Ben adımdan almışım sonundaAyyy bende bende, niye geçmedi bu yangın ayşeliğimizhatta benim kız da benim gibi, uyurken başının olduğu yer su gibi oluyor
Bizde de aynı durumlar.. 20 dk 30 dk uyku mu olur? Uyudu diye seviniyorum ama sevincim kursağımda kalıyorKızlar iki gündür 30 dk uykuya şükreder duruma getirdi beni bu kız. Ya yatırdığım gibi kalkıyor ya 10 dk sonra kalkıyor. Dışarı da çıkamadım hiç evdeki işleri yetiştiremiyorum çünkü bu şekilde. Atağın en cafcaflı zamanına denk geldik galibahayır 6 da kalkıyor bir de artık gece uyanıyorum ya ne ara bu yatağa geldim durumundayım inanın hatırlamıyorum. Bir gözümü açıyorum badiş yanımda bir açıyorum Umay
Nasıl oldu bebiş? Sesi düzeldi mi biraz?Bizde de aynı durumlar.. 20 dk 30 dk uyku mu olur? Uyudu diye seviniyorum ama sevincim kursağımda kalıyorhuysuzluk gırla zaten. Hasta diye bırakayım ağlasın da diyemiyorum ki normalde de fazla ağlatmamaya çalışırım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Daha iyi gibi konuşmaya çalışırken ama ağlarken hala çatal çatal..Nasıl oldu bebiş? Sesi düzeldi mi biraz?
Of bizde bunlara ek birde hala meme reddi var bugün artık emsene kızım niye emmiyorsun diye sesim yükseldi. O kadar gerginim ki şu meme konusunda artık gece uyurken kalkıp emziriyorum uykumdan feda edip, zaten gündüz uyumuyor ve ezandan önce kalkıyoruz. Valla Pzt kilosu azsa ilk sağımı denicem, o da olmadı mama vericem.Bizde de aynı durumlar.. 20 dk 30 dk uyku mu olur? Uyudu diye seviniyorum ama sevincim kursağımda kalıyorhuysuzluk gırla zaten. Hasta diye bırakayım ağlasın da diyemiyorum ki normalde de fazla ağlatmamaya çalışırım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Ne zaman düzelicez diye sormak bile istemiyorum öyle bir şey yok çünkü çok iyi biliyorumBizimde durum aynı ev halay çekiyor iki gündürgündüz uykuları parça parça uykusunu alamadığı için de çok huzursuz oluyor tek başına bırakamıyorum evin sadece bir odasını süpürebildim dün.. neyseki kocam bir gün evde kalacakta işlerimi halledeceğim
Bizimki bugün normalden çok emdi. Huysuzlandıkça verdim. Ama mama saatlerine katkısı olmuyor hiç. Aynı saatlerde acıkıyor yine. Hiç emzirmesem ne değişir bilemiyorum.Of bizde bunlara ek birde hala meme reddi var bugün artık emsene kızım niye emmiyorsun diye sesim yükseldi. O kadar gerginim ki şu meme konusunda artık gece uyurken kalkıp emziriyorum uykumdan feda edip, zaten gündüz uyumuyor ve ezandan önce kalkıyoruz. Valla Pzt kilosu azsa ilk sağımı denicem, o da olmadı mama vericem.
Of bizde bunlara ek birde hala meme reddi var bugün artık emsene kızım niye emmiyorsun diye sesim yükseldi. O kadar gerginim ki şu meme konusunda artık gece uyurken kalkıp emziriyorum uykumdan feda edip, zaten gündüz uyumuyor ve ezandan önce kalkıyoruz. Valla Pzt kilosu azsa ilk sağımı denicem, o da olmadı mama vericem.
Ya benimki 3 4 saatte bir 2 dk duruyor uykuluyken emziriyorum. Gece uyuyan çocuk uyandırılır mı uyandırılmaz ama ben emsin diye alıyorum yanıma hem ona yazık hem bana. Şimdi babası uyuttu 17 den beri uyumasına izin vermemiştim. Uyandırdım yarı uykulu emziriyorum düşün. Uyudu diye sevinemiyorum bileBizimki bugün normalden çok emdi. Huysuzlandıkça verdim. Ama mama saatlerine katkısı olmuyor hiç. Aynı saatlerde acıkıyor yine. Hiç emzirmesem ne değişir bilemiyorum.
