurdular birde ayın 5inde vurunucam
Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın 🤨 3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum

Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın 🤨 3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum
Yok cnm bnm çok ilacım yok fitil hiç kullanmadım

Teşekkür ederim canim inşallah sen nasılsın peki nasıl gidiyor
Günaydın canım sabah ilk kalkınca her sey iyiydi ama simdi midem büzüşüyor anlamış değilim dune kadar regl sancısı vardi simdi midem bi hos oluyor sanirim usuttum 😭 1 hafta sonra test gunum kendimi son kalan idrar testimle sınıyorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🤣🙏🧿

Evlendiğimde almistim suresi gecmis o zaman baya oldu cunkum skt old bilmiyordum 🤔🙄😅
Ben daha önce bu sürece girmeden önce sorunlarımızdan haberimiz yokken gecikme olunca yapmak için internetten almak için bakmıştım da yorumlarda okumuştum özellikle çoklu alımlarda son kullanma tarihi geçik ya da bitmek üzere olanları gönderen satıcılar varmış ordan biliyorum o yüzden alır almaz tarihine bakmıştım

Back
X