2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ayyy bende bende, niye geçmedi bu yangın ayşeliğimiz hatta benim kız da benim gibi, uyurken başının olduğu yer su gibi oluyor
Ben adımdan almışım sonunda de olsa beni vurmuş seni bilemiyorum canım çok şükür bebeklerde öyle ter yok bana çekmemişler babalarına çekmişler parsta biraz var gibi o bana benziyo ondan mı acep

Bizde de aynı durumlar.. 20 dk 30 dk uyku mu olur? Uyudu diye seviniyorum ama sevincim kursağımda kalıyor huysuzluk gırla zaten. Hasta diye bırakayım ağlasın da diyemiyorum ki normalde de fazla ağlatmamaya çalışırım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Nasıl oldu bebiş? Sesi düzeldi mi biraz?

Of bizde bunlara ek birde hala meme reddi var bugün artık emsene kızım niye emmiyorsun diye sesim yükseldi. O kadar gerginim ki şu meme konusunda artık gece uyurken kalkıp emziriyorum uykumdan feda edip, zaten gündüz uyumuyor ve ezandan önce kalkıyoruz. Valla Pzt kilosu azsa ilk sağımı denicem, o da olmadı mama vericem.

Ne zaman düzelicez diye sormak bile istemiyorum öyle bir şey yok çünkü çok iyi biliyorum

Bizimki bugün normalden çok emdi. Huysuzlandıkça verdim. Ama mama saatlerine katkısı olmuyor hiç. Aynı saatlerde acıkıyor yine. Hiç emzirmesem ne değişir bilemiyorum.

Sen kilosuna baktırmıştın sanki yakın zamanda, yanlış mı hatırladım acaba?

Bizimki bugün normalden çok emdi. Huysuzlandıkça verdim. Ama mama saatlerine katkısı olmuyor hiç. Aynı saatlerde acıkıyor yine. Hiç emzirmesem ne değişir bilemiyorum.
Ya benimki 3 4 saatte bir 2 dk duruyor uykuluyken emziriyorum. Gece uyuyan çocuk uyandırılır mı uyandırılmaz ama ben emsin diye alıyorum yanıma hem ona yazık hem bana. Şimdi babası uyuttu 17 den beri uyumasına izin vermemiştim. Uyandırdım yarı uykulu emziriyorum düşün. Uyudu diye sevinemiyorum bile Biri bağımlı çok emiyor hiç rahat yok diye ağlardım, biri emsin diye ağlıyorum bir ortayı bulamadım

Sen kilosuna baktırmıştın sanki yakın zamanda, yanlış mı hatırladım acaba?
Sağlık ocağı baktı canım eğer doğruysa kilo alımı iyiydi ama bir adım ilerleyemedim meme konusunda. Eli emmekten daha iyi hissettiriyor. Sürekli emiyo sürekli artık bir yerde sinirim bozuluyor

Sağlık ocağı baktı canım eğer doğruysa kilo alımı iyiydi ama bir adım ilerleyemedim meme konusunda. Eli emmekten daha iyi hissettiriyor. Sürekli emiyo sürekli artık bir yerde sinirim bozuluyor
Canım elini emmesi bir gelişim özelliği sen de biliyorsun. Benimki bazen memeyle bile elini emmeye çalışıyor, sen düşün artık. Kilo alımı iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Benimki de bu ara 5 dk emiyor, 6.dkyı göremiyoruz. Ama o kadar sık emiyor ki bu sefer de, hiçbir iş yapamıyorum. Sürekli bir emzirme modundayım. Ortaları yok bunların

Biliyorum biliyorum canım sadece aslında kilodan ziyade emzikte vermiyorum ya vicdanen ve psikolojik olarak oral dönemde yetemediğimi düşünüyorum. Bir de oral dönemde yoksunluk çeken çocuklar ilerde sigara ve diğer konularda daha bağımlı olabiliyorlar. Emzik verseydim bari diyorum şimdide, bu gelişim özelliği ama çocuk hiç emicek bir şey bulamadı ki o hazzı yaşayamadı. En azından o hazzı alsaydı, ne emzirebildin ne emzik verdin diye kendime kızıyorum. Of bilmiyorum gerçekten ortaları yok sinirlerim bozuldu bugün iyice

Sen mükemmel bir annesin. Sadece bunu söylemek istedim sadece bunu bil yeter

Ya benimki de elini çok emiyor, redpanda nın dediği gibi, meme emerken bile elini sokmaya çalışıyor ağzına bazen. Ben geçen ay antibiyotik verirken rahat içiririm belki diye emzik vermeyi denedim ama almadı. Geçen haftalarda da elini parmağını vb emmesini azaltır belki diye yine denedim, yine aldıramadım (zaten çok da hevesli değildim açıkçası) ama burada emzik veren biri de yazdı geçenlerde, kimdi unuttum, emziği atıp elini emiyor diye. Demek ki elini emeceği olan emzik de alsa emiyor, meme de alsa emiyor.

Ayrıca bu ara çoğumuzun bebeğinin meme emme ve uyku düzeni az veya çok değişti, geçici bir süreç, biliyorsun sen de. İyi günler göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…