Sağlık ocağı baktı canım eğer doğruysa kilo alımı iyiydi ama bir adım ilerleyemedim meme konusunda. Eli emmekten daha iyi hissettiriyor. Sürekli emiyo sürekli artık bir yerde sinirim bozuluyorSen kilosuna baktırmıştın sanki yakın zamanda, yanlış mı hatırladım acaba?
Canım elini emmesi bir gelişim özelliği sen de biliyorsun. Benimki bazen memeyle bile elini emmeye çalışıyor, sen düşün artık. Kilo alımı iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Benimki de bu ara 5 dk emiyor, 6.dkyı göremiyoruz. Ama o kadar sık emiyor ki bu sefer de, hiçbir iş yapamıyorum. Sürekli bir emzirme modundayım. Ortaları yok bunlarınSağlık ocağı baktı canım eğer doğruysa kilo alımı iyiydi ama bir adım ilerleyemedim meme konusunda. Eli emmekten daha iyi hissettiriyor. Sürekli emiyo sürekli artık bir yerde sinirim bozuluyor
Biliyorum biliyorum canım sadece aslında kilodan ziyade emzikte vermiyorum ya vicdanen ve psikolojik olarak oral dönemde yetemediğimi düşünüyorum. Bir de oral dönemde yoksunluk çeken çocuklar ilerde sigara ve diğer konularda daha bağımlı olabiliyorlar. Emzik verseydim bari diyorum şimdide, bu gelişim özelliği ama çocuk hiç emicek bir şey bulamadı ki o hazzı yaşayamadı. En azından o hazzı alsaydı, ne emzirebildin ne emzik verdin diye kendime kızıyorum. Of bilmiyorum gerçekten ortaları yok sinirlerim bozuldu bugün iyiceCanım elini emmesi bir gelişim özelliği sen de biliyorsun. Benimki bazen memeyle bile elini emmeye çalışıyor, sen düşün artık. Kilo alımı iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Benimki de bu ara 5 dk emiyor, 6.dkyı göremiyoruz. Ama o kadar sık emiyor ki bu sefer de, hiçbir iş yapamıyorum. Sürekli bir emzirme modundayım. Ortaları yok bunların
Sen mükemmel bir annesin. Sadece bunu söylemek istedim sadece bunu bil yeterBiliyorum biliyorum canım sadece aslında kilodan ziyade emzikte vermiyorum ya vicdanen ve psikolojik olarak oral dönemde yetemediğimi düşünüyorum. Bir de oral dönemde yoksunluk çeken çocuklar ilerde sigara ve diğer konularda daha bağımlı olabiliyorlar. Emzik verseydim bari diyorum şimdide, bu gelişim özelliği ama çocuk hiç emicek bir şey bulamadı ki o hazzı yaşayamadı. En azından o hazzı alsaydı, ne emzirebildin ne emzik verdin diye kendime kızıyorum. Of bilmiyorum gerçekten ortaları yok sinirlerim bozuldu bugün iyice
Ah canım benim iyi ki varsınSen mükemmel bir annesin. Sadece bunu söylemek istedim sadece bunu bil yeter
Biliyorum biliyorum canım sadece aslında kilodan ziyade emzikte vermiyorum ya vicdanen ve psikolojik olarak oral dönemde yetemediğimi düşünüyorum. Bir de oral dönemde yoksunluk çeken çocuklar ilerde sigara ve diğer konularda daha bağımlı olabiliyorlar. Emzik verseydim bari diyorum şimdide, bu gelişim özelliği ama çocuk hiç emicek bir şey bulamadı ki o hazzı yaşayamadı. En azından o hazzı alsaydı, ne emzirebildin ne emzik verdin diye kendime kızıyorum. Of bilmiyorum gerçekten ortaları yok sinirlerim bozuldu bugün iyice