2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Yaa maşallah ben haziran 14 de başlayacağım yani okul kapanınca 😂 ne güzel ayarlamış okulun. Beni 5 gün okula her türlü getirirler biliyorum ben
Benim zaten dersim azdı, bu yıl sınıf sayımız az diye. O yüzden kolay oldu. Eylülde kısmet 😀 eşim sürekli başlamak için emin misin diyor ama evde çok oturdum biraz dışarıya çıkayım. Bütün kış evdeydim

Benim zaten dersim azdı, bu yıl sınıf sayımız az diye. O yüzden kolay oldu. Eylülde kısmet 😀 eşim sürekli başlamak için emin misin diyor ama evde çok oturdum biraz dışarıya çıkayım. Bütün kış evdeydim
Ve sizin yanınızda eylüle kada çalışmayacak olan ben 😂😂 ben de senin gibiyim aslında. Hani şu an kardeş düşünmüyorum ama düşüneceksem de aceleci davranmalıyım, 2026ya doğurmalıyım😂 ama dediğim gibi hamilelik süreci, sonrasında 2 çocukla iyi ilgilenebilmek falan çok büyüyor gözümde. O cesaret de enerji de yok valla şu an bende 😅😅

Kızlar ben şöyle düşünüyorum.Eğer yaşınız gençse bence bekleyin çocuk için acele etmeyin. Ama yaş ideal bir yaşsa ve bebeğinize kardeş düşünüyorsanız eninde sonunda o çocuğu yapacaksınız erken yapmanız her zaman daha mantıklı. Zaten evde bir tane çocuk varken rahata ermek sadece hayal oluyor. İlk çocuk kreş yaşında olmalı ikinci doğduğunda.iki kızımın arasında tam 2 buçuk yıl yani 30 ay var.Çok yoruluyorum ama illaki bu çile çekilecek büyüyecekler.

Kızlar ben şöyle düşünüyorum.Eğer yaşınız gençse bence bekleyin çocuk için acele etmeyin. Ama yaş ideal bir yaşsa ve bebeğinize kardeş düşünüyorsanız eninde sonunda o çocuğu yapacaksınız erken yapmanız her zaman daha mantıklı. Zaten evde bir tane çocuk varken rahata ermek sadece hayal oluyor. İlk çocuk kreş yaşında olmalı ikinci doğduğunda.iki kızımın arasında tam 2 buçuk yıl yani 30 ay var.Çok yoruluyorum ama illaki bu çile çekilecek büyüyecekler.
Yani oğlum 1,5 yaşındayken hamile kalmalıyım. Daha çok varmış 🤪 ben kalabalık aile severim. 3 4 çocuk hep güzel gelmiştir. Tabi yaşım nedeniyle biraz geç kaldım. İlki 33 te doğdu 40 a kadar kaç çocuk sigar 😀 40 a kadar o enerji ve vücut kalır mı? Gerçi arkadaşım ikinciyi 40 inda doğurdu. Artık böyle olacak herhalde

Ve sizin yanınızda eylüle kada çalışmayacak olan ben 😂😂 ben de senin gibiyim aslında. Hani şu an kardeş düşünmüyorum ama düşüneceksem de aceleci davranmalıyım, 2026ya doğurmalıyım😂 ama dediğim gibi hamilelik süreci, sonrasında 2 çocukla iyi ilgilenebilmek falan çok büyüyor gözümde. O cesaret de enerji de yok valla şu an bende 😅😅
Sen de öğretmen miydin? Yaz tatiline de izin almadın değil mi

Ben ikinci çocuğu asla istemiyorum. Eşim istiyor ama kusura bakmasın yani, bakamam o sabır kalmadı bende artık. 😒
Yine de asla deme. Allah unutturuyor derlerdi de tuhaf gelirdi. Zamanı gelince sen de unutursun. Benim oğlum da kolay bir bebek değil ilk aylar sabaha kadar gaz sancisi katılarak çaresizce ağladı. Hala reflüsü var. Her yer kusmuk. Kıyafet degistirmeden bıktı. Çığlık çığlığa üst değiştiriyorum. Yiyor kusuyor tekrar yiyor. Uykuları düzensiz. Yani rahat ve kolay bir bebek yetistirmiyorum ama aklım ikincide 😀 kendi küçüklüğümden yola çıkarak kardes güzel şey, evde kalabalık olmak bir araya gelmek güzel 😍 gunumuz şartlarında zor olsa da

