2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
kızlar bu ocean damladan aldım da kaç damla vermem lazım. Eczane 4 damla dedi ama ben bi video gördüm kilo başına bir buçuk damla diyordu çok değil mi kaç veriyorsunuz kullanan varsa.
Bizimki 7kg. Dr günde 5 damla yazmış.. Her Dr farklı bu konuda daha vermedim. Aldım duruyor. Denk getiremiyorum bir türlü

Aslında pilates eğitmenine söylesen, belki programına ekler iyi gelecek hareketleri.
Zaten ondan sonra başladım pilatese. Şimdi daha iyi durumdayım Allaha şükür. Haftada 2 saat fırsat bulabildim. Paket bitince 3 yaparım diyorum ya bilmiyorum. Zaten yazın gidemem sanki. Tek alıcam evde

Ahahaha
Annemler gençken annemlere yemeğe gelen arkadaşları, içerde uyuyan yeni doğmuş bebeklerini içerde bırakıp çıkıp gitmişler
Bence biz yine iyiyiz, biletleri alırken anımsardı diye düşünüyorum

Evet bazıları toleransı olsun zamanla alışacak diyor bazıları kesip azar azar başlatıyor bende Pzt gidince sorucam bakalım

Eti de keserse ben ne yerim ki zaten sebzeyle aram hiç yok
Canım benim kızın en başından beri mukuslu kakası. İshal hali var mı onu bilmiyorum, çünkü hep cıvık. Cildinde de kuruluk, kızarma, soyulma başlamıştı biliyorsun. E Konak geçmişimiz de var. (Böyle sayınca alerjik bebek tanısı için her şey var görünüyor )

Doktora bunları söylediğimde şimdiki bebekler alerjik doğuyorlar genelde; Eğer kilo alımında bir problem yoksa ben diyet vs önermiyorum dedi. Nemlendirmeye daha özen gösterince kızarıklık gitti ama hala pul pul ve kuru. Seninkinde yara oluşması kötü

Aynı aslında bizimkiler bunda da yara derken aynen pullu ve kızarık bir görüntüsü var ama 7 8 yerde oluştu. Konak bizde de oluyor dikkat ediyorum haftada bir mustela yağı kafasına sürüp tarıyorum, öyle yıkıyorum

kızlar bu ocean damladan aldım da kaç damla vermem lazım. Eczane 4 damla dedi ama ben bi video gördüm kilo başına bir buçuk damla diyordu çok değil mi kaç veriyorsunuz kullanan varsa.
Kilosu x 2 veriyorum canım. Benimki 6900grdı. Doktor 14 damla dedi

Evet bazıları toleransı olsun zamanla alışacak diyor bazıları kesip azar azar başlatıyor bende Pzt gidince sorucam bakalım

Eti de keserse ben ne yerim ki zaten sebzeyle aram hiç yok
Ben de doktorun bunları keseceğini pek düşünmüyorum çünkü kilo alımı iyi. Ek gıda dönemine az kaldı( bu aşamada zaten katı diyet yapan annelerde bile birazcık gevşetmeye başlıyorlar,

Yok canım yangın ayşe bendim evet ama o yüzden hasta olmamıştım nasıl terliyorum hala nasıl buzlu sulara girmek istiyorum
Ayyy bende bende, niye geçmedi bu yangın ayşeliğimiz hatta benim kız da benim gibi, uyurken başının olduğu yer su gibi oluyor

Kaşlarda özellikle oluyor benimkinde. Allahtan bir banyo sonrası hemen yok oluyor(gerçi oluşmasına izin vermiyorum demek daha doğru olur).

Benimkinde de öyle, 7-8 yerde var. Şimdilik mustela stetopia ile idare ediyorum. Ama bildiğin duştan sonra 2-3 kere kremliyorum, birle yetinmeyip faydası olmaya başladı bizde. Belki sen de faydasını görürsün. Açıkçası Alyaliya demişti sanırım, Almanya’daki doktoru alerji için diyet önermemişti. Bana bu mantıklı geliyor, eğer çocukta sağlığını büyük etkileyen bir problem yoksa maruz kalması alışması için belki de daha iyi. Zaten büyük alerjilerde (Allah kimseye vermesin) çok daha büyük tehlikeler olurdu diye düşünüyorum.

Bana pek iyi niyetli gelmedi annenlerin o arkadaşları, neyse ki annenler vakitlice fark etmişler de büyük oyunu bozmuşlar

(Düşününce, fena da fikir değilmiş aslında. Aa, çocukları sizde mi unutmuşuz? Tüh, sabah mutlaka gelir alırız, olmadı öğlen. Bilemediniz akşam kesin oradayız)

Apartman girişi merdivenli olan anneler, bebek arabalarını tek başınıza nasıl indirip çıkarıyorsunuz ? Aslında bazen bebek arabasıyla bizim kızı sitenin bahçesinde ya da yakın çevrede gezdirmek istiyorum ama merdiven yüzünden gözüm korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…