• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçiyorum canım eksik etmiyorum yanımdan

Yarın yazarım bende olmazsa inşallah öyle bişey değildir neden olur ki hiç yaşamadım böyle

Yazmış kullan diye var kağıtta 2 kapsülüm kaldı yarın sabah ve akşam

Yok canım yanma hafif kaşıntı şiş gibi anlam veremedim
Bende de hiç olmazdı canım ya , tetikleyen bir şey var demek ki ben de anlamadım

Yaa gerçekten mi 8 adet kulağa az gibi geliyor ama hiç bilgim de yok bu konuda 🤭 sürekli özel hastanelere gidiyor olmamıza rağmen hiç doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. Dr sonuçta bir bildiği var diyoruz ama insan tüm soru işaretlerini giderecek bir açiklama istiyor işte.
Canım benim eşimde de varikosel var. Cerrahi konusunda hekim şöyle demişti , eğer ki bireyde testislerde ve bacaklarda ağrı yaratmıyor ise çok da ameliyat taraftarı değiliz. Ama ameliyat sonrası %60 oranında sperm değerleri düzeliyormuş

Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Canım yarın ilk ilacını içmeden mutlaka doktora sor transfer sürecinde bıraktırıyorlar diye biliyorum ben çünkü , antibiyotikler mantar yapmış olabilir yanma ağrı yapıyor o da maalesef Floramizi bozuluyor kefir ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış şekerli çok bir şey yeme o besliyor çünkü zaten bu dönemde ben de yememeye çalışıyorum bir de doktora elma sirkeli su uygulayabilir miyim diye sor istersen o da iyi geliyor cunku. En azından doğal. Ama mutlaka antibiyotiğini almadan bir sor bakalım.

Bence başka bir doktora daha görünün eşimle durumu hemen hemen aynı gibi görünüyor ve hatta eşinin sperm sayısı daha düşük anladığım kadarı ile varilosel ameliyatından sonra normal yolla hamile kalma oranı artıyor eşini başa bir doktora göstermeye ikna et kuzum 😔
Şu süreç olumlu yada olumsuz bir sonuçlansın kendimi nadas a alacağım canım. Çok yoruldum. Aniden dr un yaşına göre yumurtaların az demesiyle girdik bir yola. Diyarbakır da öğretmeniz 2 kere Ankara'ya gittik geldik maddi manevi çok yorucuydu. Eğer olumsuz olursa biraz toparlanmamız lazım. Tekrar dener miyim onu da pek bilmiyorum sürekli fikir değiştiriyorum ama tekrar bir yola girersek mutlaka eşimden test isterler. Ben söyleyince yaptırmaz ama dr isteyince mecbur kalır 🤭

Canım benim eşimde de varikosel var. Cerrahi konusunda hekim şöyle demişti , eğer ki bireyde testislerde ve bacaklarda ağrı yaratmıyor ise çok da ameliyat taraftarı değiliz. Ama ameliyat sonrası %60 oranında sperm değerleri düzeliyormuş
Evet canım bizim dr da benzer şeyler söyledi. Aslında erkeklerin bir çoğunda varikosel varmış. Ağrı yada çocuk olmama şikayeti olmadığı sürece fark edilmiyor muş bile. Ama var olan spermler için çocuğun olmaz demedi bize. Eşimde ameliyata yanaşmadı ağrısı falan yok diye.

Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Bende çok oldu canım. Transfer öncesi yeterince idrara sıkışık değilsin dediler ultrasondan bakıp. O kadar da şu içmiştim. Sonra bi işlem yapıp idrar keseme su verdiler. Çok sancılı bir işlem oldu. Transfer sonrası 2 gün tuvalete çıkarken çok çok zorlandım. Ben bu işlem yüzünden ağrı yanmam olduğunı düşünüyorum

Arkadaşlar aynı soruyu sorcam transfer in 5. Günü sol kasigimda batma var lütfen yaşayan varsa bu durumu lütfen benimle paylasabilir mi korkmaya başladım ara ara batıyor normal bı durum mu lütfen yardımcı olun 😔😔

• Beğen
Reactions: ztt

:emir_bebek: Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;

yazmanız yeterli🤗🤗🤗🤗🤗

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme 5.ci
gün
çift
28
Kasım
@merry06261.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Xiangwei404.cü deneme3.cü
gün
çift
23
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci
gün
çift
9
Kasım
💔
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci
gün
15
Kasım
💔
@1sevgi1241.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@tomrisn241.ci deneme 3.cü
gün
çift
17
Ekim
💔
@ig_budan331.ci deneme 5.ci
gün
20
Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü
gün
çift
Kasım
GizemmDY GizemmDY 281.ci deneme 5.ci
gün
15
Kasım
🐣
@Zehra2345252.ci deneme 5.ci
gün
çift
7
Kasım
🐣
@filozofia311.ci deneme 5.ci
gün
18
Kasım
🐣
@Kelebenkk341.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo
24
Kasım
@Simgenurr311.ci deneme5.ci
gün
13
Kasım
💔
@ersin-tncy282.ci deneme 3.cü
gün
31
Ekim
💔
@minikooommm291.ci deneme 3.cü
gün
2
Kasım
💔
A alohomoraaa 311.ci deneme 5.ci
gün
24
Kasım
@perisko393.cü deneme 5.ci
gün
çift
3
Kasım
💔
@ftmbrr382.ci deneme 3.cü
gün
1
Kasım
🐣
@marshmallowa342.ci deneme 5.ci
gün
7
Kasım
@minikbirevhanimi331.ci deneme5.ci
gün
22 Kasım
@brcn95281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
💔

