2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Arkadaşlar bizimki 5 ay 6 günlük oldu. Normalde hiç kusmaz. Su 5.aya girdik gireli 1 kere kusuyo günde. Azcık ama normal mi ? Sadece mama alıyo

Kızlar benim bebiş 6 aylık oldu ve araya fazla zaman koymadan ikinci bebiş istiyorum. biraz delilik biliyorum ama olsun 😁 sezeryanla doğum yapmıştım. Ne kadar ara vermek gerekiyor çocuk için
2 yaş var aralarında kızlarımın bu kadarında bile hiz perişan olduk. İkisi de sezeryandı.
Zaten plansız gebelikti ama ben bu kadarını beklemezdim çünkü ben çok dinamik hayat dolu çoğu şeyi dert etmeyen kafası rahat bir insandım çok zorlandım hala zorlanıyorum. Misafirliğe gidemiyorum misafir alamıyorum ne bir alışveriş ne bir cafe ne bir sinema unuttum gitti. Uzun zamandır muhtemelen kendimi bile dinleyememiştim. Zaten spor yapmak herhangi bir hobi edinmek filan orda dursun.

Annem uzakta kayınvalidem yaşlı. Sürekli dönüşlümlü geldiler 5 ay boyunca. Eğer yakınınızda destek yoksa çok çok zor. Gelen olduğu halde bile çok zor zamanlar geçirdik şimdi 2. Çocuk isteyenlere deli gözüyle bakıyorum olacaksa da bence en az 6 yaş olmalı. İlki tuvalet eğitimini tamamlamış odası ayrılmış bebeklikten kurtulmuş çocukluk kısmına geçmiş olmalı bence.

Dua ediyorum inşallah ilerlemesin diye. Öksürük yok çok şükür. Öyle olduğunda kaç günde geçiyor canım. Burnundan hırıltı gibi geliyor mu bu dediğinde birde. Benden bulaşıyor çocuğa ben o kadar dikkat ediyorum aslında ya bu seneki hastalık yapışkan gibi sürekli tekrarlıyor
Bizimkinde iki haftadır hala tam geçmedi burun akıntısı ve geniz akıntısı ama hafifledi bayağı. Ben hemen götürmüştüm doktora, bu hafta da kontrole götürdüm, iyileşiyor dedi ama hala hafif tıkanıklık var.

Bizimkinde iki haftadır hala tam geçmedi burun akıntısı ve geniz akıntısı ama hafifledi bayağı. Ben hemen götürmüştüm doktora, bu hafta da kontrole götürdüm, iyileşiyor dedi ama hala hafif tıkanıklık var.

Biizmkinin de yine dolu burnu.. Gunde 2 kez cekıorm uyumadan önce rahatlıyor.. Doktor bahar aylarında da pik yapar sonra giderek azalır demıstı.. Hayırlısıyla Bi yaza gecsek😐

Herkese merhaba oğlum 5 aylık oldu bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. İst Avrupa yakasında lokal anestezi ile yapan önerebileceğiniz hastane dr var mı?

Herkese merhaba oğlum 5 aylık oldu bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. İst Avrupa yakasında lokal anestezi ile yapan önerebileceğiniz hastane dr var mı?
merhaba bizde bayramdan sonra avrasya hastanesi doç drhüseyin kılınçaslan da yaptırmaya karar verdik henüz görüşmedik doktor ile ama hastaneden lokal olacağını söylemişti ve yorumlarıda iyi bi doktordu umarım sorunsuz geçer, çevremde 2 kişi orda yaptırıp memnun kalmış

Ocean baktım eczanede 4-10 yaş diyordu
Evet 4-10 yaş diyor ama burda bir çoğumuz ocean kullanıyoruz ve bir çoğumuza bu şekilde kullanım önerilmiş , kilosu kadar yani örnek veriyorum
bebek 7 kilo ise sabah 7 damla akşam 7 damla verilmesi gerek
Kararsız kalıyosan doktorunun önerdiği ile devam edebilirsin

merhaba bizde bayramdan sonra avrasya hastanesi doç drhüseyin kılınçaslan da yaptırmaya karar verdik henüz görüşmedik doktor ile ama hastaneden lokal olacağını söylemişti ve yorumlarıda iyi bi doktordu umarım sorunsuz geçer, çevremde 2 kişi orda yaptırıp memnun kalmış
Teşekkür ederim. Avrasya ile biz de görüştük başka öneri olmazsa sanırım biz de orada yaptıracağız. Fiyat olarak 8 küsür dediler

Kızlar şu ağzının altında böyle pütürlü bişey çıkmış. Boğazında vardı şimdi ağzının orda çıkmış nedir bu sizce?

Eklentiler

• IMG_0908.jpeg
    IMG_0908.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar şu ağzının altında böyle pütürlü bişey çıkmış. Boğazında vardı şimdi ağzının orda çıkmış nedir bu sizce?
Sivilce gibi olanı mı diyorsun? Biliyorum diyemem ama bizde de oluyor, genelde ağız kenarında, özellikle de aynı böyle çenede olduğu için ve bu aralar aşırı salyalı oldukları için ona bağlıyorum ben.

X