- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
2 yaş var aralarında kızlarımın bu kadarında bile hiz perişan olduk. İkisi de sezeryandı.Kızlar benim bebiş 6 aylık oldu ve araya fazla zaman koymadan ikinci bebiş istiyorum. biraz delilik biliyorum ama olsunsezeryanla doğum yapmıştım. Ne kadar ara vermek gerekiyor çocuk için
Sağlık ocağındaki hemşire verdi ama içeriğine güvenmedim ocean olsun istedim eczaneye gittim bunun aynısıydı ama 4-10 yaş yazıyorduDoktorun hangisini önerdi? Her ilacın dozu da farklı çünkü, doktoruna da danışabilirsin. Ben de ocean kullanıyorum bu arada
Demir takviyelerinde öyle yazıyor ama doğrusu buSağlık ocağındaki hemşire verdi ama içeriğine güvenmedim ocean olsun istedim eczaneye gittim bunun aynısıydı ama 4-10 yaş yazıyordu
Bizimkinde iki haftadır hala tam geçmedi burun akıntısı ve geniz akıntısı ama hafifledi bayağı. Ben hemen götürmüştüm doktora, bu hafta da kontrole götürdüm, iyileşiyor dedi ama hala hafif tıkanıklık var.Dua ediyorum inşallah ilerlemesin diye. Öksürük yok çok şükür. Öyle olduğunda kaç günde geçiyor canım. Burnundan hırıltı gibi geliyor mu bu dediğinde birde. Benden bulaşıyor çocuğa ben o kadar dikkat ediyorum aslında ya bu seneki hastalık yapışkan gibi sürekli tekrarlıyor
Sağlık ocağındaki hemşire verdi ama içeriğine güvenmedim ocean olsun istedim eczaneye gittim bunun aynısıydı ama 4-10 yaş yazıyordu
Bizimkinde iki haftadır hala tam geçmedi burun akıntısı ve geniz akıntısı ama hafifledi bayağı. Ben hemen götürmüştüm doktora, bu hafta da kontrole götürdüm, iyileşiyor dedi ama hala hafif tıkanıklık var.
Ocean baktım eczanede 4-10 yaş diyorduBizim doktor cok az mıktarda paraben var dedi.. Saglık ocagındakını kullanabılırsın eger ıstemıo san sidefer veya ocean önerdi
Biz de bestiron damla kullanıyoruz onda da 4-10 yaş yazıyor ama önemli değil çoğunda böyle yazar. Önemli olan kilosuna göre damlanın doğru verilmesi.Ocean baktım eczanede 4-10 yaş diyordu
merhaba bizde bayramdan sonra avrasya hastanesi doç drhüseyin kılınçaslan da yaptırmaya karar verdik henüz görüşmedik doktor ile ama hastaneden lokal olacağını söylemişti ve yorumlarıda iyi bi doktordu umarım sorunsuz geçer, çevremde 2 kişi orda yaptırıp memnun kalmışHerkese merhaba oğlum 5 aylık oldu bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. İst Avrupa yakasında lokal anestezi ile yapan önerebileceğiniz hastane dr var mı?
Evet 4-10 yaş diyor ama burda bir çoğumuz ocean kullanıyoruz ve bir çoğumuza bu şekilde kullanım önerilmiş , kilosu kadar yani örnek veriyorumOcean baktım eczanede 4-10 yaş diyordu
Ben kidsfer demir ilacı, ocean d vitamini kullanıyorum sabah tok veriyorum canımOcean d vitamini ve demir aç karnına mı tok karnına mı ?
D vitaminini sabahları mamasına ekliyorum. Demiri ise gün içinde herhangi bir mamadan yarım saat sonra veriyorum.Ocean d vitamini ve demir aç karnına mı tok karnına mı ?
Teşekkür ederim. Avrasya ile biz de görüştük başka öneri olmazsa sanırım biz de orada yaptıracağız. Fiyat olarak 8 küsür dedilermerhaba bizde bayramdan sonra avrasya hastanesi doç drhüseyin kılınçaslan da yaptırmaya karar verdik henüz görüşmedik doktor ile ama hastaneden lokal olacağını söylemişti ve yorumlarıda iyi bi doktordu umarım sorunsuz geçer, çevremde 2 kişi orda yaptırıp memnun kalmış
Demiri aç karnına veriyorum mama içmeden yarım saat önce içmiş oluyor. D vitaminiyle aralarında minimum 1 saat bırakın diyorlar d vitaminini mamadan sonra öğlene kadar vermiş oluyorumOcean d vitamini ve demir aç karnına mı tok karnına mı ?
Rica ederim Evet banada aynı şekilde muane ücreti tahlilleri dahil o kadar söyledilerTeşekkür ederim. Avrasya ile biz de görüştük başka öneri olmazsa sanırım biz de orada yaptıracağız. Fiyat olarak 8 küsür dediler
Sivilce gibi olanı mı diyorsun? Biliyorum diyemem ama bizde de oluyor, genelde ağız kenarında, özellikle de aynı böyle çenede olduğu için ve bu aralar aşırı salyalı oldukları için ona bağlıyorum ben.Kızlar şu ağzının altında böyle pütürlü bişey çıkmış. Boğazında vardı şimdi ağzının orda çıkmış nedir bu sizce?