Güya zayıflamaya çalışıyoruz ama bizim evde paketli gıda canavarı eşim varne güzel uyuyor
Ay indirim ne indirimi?
Bizim girişte 5-6 basamak var komple kaldırıyorum Allah ne verdiyse bazen belim zorlanıyor ama olsunduApartman girişi merdivenli olan anneler, bebek arabalarını tek başınıza nasıl indirip çıkarıyorsunuz ? Aslında bazen bebek arabasıyla bizim kızı sitenin bahçesinde ya da yakın çevrede gezdirmek istiyorum ama merdiven yüzünden gözüm korkuyor.
AhahaBana pek iyi niyetli gelmedi annenlerin o arkadaşları, neyse ki annenler vakitlice fark etmişler de büyük oyunu bozmuşlar
(Düşününce, fena da fikir değilmiş aslında. Aa, çocukları sizde mi unutmuşuz? Tüh, sabah mutlaka gelir alırız, olmadı öğlen. Bilemediniz akşam kesin oradayız)
Duymayın duymayınGüya zayıflamaya çalışıyoruz ama bizim evde paketli gıda canavarı eşim varkek gofret çikolata kaplı ürünlerde bisküvilerde bir alana bir bedavaydı. Ben de tatlı falan çok yaptığımdan e malum meslek gereği tatlı için bisküvi tabanları abur cubur aldım bir ton
Apartman girişi merdivenli olan anneler, bebek arabalarını tek başınıza nasıl indirip çıkarıyorsunuz ? Aslında bazen bebek arabasıyla bizim kızı sitenin bahçesinde ya da yakın çevrede gezdirmek istiyorum ama merdiven yüzünden gözüm korkuyor.
Araban ne modelBizim girişte 5-6 basamak var komple kaldırıyorum Allah ne verdiyse bazen belim zorlanıyor ama olsundu
İlk doğduğunda bizde de kaşta vardı sonra geçti şimdi kafasında bir yerde vardı geçmişKaşlarda özellikle oluyor benimkinde. Allahtan bir banyo sonrası hemen yok oluyor(gerçi oluşmasına izin vermiyorum demek daha doğru olur).
Benimkinde de öyle, 7-8 yerde var. Şimdilik mustela stetopia ile idare ediyorum. Ama bildiğin duştan sonra 2-3 kere kremliyorum, birle yetinmeyipfaydası olmaya başladı bizde. Belki sen de faydasını görürsün. Açıkçası @Alyaliya demişti sanırım, Almanya’daki doktoru alerji için diyet önermemişti. Bana bu mantıklı geliyor, eğer çocukta sağlığını büyük etkileyen bir problem yoksa maruz kalması alışması için belki de daha iyi. Zaten büyük alerjilerde (Allah kimseye vermesin) çok daha büyük tehlikeler olurdu diye düşünüyorum.
İnşallah öyle der doktordaBen de doktorun bunları keseceğini pek düşünmüyorum çünkü kilo alımı iyi. Ek gıda dönemine az kaldı( bu aşamada zaten katı diyet yapan annelerde bile birazcık gevşetmeye başlıyorlar,
Biz her sene gidiyorduk didime geçen yaz hamilelikten ötürü gelmedik bu seferde iki çocukla gelmeyiz sanırımYazın kuşadası , didim tarafına gelecek olan yok mu ya tatileikizlerin annesi adını unuttum sen gel de ikizleri sevelim
Söylemesi ayıp ben hayvan gibi olduğumdan uzun yıllar da spor sağolsunHem de travel
Nasıl başarıyorsun peki
Dinlenmeyle geçmiyorsa doktora gidilecek mecburen
Ya ben normalde yemem öyle şeyler (normal çikolata hariç) aslında ama diyete girince içi kıpırdanıyor insanın. Eşim de gecikecek galiba, oğlanı ben alabilirim. Okulun hemen yanında da minik bir migros varDuymayın duymayın
Ebbs şaka yapıyor
Ben gitmiştim. Fizik tedaviye yönlendirip evde yapılacak egzersizler verdi. Günde 3 kere yarım saat kadar sürüyordu. Yapamadım ki. Anca 2 kere
Kızlar iki gündür 30 dk uykuya şükreder duruma getirdi beni bu kız. Ya yatırdığım gibi kalkıyor ya 10 dk sonra kalkıyor. Dışarı da çıkamadım hiç evdeki işleri yetiştiremiyorum çünkü bu şekilde. Atağın en cafcaflı zamanına denk geldik galibahayır 6 da kalkıyor bir de artık gece uyanıyorum ya ne ara bu yatağa geldim durumundayım inanın hatırlamıyorum. Bir gözümü açıyorum badiş yanımda bir açıyorum Umay
Kesinlikle katılıyorum hava da güzel ama dışarı çıkacak bile vakit yok yemeği zor yaptım. Bir yandan çamaşır yıka biraz ütü yapmaya çalıştım yok yetişmiyorYa bizimkine de bir haller oldu. Gündüzleri hiç uyumuyor diyemem, yarım saat kırk dakika kadar uyuduğu oluyor birkaç kez ama uyanır uyanmaz bağırış çağırış meme istiyor ve uyanık olduğu zamanın yüzde yetmişi memede geçiyor. Yine kaç gündür demir damlasını veremedim o yüzden, bir saat aç kaldığı yok uyanıkken
Akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum.” Oh oğlan okula gitti, kahvemi içeyim” ile “anam, paydos saati gelmiş, çocuğu okuldan kim alacaktı” demem arasında beş dakika falan varmış gibi geliyor
Bizimde durum aynı ev halay çekiyor iki gündürKesinlikle katılıyorum hava da güzel ama dışarı çıkacak bile vakit yok yemeği zor yaptım. Bir yandan çamaşır yıka biraz ütü yapmaya çalıştım yok yetişmiyoryarın tüm gün dışardayım diye işlerimi halletmeye çalışıyorum ama zaman o kadar hızlı geçiyor ki hiç oturmadığım halde yetişmiyor
Bizim girişte 5-6 basamak var komple kaldırıyorum Allah ne verdiyse bazen belim zorlanıyor ama olsundu
Şeyyy merdivenimiz bir kat yüksekliğindeBen öyle basamaklı bir yere gitmem gerektiğinde kanguruyu da alıyorum yanıma, bebişi kanguruya alıp boş bebek arabasını iki elimle tutup taşıyorum. Eşim aynı şeyi içinde bebek varken yapıyor ama ben aslaa.