- 11 Kasım 2023
- 690
- 1.386
- 33
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.361
Bende de hiç olmazdı canım ya , tetikleyen bir şey var demek ki ben de anlamadımİçiyorum canım eksik etmiyorum yanımdan
Yarın yazarım bende olmazsa inşallah öyle bişey değildir neden olur ki hiç yaşamadım böyle
Yazmış kullan diye var kağıtta 2 kapsülüm kaldı yarın sabah ve akşam
Yok canım yanma hafif kaşıntı şiş gibi anlam veremedim
Canım benim eşimde de varikosel var. Cerrahi konusunda hekim şöyle demişti , eğer ki bireyde testislerde ve bacaklarda ağrı yaratmıyor ise çok da ameliyat taraftarı değiliz. Ama ameliyat sonrası %60 oranında sperm değerleri düzeliyormuşYaa gerçekten mi 8 adet kulağa az gibi geliyor ama hiç bilgim de yok bu konudasürekli özel hastanelere gidiyor olmamıza rağmen hiç doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. Dr sonuçta bir bildiği var diyoruz ama insan tüm soru işaretlerini giderecek bir açiklama istiyor işte.
Canım yarın ilk ilacını içmeden mutlaka doktora sor transfer sürecinde bıraktırıyorlar diye biliyorum ben çünkü , antibiyotikler mantar yapmış olabilir yanma ağrı yapıyor o da maalesef Floramizi bozuluyor kefir ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış şekerli çok bir şey yeme o besliyor çünkü zaten bu dönemde ben de yememeye çalışıyorum bir de doktora elma sirkeli su uygulayabilir miyim diye sor istersen o da iyi geliyor cunku. En azından doğal. Ama mutlaka antibiyotiğini almadan bir sor bakalım.Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Şu süreç olumlu yada olumsuz bir sonuçlansın kendimi nadas a alacağım canım. Çok yoruldum. Aniden dr un yaşına göre yumurtaların az demesiyle girdik bir yola. Diyarbakır da öğretmeniz 2 kere Ankara'ya gittik geldik maddi manevi çok yorucuydu. Eğer olumsuz olursa biraz toparlanmamız lazım. Tekrar dener miyim onu da pek bilmiyorum sürekli fikir değiştiriyorum ama tekrar bir yola girersek mutlaka eşimden test isterler. Ben söyleyince yaptırmaz ama dr isteyince mecbur kalırBence başka bir doktora daha görünün eşimle durumu hemen hemen aynı gibi görünüyor ve hatta eşinin sperm sayısı daha düşük anladığım kadarı ile varilosel ameliyatından sonra normal yolla hamile kalma oranı artıyor eşini başa bir doktora göstermeye ikna et kuzum
Evet canım bizim dr da benzer şeyler söyledi. Aslında erkeklerin bir çoğunda varikosel varmış. Ağrı yada çocuk olmama şikayeti olmadığı sürece fark edilmiyor muş bile. Ama var olan spermler için çocuğun olmaz demedi bize. Eşimde ameliyata yanaşmadı ağrısı falan yok diye.Canım benim eşimde de varikosel var. Cerrahi konusunda hekim şöyle demişti , eğer ki bireyde testislerde ve bacaklarda ağrı yaratmıyor ise çok da ameliyat taraftarı değiliz. Ama ameliyat sonrası %60 oranında sperm değerleri düzeliyormuş
Bende çok oldu canım. Transfer öncesi yeterince idrara sıkışık değilsin dediler ultrasondan bakıp. O kadar da şu içmiştim. Sonra bi işlem yapıp idrar keseme su verdiler. Çok sancılı bir işlem oldu. Transfer sonrası 2 gün tuvalete çıkarken çok çok zorlandım. Ben bu işlem yüzünden ağrı yanmam olduğunı düşünüyorumŞey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Yaa benim de oyle bi testim var predictor early diye bi elim gidiyor sonra vazgeçiyorumİdrar testi canım,Erken gebelik testi varya ondan alayım diyorum. Şu ℅90 doğru sonuç veriyor yazanlar var ya onlardan. Bana da 2 gün kala sonuç verir gibi geliyor.
