2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
ne güzel uyuyor

Ay indirim ne indirimi?
Güya zayıflamaya çalışıyoruz ama bizim evde paketli gıda canavarı eşim var kek gofret çikolata kaplı ürünlerde bisküvilerde bir alana bir bedavaydı. Ben de tatlı falan çok yaptığımdan e malum meslek gereği tatlı için bisküvi tabanları abur cubur aldım bir ton

Bizim girişte 5-6 basamak var komple kaldırıyorum Allah ne verdiyse bazen belim zorlanıyor ama olsundu

Ahaha
Yalnız bu detayı vermemişim ama gerçekten de annemler farkedip hoop nereye demişler

Duymayın duymayın
Ebbs şaka yapıyor

Ben öyle basamaklı bir yere gitmem gerektiğinde kanguruyu da alıyorum yanıma, bebişi kanguruya alıp boş bebek arabasını iki elimle tutup taşıyorum. Eşim aynı şeyi içinde bebek varken yapıyor ama ben aslaa.

İlk doğduğunda bizde de kaşta vardı sonra geçti şimdi kafasında bir yerde vardı geçmiş

Bende şimdi o kremden aldım bioderma yetersiz kaldı. Ay bende öyle krem yağ krem yapıyorum Evet ya bakalım doktor ne diyecek
Ben de doktorun bunları keseceğini pek düşünmüyorum çünkü kilo alımı iyi. Ek gıda dönemine az kaldı( bu aşamada zaten katı diyet yapan annelerde bile birazcık gevşetmeye başlıyorlar,
İnşallah öyle der doktorda

Kızlar iki gündür 30 dk uykuya şükreder duruma getirdi beni bu kız. Ya yatırdığım gibi kalkıyor ya 10 dk sonra kalkıyor. Dışarı da çıkamadım hiç evdeki işleri yetiştiremiyorum çünkü bu şekilde. Atağın en cafcaflı zamanına denk geldik galiba hayır 6 da kalkıyor bir de artık gece uyanıyorum ya ne ara bu yatağa geldim durumundayım inanın hatırlamıyorum. Bir gözümü açıyorum badiş yanımda bir açıyorum Umay

Ben gitmiştim. Fizik tedaviye yönlendirip evde yapılacak egzersizler verdi. Günde 3 kere yarım saat kadar sürüyordu. Yapamadım ki. Anca 2 kere

Evde bnde egzersiz yapamam.. Ama fizik tedaviyle geçio bayagı Bi.. Onlardaki alet çok işe yarıyor.. Ben bide 15 gun gıtmıstm.. O zmn 8 saat ayakta standda satısı yapıodum.. Ona rağmen gecti

Ya bizimkine de bir haller oldu. Gündüzleri hiç uyumuyor diyemem, yarım saat kırk dakika kadar uyuduğu oluyor birkaç kez ama uyanır uyanmaz bağırış çağırış meme istiyor ve uyanık olduğu zamanın yüzde yetmişi memede geçiyor. Yine kaç gündür demir damlasını veremedim o yüzden, bir saat aç kaldığı yok uyanıkken

Akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum.” Oh oğlan okula gitti, kahvemi içeyim” ile “anam, paydos saati gelmiş, çocuğu okuldan kim alacaktı” demem arasında beş dakika falan varmış gibi geliyor

Kesinlikle katılıyorum hava da güzel ama dışarı çıkacak bile vakit yok yemeği zor yaptım. Bir yandan çamaşır yıka biraz ütü yapmaya çalıştım yok yetişmiyor yarın tüm gün dışardayım diye işlerimi halletmeye çalışıyorum ama zaman o kadar hızlı geçiyor ki hiç oturmadığım halde yetişmiyor

Bizimde durum aynı ev halay çekiyor iki gündür gündüz uykuları parça parça uykusunu alamadığı için de çok huzursuz oluyor tek başına bırakamıyorum evin sadece bir odasını süpürebildim dün.. neyseki kocam bir gün evde kalacakta işlerimi halledeceğim

Bizim girişte 5-6 basamak var komple kaldırıyorum Allah ne verdiyse bazen belim zorlanıyor ama olsundu

Şeyyy merdivenimiz bir kat yüksekliğindeama ya kanguruyla taşımak ya da pusete bebeği koyup önce arabayı, ardından da puseti indirmek mantıklı olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…