Ben bugün gece nöbetine kaldım😅 beyefendi gayet uyanık bir şekilde yatakta dönüp duruyor ben de artık saldım çok uzun bir gündü ve bitmek bilmiyor

Kızlar benim bebiş 6 aylık oldu ve araya fazla zaman koymadan ikinci bebiş istiyorum. biraz delilik biliyorum ama olsun 😁 sezeryanla doğum yapmıştım. Ne kadar ara vermek gerekiyor çocuk için

Bana doktor İlk 6 ay yasak tamamen dedi.. 2 yıl önerilmiyor dedi.. Benım arkadasım İlk bebegı 9 aylıkken hamıle kaldı.. Bi sıkıntı olmadı dogumunda, ama hamılelık süreci zor gectı, yardımsız yapamadı.. Bide bebegın eşi asagıda kalmıs dıkıslere baskı oluyodu onda... Eğer çok istiyorsan bence bir kadın doguma görün ondan sonra dene derim.. Ben genelde hamılelıklerımden önce kadın doğuma giderim, sonra daha hiç ugramam😁 doktor daha detaylı yönlendirecektir.. Ama arayı acmadan bebek dusunmek iyi.. Ama senın yerınde olsam yine Bi sene gecmesını bekledım sahsen☺️

Aynı valla bizimde sabahtan beri uyumadı olduğum yerde düşüp bayılcam 😒 emerken uyuyor yatırınca uyanıyor ay gerçekten sabrımın son noktasındayım. Uyusa bende uyucam zaten hastayım adetliyim her yerim ağrıyor bu atak haftalarına da başlıcam artık ya anamız ağladı resmen 😀

Ben hala adet olmadım ya🤐 ne zmn olcam.. Bi yanım boyle rahat edıo, Bi yanımda noolur noolmaz adet olsan iyi olur dio😁

Eğer kreş olmasa benım halim nanaydı😬 valla 4e kadar evde olmaması o beni açıyordu hamıleyken.. Kreş yaşında yapılması bnce en uygun zaman, tabi bence öyle.. Ben arası yakın ıkı bebegı kaldıramazdım, öyle takatim de yok, yardımcı olcak kımsem de yok.. Hafta sonu da babası kahvaltıdan snra alırdı eymenı aksam 8e 9a kadar gezdırırdı.. Hafta sonu da oyle rahat ederdım.. Kreş yaşı benım için idealdi.. İyiki bu zmnda yapmısım diyorum.. Herkesın tolere edebılcegı zamanı farklıdır.. Şartları farklıdır.. O yuzden en dogru zaman canın istediği zaman 😁😁 bazen bunye bıle istio bebek yapmayı, bıyolojık bir hadisede aynı zamanda... Bende oyle oldu, bebeklere ılgı özlem arttı.. Eskı eymenın bebek fotolarına bakmaya basladım sureklı 🤗

Ben ikinci çocuğu asla istemiyorum. Eşim istiyor ama kusura bakmasın yani, bakamam o sabır kalmadı bende artık. 😒

Erkekler istio da bakan anne.. Çocuk anneye iş.. Anne eger gercekten cocuk ıstemıosa yapmasını dogru bulmuyorum.. Cunku cocugu anne kendı için yapsın yapıosa.. Cocuk doguyo, herkes çekılınce el elde baş başta kalıo anne.. Koca bıle cekıp gidio işe.. Kimse yardım da etmıo, haklılarda, onlara guvenerek cocuk da yapılmaz.. O yuzden anne tamamen istemeli ve gucu kendınde buldugu zaman cocuk yapmalı..

Benimkide böyle oldu öz ayarlarına asla dönemedi 😂 daha kötü olmasınlarda bunada şükür 🤲🏼
Biz yine iki tarihimizde göre de ataktaymışız. 😊 Sizde durum ne?

Eklentiler

• 1000015422.jpg
    1000015422.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000015423.jpg
    1000015423.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 25
Bende şu4. Ay atağı yeni yarın bitcek gösteriyor doğması gerektiği tarihi baz alırsak. Ya çok uyanıyo 10 kez kalkmışımdır gece çok zorlanıyorum artık valla bugün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum☹️
Ben bu gece ağladım valla hem de hıçkıra hıçkıra. Gece tam 3 saat uyanık kaldı gündüzmüş gibi

X