- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 103
- 36
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.421
Çok doğru bende aynı düşüncedeyim ve almadım test istediğim haldeMerhaba kızlar benden size bir abla, bir kardeş tavsiyesi;
Lütfen test günü gelmeden ne kan verin ne de kaset test ya da erken gebelik testlerinden yapın gününüzü bekleyin hastanede kanınızı verin ( tabi farklı bir durum söz konusu olursa, yapılması gerekiyorsa ona bir şey diyemem)Ben de evde bir sürü test olmasına rağmen test günü gelmeden yapmadım iyiki yapmamışım kanda çıktıktan sonra test yapayım dedim (rahatım ya bir de hatıra olarak saklayacağım) o 2. Çizgi hemen belirmedi 2-3 dakika sonra çıktı silik bir şekilde o bile canımı aşırı sıktı
Bende yapmıcam bugün 10.gün normalde test günüm cumartesi ama bulunduğum yerde özel hastane yok acilden de bakmıyorlarmış o yüzden yarın kadın Doğumdan randevu aldım yarın kan vercem ama şeyi merak ediyorum kanda pozitif gördükten sonra idrar testi yapan oldu mu hiçAynen valla ben de yapmiycam o kadar negatif gördüm ki soğudum testlerden totem yaptım kan testini bekliycem❤
Heh işte bende tam olarak bunu sordum az önce bende hatıra olsun saklayım istiyorum ama güvenmediğim için o testlere kanda pozitif olmasına rağmen negatif filan gören oldu mu acaba dedimMerhaba kızlar benden size bir abla, bir kardeş tavsiyesi;
Lütfen test günü gelmeden ne kan verin ne de kaset test ya da erken gebelik testlerinden yapın gününüzü bekleyin hastanede kanınızı verin ( tabi farklı bir durum söz konusu olursa, yapılması gerekiyorsa ona bir şey diyemem)Ben de evde bir sürü test olmasına rağmen test günü gelmeden yapmadım iyiki yapmamışım kanda çıktıktan sonra test yapayım dedim (rahatım ya bir de hatıra olarak saklayacağım) o 2. Çizgi hemen belirmedi 2-3 dakika sonra çıktı silik bir şekilde o bile canımı aşırı sıktı
Canım olmuşsun transferini hayırlı olsun o kadar mesaj birikmiş ki baya geriden geliyorumÇok doğru bende aynı düşüncedeyim ve almadım test istediğim halde
Aynen bence de bekle hayırlısı ile olsunBende yapmıcam bugün 10.gün normalde test günüm cumartesi ama bulunduğum yerde özel hastane yok acilden de bakmıyorlarmış o yüzden yarın kadın Doğumdan randevu aldım yarın kan vercem ama şeyi merak ediyorum kanda pozitif gördükten sonra idrar testi yapan oldu mu hiç
Evet canm oldum ama rahatsızım biraz vajinada yanma ve batma hissi varCanım olmuşsun transferini hayırlı olsun o kadar mesaj birikmiş ki baya geriden geliyorumgözün aydın Allahım hayırlısıyla güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Nasıl bir kalıntı ? Fitil mi kullanıyorsun canım ?Aynen bence de bekle hayırlısı ile olsun
Evet canm oldum ama rahatsızım biraz vajinada yanma ve batma hissi var
kalıntı var korkmalımıyım bilmiyorum gece çok oldu şimdi iyiyim biraz daha ama elim ayağım dolaştı birbirinepeçeteyle sildiğimde
Canım fitilden olabilir mi?Aynen bence de bekle hayırlısı ile olsun
kalıntı var korkmalımıyım bilmiyorum gece çok oldu şimdi iyiyim biraz daha ama elim ayağım dolaştı birbirinepeçeteyle sildiğimde
Bugün 7.gunum Bende yaptım sabah erken gebelik testi çıkmadı.Heh işte bende tam olarak bunu sordum az önce bende hatıra olsun saklayım istiyorum ama güvenmediğim için o testlere kanda pozitif olmasına rağmen negatif filan gören oldu mu acaba dedim
Benim hic belirtim yoktu herkezin farkli tabiki daha dun gittim doktora 10 gun sonra kalp atisina gidicem insallh daha yeni basladi belirti midem cok yaniyo kuscak gibi kasiklarim agriyo rahim gelisim gosteriyo kim bilir buyumeye baslasa ne olcakAynen valla bu bizim için çok iyi olur boş yere mi endişeleniyoruz lütfen bizi aydınlatın arkadaşlar
Sıkma canını moralimi de bozma hiç halle günün de ver bence ben hiç güvenmiyorum o testlere canım sende kafanı takıp strese sokma kendini boşunaBugün 7.gunum Bende yaptım sabah erken gebelik testi çıkmadı.Sağlık ocağına gittim kan vereyim diye doktor erken pazartesi gel dedi.
Canım hayır olsun ne gibi kalıntı fitil kullanmıyorsun diye biliyorum ama yanılıyor muyum doktorunla görüştün mü merak ettim seni çokAynen bence de bekle hayırlısı ile olsun
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim hic belirtim yoktu herkezin farkli tabiki daha dun gittim doktora 10 gun sonra kalp atisina gidicem insallh daha yeni basladi belirti midem cok yaniyo kuscak gibi kasiklarim agriyo rahim gelisim gosteriyo kim bilir buyumeye baslasa ne olcak
Canım sıkılmadı desem yalan olur. Bakalım bekleyip göreceğizSıkma canını moralimi de bozma hiç halle günün de ver bence ben hiç güvenmiyorum o testlere canım sende kafanı takıp strese sokma kendini boşuna
Çok doğru bende aynı düşüncedeyim ve almadım test istediğim halde
Amin canim insallh burda bekleyen herkez bebisini kucagina alir insallhHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahsizin durumunuz nasıldı yaş,ilk deneme mı ? Ne zaman transfer oldunuz kandan mı baktınız yoksa idrar dan mı? Kaç embriyo transfer olmuştu? Bizi aydınlatın nooolur
.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahsizin durumunuz nasıldı yaş,ilk deneme mı ? Ne zaman transfer oldunuz kandan mı baktınız yoksa idrar dan mı? Kaç embriyo transfer olmuştu? Bizi aydınlatın nooolur
Bende fitil kullanıyorum ve aspirin hap kullanıyorum bende hiç iğne yok şuan doktordan doktora farklılaşır benceBen progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum
Benimde son bir haftam hiç bir şey yapmıyorum bekliyorum bizde de mide sıyrılması denirGünaydın canım sabah ilk kalkınca her sey iyiydi ama simdi midem büzüşüyor anlamış değilim dune kadar regl sancısı vardi simdi midem bi hos oluyor sanirim usuttum1 hafta sonra test gunum kendimi son kalan idrar testimle sınıyorum yapmamak için kendimi zor tutuyorum ❤
Nasıl bir kalıntı ? Fitil mi kullanıyorsun canım ?
Canım fitilden olabilir mi?
Yok kızlar fitil kullanmıyorum gece bi anda yanma batma hafif kaşıntı hissi oldu çok su içmeye çalışıyorum lavabaya falan çok gidiyorum böyle beyazımsı kalıntılar şimdi iyiyim geçti gibi ama kalıntılar geliyor az az prçete kullanıyorum ondan mı acaba hemşire yakında kadın doğum varsa baktırın demiş sadeceCanım hayır olsun ne gibi kalıntı fitil kullanmıyorsun diye biliyorum ama yanılıyor muyum doktorunla görüştün mü merak ettim seni çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?