- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
Ocean microferOceanın demir damlasının fotoğrafını atabilir misiniz eczanede bulamadım ben
Kıyamam sana yaBen bu gece ağladım valla hem de hıçkıra hıçkıra. Gece tam 3 saat uyanık kaldı gündüzmüş gibi
Grubun yigidosu yürü bee kim tutar seni aaa sezaryan tutarKızlar benim bebiş 6 aylık oldu ve araya fazla zaman koymadan ikinci bebiş istiyorum. biraz delilik biliyorum ama olsunsezeryanla doğum yapmıştım. Ne kadar ara vermek gerekiyor çocuk için
Benimde lise 4 gün gidiyorum 18 saat. Öğlene kadar sürüyor öğleden sonra evdeyim. Zaten çocuk olmasada az ders düşecekmiş 3 hoca var anca bu kadar düşüyor iyi şu an ama rahat oluyor okulda biraz kafam dağılıyorSenin okul nasıl gidiyor? Ben de bayramdan sonra başlayacağım. Programını güzel ayarladilar mi? Ben üç gün gideceğim öğlene kadar. Az dersim var. Senin hangi kademe? Ben lisedeyim
Herkesin hayali o ama hiç bir çocuk öyle değil malesefAy bir daha çocuk doğurursam akrep burcu olmayacak ayda doğurmayı planlıyorumzira bu huyları burcundan kaynaklı sanırım ay Allahım o kadar isterdim ki uykuyu seven bi çocuk olsun böyle yatırdığın gibi uyusun. Yok valla 4 saat oldu bi emerken biraz uyudu o kadar. Korkuyorum hep böyle olacak düzelmeyecek diye. Uyumak istemiyor dışarı çıkınca arabada biraz uyuyor ama sürekli dışarı mı çıkcam ben. Zaten sıcaklaşmış havalar yorgunum sıcağı görünce gördüğüm ilk bankta uyuyasım geliyor birde çığlıklar atmayı öğrenmiş bi sinirleniyor bana yatış pozisyonuna getirdiğim zaman bi çığlık atıyor. Ay yine daral geldi içime
Evet çok şükür eşim yardımcı oluyor ama ben de ona kıyamıyorum akşam 10a kadar çalışıyor. Düzelecez inşaallahKıyamam sana yaEşin destek oluyor mu böyle uyanık kalınca çocuk
2 buçuk-3 yaş. Test edildi onaylandıilk 3 ay geçince rahat diyorlar bide yemin ederim ilk 3 ay ben sezonluk dizi bile bitirdimşimdi bırak diziyi falan tv de 10 dk reklam arası bile izleyemiyorum. Çok ilgi istiyor aman Allahım oturduğu yerde bile durmuyor dikkat çekmek için sesleniyor sürekli ıııı ııııı diye sesler çıkarıp duruyor akrep burcu çocuğu özelliklerine baktım anne babayı test ederlermiş ilgilenecek mi diye sıpaya bak daha ne yapalım acaba kendi kendine evcilik oynayacağı zaman ne zaman gelecek tahmini
Kendim akrep burcuyum. Sabaha kadar uyumuyorum, daha doğrusu uyuyamiyorum. Yani geceleri uyumayı ömür billah sevmeyebilir. Kızım terazi burcu doğdu 11den sonra uyanık olduğu hiç olmadı sanırım 6 aydır. Uykusu gelince olduğu yerde bayılır gibi uyuyor. Yapabilirsen terazi doğur bir dahakineAy bir daha çocuk doğurursam akrep burcu olmayacak ayda doğurmayı planlıyorumzira bu huyları burcundan kaynaklı sanırım ay Allahım o kadar isterdim ki uykuyu seven bi çocuk olsun böyle yatırdığın gibi uyusun. Yok valla 4 saat oldu bi emerken biraz uyudu o kadar. Korkuyorum hep böyle olacak düzelmeyecek diye. Uyumak istemiyor dışarı çıkınca arabada biraz uyuyor ama sürekli dışarı mı çıkcam ben. Zaten sıcaklaşmış havalar yorgunum sıcağı görünce gördüğüm ilk bankta uyuyasım geliyor birde çığlıklar atmayı öğrenmiş bi sinirleniyor bana yatış pozisyonuna getirdiğim zaman bi çığlık atıyor. Ay yine daral geldi içime
