Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hüznün son bulsun

Her antibiyotik farklı canım, bunun için mi kullaniyordun ?
Transfer aşamasında belki enfeksiyon kapmisindir.
Bende transfer sonrası aşırı gaz oldu. 2 gün çok yoğundu şimdi azaldı.
tetradox sabah akşam 1 kullanıyorum 2 tanem kaldı yarına

İdrar testi canım,Erken gebelik testi varya ondan alayım diyorum. Şu ℅90 doğru sonuç veriyor yazanlar var ya onlardan. Bana da 2 gün kala sonuç verir gibi geliyor.

Canım benim ilk tüp bebek deneyimim. Süreç Nasıl devam ediyor bilmiyorum negatif olursa da mı ilaçlara devam ediyoruz? Ben negatif çıkarsa ilaçları kesip adeti bekliyoruz zannediyordum. Dayanacak güç kalmadı ben de göbeğim renk renk maşallah.

Bu şekilde canım son tahlili.

Eklentiler

• IMG_20231129_215540.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
İdrar testi canım,Erken gebelik testi varya ondan alayım diyorum. Şu ℅90 doğru sonuç veriyor yazanlar var ya onlardan. Bana da 2 gün kala sonuç verir gibi geliyor.
Benim de evde 1,5 sene önceden kalma testler var. O zamanlar ovulasyon takibi için testler alırsın yanında hediye gönderilerdi. Hiç hamilelik şüphem olmadığı kullanmadım evde birikti. Doğru sonuç gösterir mi acaba ?

Canım ben erken gebelik testlerine karşıyım, ya çok pahalisini iyisini alacaksın, yada hiç yapma. Uzun zamandır gebelik topiklerini takipteyim bu testlerin yanilttigi çok arkadaş oldu. Bence sende pazar yapacaksan normal kaset test al.

Kuzucum geçmiş olsun bende transfer sonrası değil ama şimdi başladı doktoruma haber verdim o da enfeksiyonsa riske atmayalım dedi Monurol diye bir saşe yazdı , istersen yarın hekimle bir görüş canım ne olur ne olmaz. Enfeksiyon sıkıntı olabiliyormuş sanırım gebelikte.

Canim bugun 5.gunum simdilik soyle bisi olmadi muhtemel enfeksiyon gibi duruyor geciktirmeden kendi hekimine görüş derim idrar yaparken bi sorun var mi?gecmis olsun

Benim de elimde bir tane ovülasyonun yanında verilen çubuk testlerden var. Erken gebelik testine çok güveniyorum sen öyle deyince kafam karıştı. Ben yine gününde gidip kan vereyim bari. İğneleri alacam o zaman mecbur. Şu süreçte kafa karışıklığına tahammülüm sıfır. Boşuna ne kendimi ümitlendirmek istiyorum ne strese sokmak. Hakkımızda hayırlısı

Normal sperm çıkışı olduğu icin tabii ameliyata gerek yok canim 8 adet duzgun sprem de cikmis super
Yaa gerçekten mi 8 adet kulağa az gibi geliyor ama hiç bilgim de yok bu konuda sürekli özel hastanelere gidiyor olmamıza rağmen hiç doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. Dr sonuçta bir bildiği var diyoruz ama insan tüm soru işaretlerini giderecek bir açiklama istiyor işte.

Bol su iç bakalım canım. İ şallar devam etmez
İçiyorum canım eksik etmiyorum yanımdan
Yarın yazarım bende olmazsa inşallah öyle bişey değildir neden olur ki hiç yaşamadım böyle
Canım aynı antibiyotiği doktorum banada yazmıştı ama transferden sonra alma dedi sen transferden sonra doktoruna tekrar sordunmu devam edeceğim mi diye
Yazmış kullan diye var kağıtta 2 kapsülüm kaldı yarın sabah ve akşam
Canim bugun 5.gunum simdilik soyle bisi olmadi muhtemel enfeksiyon gibi duruyor geciktirmeden kendi hekimine görüş derim idrar yaparken bi sorun var mi?gecmis olsun
Yok canım yanma hafif kaşıntı şiş gibi anlam veremedim

Son testi bu şekildeydi bir daha test yaptırmadı. Varikosel var ama ameliyatlık durumda değilsin dedi Dr. da
Bence başka bir doktora daha görünün eşimle durumu hemen hemen aynı gibi görünüyor ve hatta eşinin sperm sayısı daha düşük anladığım kadarı ile varilosel ameliyatından sonra normal yolla hamile kalma oranı artıyor eşini başa bir doktora göstermeye ikna et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…