- 12 Aralık 2023
- 155
- 174
- 30
Kızlar şu ağzının altında böyle pütürlü bişey çıkmış. Boğazında vardı şimdi ağzının orda çıkmış nedir bu sizce?
Hafif kuruluk var değil mi? Bol bol nemlendir, yüksek ihtimalle egzama gibi bir kuruluk.Kızlar şu ağzının altında böyle pütürlü bişey çıkmış. Boğazında vardı şimdi ağzının orda çıkmış nedir bu sizce?
Evet evet egzama tarzı birşey dokununca kuru kuru böyle. Nemlendireyim en iyisiHafif kuruluk var değil mi? Bol bol nemlendir, yüksek ihtimalle egzama gibi bir kuruluk.
Bayram tatiline gitmişlerdir en fazla nereye gideceklerKızlar daha ek gıda günlerimizi konuşacağız, tarifler vereceğiz, nerelerdesiniz gitmeyin bi yere
Mustela nın cicastela kremi çok etkili bu tarz kuruluklarda.Evet evet egzama tarzı birşey dokununca kuru kuru böyle. Nemlendireyim en iyisi
Ben ek gıdaya 20sinden sonra başlayacağım beni de bekleyinKızlar daha ek gıda günlerimizi konuşacağız, tarifler vereceğiz, nerelerdesiniz gitmeyin bi yere
Benim gel gitler var başlamak istiyorum bir yandanda bekle dıyorumKızlar daha ek gıda günlerimizi konuşacağız, tarifler vereceğiz, nerelerdesiniz gitmeyin bi yere
Benim gel gitler var başlamak istiyorum bir yandanda bekle dıyorum
Senin kız bizimkilerin ablası önce o başlasın beklerizBen ek gıdaya 20sinden sonra başlayacağım beni de bekleyin
Yok ben dobiş bebek seviyorumSenin kız bizimkilerin ablası önce o başlasın beklerizSende fit tarifler vardır hem
benimkini dombili diye seviyor annem ve kardeşlerim. Babam Tombi deyin barı, çocuğu etiketlemeyin öyle kelimelerle diyorYok ben dobiş bebek seviyorum
Abi abla varsa öyle oluyor ne yazık ki. Bizimkinin de sabah yine bir kaç öksürüğü vardı hemen burnunu temizleyip hava verdim.Geçmiş olsunKızlar bu benim oğlan 5 aylık 6. Gribi oldu nasıl bir salgın var hiç toparlanamıyoruz ailecek gidip gidip geri geliyor iyiliğimiz hastalıgımızdan daha kısa sürüyor sinirlerim yıprandı
Geçmiş olsunKızlar bu benim oğlan 5 aylık 6. Gribi oldu nasıl bir salgın var hiç toparlanamıyoruz ailecek gidip gidip geri geliyor iyiliğimiz hastalıgımızdan daha kısa sürüyor sinirlerim yıprandı
Geçmiş olsunKızlar bu benim oğlan 5 aylık 6. Gribi oldu nasıl bir salgın var hiç toparlanamıyoruz ailecek gidip gidip geri geliyor iyiliğimiz hastalıgımızdan daha kısa sürüyor sinirlerim yıprandı
Mama yıyor mu ilk zamanlar bızde 4-5 gunde bır yapıyorduk. Mamayı degıstım o ara düzeldi sımdı 2-3 oluyor arada.Benim oğlan kabız oldu ilk kez, 4. Gün oldu hala yapmadı kaç güne kadar normal acaba 10 diye okudum ama.
Bu kış hasta olanlar hiç iyleşemedi gercekten ya. Gecmıs olsun ınsallah son olur.Kızlar bu benim oğlan 5 aylık 6. Gribi oldu nasıl bir salgın var hiç toparlanamıyoruz ailecek gidip gidip geri geliyor iyiliğimiz hastalıgımızdan daha kısa sürüyor sinirlerim yıprandı