@Panda34
262.ci deneme 5.ci
gün
çift
29 Kasım
@LEYLA_3434391.ci deneme 3.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@elfkrks243.cü deneme 5.ci
gün
çift
4
Kasım
🐣
@heemsiree251.ci deneme 3.cü
gün
çift
1
Kasım
💔
@qamzeekizyildirim281.ci deneme 5.ci
gün
çift
1
Kasım
🐣
@mira kaya64241.ci deneme 5.ci
gün
3
Kasım
🐣
@busyk252.ci deneme 5.ci
gün
6
Kasım
🐣
@SnyKds382.ci deneme 5.ci
gün
Çift
6
Kasım
🐣
@aysgl261.ci deneme 3.cü
gün
10 Kasım 💔
@Elif9494291.ci deneme 3.cü
gün
Çift
10 Kasım 🐣
@hayatgunces271.ci deneme5.ci
gün
10 Kasım 🐣
@1649y221.ci deneme 5.ci
gün
Kasım
@Eylul yagmur271.ci deneme 5.ci
gün
12 Kasım 🐣
@Glz1244.cü deneme 3.cü
gün
Çİft
6
Kasım
💔
@busalb14303.cü deneme 5.ci
gün
Çift
10 Kasım 🐣
@Nigarnigar303.cü deneme 5.ci
gün
9
Kasım
🐣
@partalina_424.cü deneme 3.cü
gün
Çift
18 Kasım💔
@Limon agacim313.cü deneme 5.ci
gün
8
Kasım
💔
@kardasyan301.ci deneme 5.ci
gün
çift
15 Kasım 💔
@cupc242.ci deneme 5.ci
gün
17 Kasım
@gamze9183321.ci deneme 5.ci
gün
15 Kasım 💔
@Bihemta292.ci deneme 5.ci
gün
13 Kasım 💔
@Baharibosimsek321.ci deneme 5.ci
gün
16 Kasım
@lalih022272.ci deneme 5.ci
gün
20 Kasım
@Safransari381.ci
deneme
3.cü
gün
23 Kasım
@astana7263.cü deneme 5.ci
gün
çift
15
Kasım
🐣
@Hay8507405.ci deneme 3.cü
gün
çift
22
Kasım
@Dfn1903334.cü deneme 5.ci
gün
4
Aralık
@Neva89341.ci deneme 4.cü
gün
18 Kasım
ramses09 ramses09 333.cü deneme 3.cü
gün
çift
23 Kasım
@Pervinsn271.ci
deneme
5.ci
gün
çift
16 Kasım🐣
@aslisss61291.ci deneme 5.cü
gün
çift
6
Kasım
🐣
@ellanr302.ci
deneme
3.cü
gün
14
Kasım
🐣
I Iremsu2700 302.ci deneme 5.ci
gün
28 Kasım
K kasimannesi 321.ci deneme 5.ci
gün
2
Kasım
🐣
@Ay Isigi16281.ci deneme 5.ci
gün
27
Kasım
@smu324.cü deneme 5.ci
gün
22
Kasım
@nasinp kismet351.ci deneme 5.ci
gün
29
Kasım
@User5li365.ci
gün
çift
18
Kasım
🐣
28 yaş
İlk deneme
2. Tane 5. Gün embriyosu
24 Kasım transfer

Canım yarın ilk ilacını içmeden mutlaka doktora sor transfer sürecinde bıraktırıyorlar diye biliyorum ben çünkü , antibiyotikler mantar yapmış olabilir yanma ağrı yapıyor o da maalesef Floramizi bozuluyor kefir ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış şekerli çok bir şey yeme o besliyor çünkü zaten bu dönemde ben de yememeye çalışıyorum bir de doktora elma sirkeli su uygulayabilir miyim diye sor istersen o da iyi geliyor cunku. En azından doğal. Ama mutlaka antibiyotiğini almadan bir sor bakalım.

28 yaş
İlk deneme
2. Tane 5. Gün embriyosu
24 Kasım transfer
Hoşgeldin 🌹🌹🌹🌹

Arkadaşlar aynı soruyu sorcam transfer in 5. Günü sol kasigimda batma var lütfen yaşayan varsa bu durumu lütfen benimle paylasabilir mi korkmaya başladım ara ara batıyor normal bı durum mu lütfen yardımcı olun 😔😔
Ben de aynı durum var canım. Özellikle sol tarafımda kramp batma oluyor. Öyle aniden oluyor ki neye uğradığımı şaşıyorum inşallah iyiye işarettir.

Aslında deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatsa keşke 🤗 özellikle pozitif görenler Nasıl belirtileri vardı??
Merhabalar canım öncelikle hayırlı olsun bende 2 Kasım tek 5.gun embriyo transferi oldum şuan pozitif gözüküyor ama bebek daha görünmedi ben transferd3n sonra sürekli kanama yaşadım hala da yaşıyorum ama kasıklarda batmalar normal diye biliyorum tabi ki çok sancılı ise doktorunuza danışın ama tutunma belirtileri diye biliyorum bende her iki kasığımda batmalar çok oldu sancı da ara ara oluyor doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor normal dedi inşallah sizlerinde tutunma belirtileridir tekrar hayırlı olsun

Back
X