28 yaş
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28
Kasım@merry06 26 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü
gün
çift23
Kasım@nesem35 35 2.ci deneme 5.ci
gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci
gün15
Kasım@1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü
gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci
gün20
Kasım@cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü
gün
çiftKasım GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci
gün15
Kasım@Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci
gün18
Kasım@Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü
gün
3embriyo24
Kasım@Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci
gün13
Kasım@ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü
gün31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü
gün2
KasımA alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci
gün24
Kasım@perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü
gün1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci
gün7
Kasım@minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci
gün22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü
gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci
gün3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci
gün6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci
gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü
gün10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü
gün
Çift10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci
gün10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci
günKasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci
gün12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasım@partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16 Kasım @lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20 Kasım @Safransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23 Kasım @astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
Kasım@Dfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
gün4
Aralık@Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18 Kasım ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23 Kasım @Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16 Kasım @aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6
Kasım@ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
KasımI Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28 Kasım K kasimannesi 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
Kasım@smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım@nasinp kismet 35 1.ci deneme 5.ci
gün29
Kasım@User5li 36 5.ci
gün
çift18
Kasım
Al benden de o kadarYaa benim de oyle bi testim var predictor early diye bi elim gidiyor sonra vazgeçiyorum
Canım yarın ilk ilacını içmeden mutlaka doktora sor transfer sürecinde bıraktırıyorlar diye biliyorum ben çünkü , antibiyotikler mantar yapmış olabilir yanma ağrı yapıyor o da maalesef Floramizi bozuluyor kefir ev yapımı yoğurt tüketmeye çalış şekerli çok bir şey yeme o besliyor çünkü zaten bu dönemde ben de yememeye çalışıyorum bir de doktora elma sirkeli su uygulayabilir miyim diye sor istersen o da iyi geliyor cunku. En azından doğal. Ama mutlaka antibiyotiğini almadan bir sor bakalım.
Hoşgeldin28 yaş
İlk deneme
2. Tane 5. Gün embriyosu
24 Kasım transfer
Ben de aynı durum var canım. Özellikle sol tarafımda kramp batma oluyor. Öyle aniden oluyor ki neye uğradığımı şaşıyorum inşallah iyiye işarettir.Arkadaşlar aynı soruyu sorcam transfer in 5. Günü sol kasigimda batma var lütfen yaşayan varsa bu durumu lütfen benimle paylasabilir mi korkmaya başladım ara ara batıyor normal bı durum mu lütfen yardımcı olun
İnşallah çok korkmaya başladım inşallah olumlu bı durumdurBen de aynı durum var canım. Özellikle sol tarafımda kramp batma oluyor. Öyle aniden oluyor ki neye uğradığımı şaşıyorum inşallah iyiye işarettir.
İnşallah canım benimteste bu şekilde
Canım kaçıncı günü yaptı testiİnşallah canım benimteste bu şekilde
Aslında deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatsa keşkeİnşallah çok korkmaya başladım inşallah olumlu bı durumdur
Aynen valla bu bizim için çok iyi olur boş yere mi endişeleniyoruz lütfen bizi aydınlatın arkadaşlarAslında deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatsa keşkeözellikle pozitif görenler Nasıl belirtileri vardı??
Transferle birlikte sayarsak 5. Gün ikindi vakti canımCanım kaçıncı günü yaptı testi
Merhaba ilk çocuğunuz kac yaşında ayakta sallıyormusunuz nasil gidiyor ben zorlanıyorum da merak ettim bu süreci nasıl geciriyorsunuzMerhaba ben ikinci çocuğum için transfer oldum
Merhabalar canım öncelikle hayırlı olsun bende 2 Kasım tek 5.gun embriyo transferi oldum şuan pozitif gözüküyor ama bebek daha görünmedi ben transferd3n sonra sürekli kanama yaşadım hala da yaşıyorum ama kasıklarda batmalar normal diye biliyorum tabi ki çok sancılı ise doktorunuza danışın ama tutunma belirtileri diye biliyorum bende her iki kasığımda batmalar çok oldu sancı da ara ara oluyor doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor normal dedi inşallah sizlerinde tutunma belirtileridir tekrar hayırlı olsunAslında deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatsa keşkeözellikle pozitif görenler Nasıl belirtileri vardı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?