- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
Benim zaten dersim azdı, bu yıl sınıf sayımız az diye. O yüzden kolay oldu. Eylülde kısmetYaa maşallah ben haziran 14 de başlayacağım yani okul kapanıncane güzel ayarlamış okulun. Beni 5 gün okula her türlü getirirler biliyorum ben
Ve sizin yanınızda eylüle kada çalışmayacak olan benBenim zaten dersim azdı, bu yıl sınıf sayımız az diye. O yüzden kolay oldu. Eylülde kısmeteşim sürekli başlamak için emin misin diyor ama evde çok oturdum biraz dışarıya çıkayım. Bütün kış evdeydim
Yani oğlum 1,5 yaşındayken hamile kalmalıyım. Daha çok varmışKızlar ben şöyle düşünüyorum.Eğer yaşınız gençse bence bekleyin çocuk için acele etmeyin. Ama yaş ideal bir yaşsa ve bebeğinize kardeş düşünüyorsanız eninde sonunda o çocuğu yapacaksınız erken yapmanız her zaman daha mantıklı. Zaten evde bir tane çocuk varken rahata ermek sadece hayal oluyor. İlk çocuk kreş yaşında olmalı ikinci doğduğunda.iki kızımın arasında tam 2 buçuk yıl yani 30 ay var.Çok yoruluyorum ama illaki bu çile çekilecek büyüyecekler.
Sen de öğretmen miydin? Yaz tatiline de izin almadın değil miVe sizin yanınızda eylüle kada çalışmayacak olan benben de senin gibiyim aslında. Hani şu an kardeş düşünmüyorum ama düşüneceksem de aceleci davranmalıyım, 2026ya doğurmalıyım ama dediğim gibi hamilelik süreci, sonrasında 2 çocukla iyi ilgilenebilmek falan çok büyüyor gözümde. O cesaret de enerji de yok valla şu an bende
Evet evet öğretmenim. ben de 14 Haziran itibariyle izinlerden kurtulmuş olacağım.Sen de öğretmen miydin? Yaz tatiline de izin almadın değil mi
Yine de asla deme. Allah unutturuyor derlerdi de tuhaf gelirdi. Zamanı gelince sen de unutursun. Benim oğlum da kolay bir bebek değil ilk aylar sabaha kadar gaz sancisi katılarak çaresizce ağladı. Hala reflüsü var. Her yer kusmuk. Kıyafet degistirmeden bıktı. Çığlık çığlığa üst değiştiriyorum. Yiyor kusuyor tekrar yiyor. Uykuları düzensiz. Yani rahat ve kolay bir bebek yetistirmiyorum ama aklım ikincideBen ikinci çocuğu asla istemiyorum. Eşim istiyor ama kusura bakmasın yani, bakamam o sabır kalmadı bende artık.
Benimkide böyle oldu öz ayarlarına asla dönemediEskisi kadar kötü değil ama ataktan önceki kadar da iyi değil
Dışarıda uyuyor ama canı isterse. Canı istemezse öyle etrafı izler
Kızlar benim bebiş 6 aylık oldu ve araya fazla zaman koymadan ikinci bebiş istiyorum. biraz delilik biliyorum ama olsunsezeryanla doğum yapmıştım. Ne kadar ara vermek gerekiyor çocuk için
Aynı valla bizimde sabahtan beri uyumadı olduğum yerde düşüp bayılcamemerken uyuyor yatırınca uyanıyor ay gerçekten sabrımın son noktasındayım. Uyusa bende uyucam zaten hastayım adetliyim her yerim ağrıyor bu atak haftalarına da başlıcam artık ya anamız ağladı resmen
Kızlar ben şöyle düşünüyorum.Eğer yaşınız gençse bence bekleyin çocuk için acele etmeyin. Ama yaş ideal bir yaşsa ve bebeğinize kardeş düşünüyorsanız eninde sonunda o çocuğu yapacaksınız erken yapmanız her zaman daha mantıklı. Zaten evde bir tane çocuk varken rahata ermek sadece hayal oluyor. İlk çocuk kreş yaşında olmalı ikinci doğduğunda.iki kızımın arasında tam 2 buçuk yıl yani 30 ay var.Çok yoruluyorum ama illaki bu çile çekilecek büyüyecekler.
Ben ikinci çocuğu asla istemiyorum. Eşim istiyor ama kusura bakmasın yani, bakamam o sabır kalmadı bende artık.
Biz yine iki tarihimizde göre de ataktaymışız.Benimkide böyle oldu öz ayarlarına asla dönemedidaha kötü olmasınlarda bunada şükür
Bende şu4. Ay atağı yeni yarın bitcek gösteriyor doğması gerektiği tarihi baz alırsak. Ya çok uyanıyo 10 kez kalkmışımdır gece çok zorlanıyorum artık valla bugün ağlamamak için kendimi zor tutuyorumBiz yine iki tarihimizde göre de ataktaymışız.Sizde durum ne?
Fotoğraflarını alabilir miyimD ve demir ikisinde de ocean kullanıyorum
Ben bu gece ağladım valla hem de hıçkıra hıçkıra. Gece tam 3 saat uyanık kaldı gündüzmüş gibiBende şu4. Ay atağı yeni yarın bitcek gösteriyor doğması gerektiği tarihi baz alırsak. Ya çok uyanıyo 10 kez kalkmışımdır gece çok zorlanıyorum artık valla bugün ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Valla olmamak daha iyi çocuğun 40. gününde olmuştum keşke olmasaydım bi müddetBen hala adet olmadım yane zmn olcam.. Bi yanım boyle rahat edıo, Bi yanımda noolur noolmaz adet olsan iyi olur dio