Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu gitmemişler ki kuzum bence acilden ver ya da test yap bakalım pozitif çıkıcakmı
Canım doktora sordun mu? Ne diyor bu durumaSağlık ocağında verilen gebelik testi hep böyle mi oluyor geçende baktırmıştım 1000 şimdide 1000
Sağlık ocağında 1000 den yükseği gözükmüyormuş 3000 4000 olacak ki gözüksün öyle dedi sağlık ocağında ki doktorCanım doktora sordun mu? Ne diyor bu duruma
Elimden test yok adetm 15 gün geçsin yapacam alıpSonucunu gitmemişler ki kuzum bence acilden ver ya da test yap bakalım pozitif çıkıcakmı
Nasıl dayanıyorsunuz 15 gün çok uzun bir süre olsa çıkar testteElimden test yok adetm 15 gün geçsin yapacam alıp
Çünkü kan testi verdim 2 kere birini 17 Şubat'ta birinlde 24 Şubatta 1000 çıktı sağlık ocağındaNasıl dayanıyorsunuz 15 gün çok uzun bir süre olsa çıkar testte
Anladım ben 15 gün hiç betanıza bakmadınız sandımÇünkü kan testi verdim 2 kere birini 17 Şubat'ta birinlde 24 Şubatta 1000 çıktı sağlık ocağında
Sağlık ocağı 1000 üzerine bakmadığı için değeriniz 1000 diye görünüyor. Ne kadar yükseldiğini anlayamazsınız. Ben de aynı durumdayım. Başka bir merkezden acilden baktırin. 1000 üzeri ama ne kadar yüksek anlaşılmıyor böyle.Çünkü kan testi verdim 2 kere birini 17 Şubat'ta birinlde 24 Şubatta 1000 çıktı sağlık ocağında
Devlette acile gidin ya da özelde labaratuvardo en fazla 100 TL dir tahminim. Kan vermeden önce durumunuzu söylersiniz kaça kadar baktıklarını sorun dilerseniz boşuna beklemeyinÇünkü kan testi verdim 2 kere birini 17 Şubat'ta birinlde 24 Şubatta 1000 çıktı sağlık ocağında
Merhaba bende bugün kan verdim benimde >1000 diye görünüyor gebelik varmı yani anlamadım ben ilk denemem de
Küsüratı olması lazım dı devlet hastanesinde vermişsiniz ama eğer artarsa devlet hastanesinde verdiğiniz kesin hamilesinizMerhaba bende bugün kan verdim benimde >1000 diye görünüyor gebelik varmı yani anlamadım ben ilk denemem de
Gidecem zaten 6sında bekliyorum işte ama sabırsızlanıyorum Erzincanda yaşadığım için özel pek ilgilendirmiyor o kadarda ucuz bakmıyorDevlette acile gidin ya da özelde labaratuvardo en fazla 100 TL dir tahminim. Kan vermeden önce durumunuzu söylersiniz kaça kadar baktıklarını sorun dilerseniz boşuna beklemeyin
beklenen adet tarihinden kaç gün sonra verdinizMerhaba bende bugün kan verdim benimde >1000 diye görünüyor gebelik varmı yani anlamadım ben ilk denemem de
Tebrik ederim 1000uzerinde bir değerle hamilesiniz hem de adetiniz kaç gün geçtiMerhaba bende bugün kan verdim benimde >1000 diye görünüyor gebelik varmı yani anlamadım ben ilk denemem de
Çok teşekkür ederim 14 şubatta çatlatma iğnesi vurmustum bugün 14. Günü tam adet olmam gereken gündüTebrik ederim 1000uzerinde bir değerle hamilesiniz hem de adetiniz kaç gün geçti
Çatlatma ignesinden 14 gün sonra verdim bugün adet olmam gerekiyordu güzel haberi aldikbeklenen adet tarihinden kaç gün sonra verdiniz
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah :)Çatlatma ignesinden 14 gün sonra verdim bugün adet olmam gerekiyordu güzel haberi aldik
Çok teşekkür ederim ALLAHİM isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah :)
Ne güzel iğneyle hemen müjdeli haberi almışsınız Allah tamamına erdirsin. Ben de 4 gün geçtikten sonra tahlil verdim 1000 uzeri çıktı ben de aynı şekilde göremedim ne kadar olduğunu. Bugün başka merkezde verdim çıkmasını bekliyorumÇok teşekkür ederim 14 şubatta çatlatma iğnesi vurmustum bugün 14. Günü tam adet olmam gereken gündü