Babama beni seviyor musun diye sorduğumda düşünmem lazım dedi diye ağlamıştım ve yaşım utanarak söylüyorum 25ti. Yani kendi kendine oynamayı bilemiyorum sever mi? Ben sevdiğim insanın yanımda olmasini isterim hepilk 3 ay geçince rahat diyorlar bide yemin ederim ilk 3 ay ben sezonluk dizi bile bitirdimşimdi bırak diziyi falan tv de 10 dk reklam arası bile izleyemiyorum. Çok ilgi istiyor aman Allahım oturduğu yerde bile durmuyor dikkat çekmek için sesleniyor sürekli ıııı ııııı diye sesler çıkarıp duruyor akrep burcu çocuğu özelliklerine baktım anne babayı test ederlermiş ilgilenecek mi diye sıpaya bak daha ne yapalım acaba kendi kendine evcilik oynayacağı zaman ne zaman gelecek tahmini
Bu eczanede 4-10 yaş yazıyor diye almadımOcean microfer
Doktorun hangisini önerdi? Her ilacın dozu da farklı çünkü, doktoruna da danışabilirsin. Ben de ocean kullanıyorum bu aradaBu eczanede 4-10 yaş yazıyor diye almadım
Kötüyü çağırma hasta olmuş diyeAy kızlar az önce kalktı emmek için hasta olmuş. Daha doğrusu burnu tıkanık birde burnundan hırıltı geliyor. İlerlemesi diye ne yapmam lazım. Burnu açtık ama Vertisol müydü nebulizatörle verilen ondan versek hemen olur mu acaba?
Öksürük yoksa verme. Devamlı sf sıkıp çek iki üç saate bir.Ay kızlar az önce kalktı emmek için hasta olmuş. Daha doğrusu burnu tıkanık birde burnundan hırıltı geliyor. İlerlemesi diye ne yapmam lazım. Burnu açtık ama Vertisol müydü nebulizatörle verilen ondan versek hemen olur mu acaba?
Ay inşallah canım bi kere oldu ya ondan korkuyorum. Sf sıkayım bugün tıkandıkça hemen düzelir inşallahKötüyü çağırma hasta olmuş diyeben sf sıkıp sırtına pıt pıt vuruyorum, sonra burnunu açıyorum. Başka bir şey yapmıyorum ama hastalık derecesine gelmedi bizimki
Geçmiş olsun. Doktora sormadan ilaç verme bence. Ben hafif tıkanıklıklarda sf sıkıp gerekirse aspiratörle çekerek burnu açık tutmaya çalışıyorum, birkaç kez de nebulizatörle sf verip pat pat sırtına vuruyorum sonrasında. Gece yatarken göğsüne mustela balsam sürüyorum. Doktorumuzun onayladığı şeyler bunlar. Ama tıkanıklık geçmiyorsa ve öksürük artıyorsa hemen doktora götürüyorum, hele de önümüz hafta sonu ve tatilse. Umarım ilerlemezAy kızlar az önce kalktı emmek için hasta olmuş. Daha doğrusu burnu tıkanık birde burnundan hırıltı geliyor. İlerlemesi diye ne yapmam lazım. Burnu açtık ama Vertisol müydü nebulizatörle verilen ondan versek hemen olur mu acaba?
Aynıyız biliyo musun bende kıyamıyorum başka oda da yatırdım 2 gündür bari sen uykunu al çalışıyorsun diye işleride yoğun bu aralarEvet çok şükür eşim yardımcı oluyor ama ben de ona kıyamıyorum akşam 10a kadar çalışıyor. Düzelecez inşaallah
Dua ediyorum inşallah ilerlemesin diye. Öksürük yok çok şükür. Öyle olduğunda kaç günde geçiyor canım. Burnundan hırıltı gibi geliyor mu bu dediğinde birde. Benden bulaşıyor çocuğa ben o kadar dikkat ediyorum aslında ya bu seneki hastalık yapışkan gibi sürekli tekrarlıyorGeçmiş olsun. Doktora sormadan ilaç verme bence. Ben hafif tıkanıklıklarda sf sıkıp gerekirse aspiratörle çekerek burnu açık tutmaya çalışıyorum, birkaç kez de nebulizatörle sf verip pat pat sırtına vuruyorum sonrasında. Gece yatarken göğsüne mustela balsam sürüyorum. Doktorumuzun onayladığı şeyler bunlar. Ama tıkanıklık geçmiyorsa ve öksürük artıyorsa hemen doktora götürüyorum, hele de önümüz hafta sonu ve tatilse. Umarım ilerlemez