Evet bazıları toleransı olsun zamanla alışacak diyor bazıları kesip azar azar başlatıyorbende Pzt gidince sorucam bakalım
Eti de keserse ben ne yerim kizaten sebzeyle aram hiç yok
Bizimki 7kg. Dr günde 5 damla yazmış.. Her Dr farklı bu konudakızlar bu ocean damladan aldım da kaç damla vermem lazım. Eczane 4 damla dedi ama ben bi video gördüm kilo başına bir buçuk damla diyordu çok değil mi kaç veriyorsunuz kullanan varsa.
kızlar bu ocean damladan aldım da kaç damla vermem lazım. Eczane 4 damla dedi ama ben bi video gördüm kilo başına bir buçuk damla diyordu çok değil mi kaç veriyorsunuz kullanan varsa.
Banada kilo başına pars 7 pera 5 mesela bende başlayamadım denk getiripBizimki 7kg. Dr günde 5 damla yazmış.. Her Dr farklı bu konudadaha vermedim. Aldım duruyor. Denk getiremiyorum bir türlü
Zaten ondan sonra başladım pilatese. Şimdi daha iyi durumdayım Allaha şükür. Haftada 2 saat fırsat bulabildim. Paket bitince 3 yaparım diyorum ya bilmiyorum. Zaten yazın gidemem sanki. Tek alıcam evdeAslında pilates eğitmenine söylesen, belki programına ekler iyi gelecek hareketleri.
AhahahaYa bence adamcağızın hakkında giriyoruzRedpanda11 . Ne güzel düşünmüş, karısıyla program yapmış. He deseydin, al biletleri yiğido deseydin. Kırmasaydın gönlünü. Tiyatro günü güzel bir sürpriz olurdu çocuğun varlığını hatırlaması (ne demişler, sevdiğinize küçük sürprizler yapın )
Diyet bizim neyimize titreşime bile vakit bulup gidemiyorum bu ara hahaDiyete girersen zayıflama grubuna geri gel, soya bacım ayarlar sana kinoa, mercimek vs bir şeyler
Canım benim kızın en başından beri mukuslu kakası. İshal hali var mı onu bilmiyorum, çünküEvet bazıları toleransı olsun zamanla alışacak diyor bazıları kesip azar azar başlatıyorbende Pzt gidince sorucam bakalım
Aynı aslında bizimkiler bunda da yara derken aynen pullu ve kızarık bir görüntüsü var ama 7 8 yerde oluştu. Konak bizde de oluyor dikkat ediyorum haftada bir mustela yağı kafasına sürüp tarıyorum, öyle yıkıyorumCanım benim kızın en başından beri mukuslu kakası. İshal hali var mı onu bilmiyorum, çünkühep cıvık. Cildinde de kuruluk, kızarma, soyulma başlamıştı biliyorsun. E Konak geçmişimiz de var. (Böyle sayınca alerjik bebek tanısı için her şey var görünüyor )
Doktora bunları söylediğimde şimdiki bebekler alerjik doğuyorlar genelde; Eğer kilo alımında bir problem yoksa ben diyet vs önermiyorum dedi. Nemlendirmeye daha özen gösterince kızarıklık gitti ama hala pul pul ve kuru. Seninkinde yara oluşması kötü
Kilosu x 2 veriyorum canım. Benimki 6900grdı. Doktor 14 damla dedikızlar bu ocean damladan aldım da kaç damla vermem lazım. Eczane 4 damla dedi ama ben bi video gördüm kilo başına bir buçuk damla diyordu çok değil mi kaç veriyorsunuz kullanan varsa.
Ben de doktorun bunları keseceğini pek düşünmüyorum çünkü kilo alımı iyi. Ek gıda dönemine az kaldı( bu aşamada zaten katı diyet yapan annelerde bile birazcık gevşetmeye başlıyorlar,Evet bazıları toleransı olsun zamanla alışacak diyor bazıları kesip azar azar başlatıyorbende Pzt gidince sorucam bakalım
Ayyy bende bende, niye geçmedi bu yangın ayşeliğimizYok canım yangın ayşe bendim evet ama o yüzden hasta olmamıştımnasıl terliyorum hala nasıl buzlu sulara girmek istiyorum
Kaşlarda özellikle oluyor benimkinde. Allahtan bir banyo sonrası hemen yok oluyor(gerçi oluşmasına izin vermiyorum demek daha doğru olur).Aynı aslında bizimkiler bunda da yara derken aynen pullu ve kızarık bir görüntüsü var ama 7 8 yerde oluştu. Konak bizde de oluyor dikkat ediyorum haftada bir mustela yağı kafasına sürüp tarıyorum, öyle yıkıyorum
Bizim de aynen böyleKilosu x 2 veriyorum canım. Benimki 6900grdı. Doktor 14 damla dedi
Ahahaha
Annemler gençken annemlere yemeğe gelen arkadaşları, içerde uyuyan yeni doğmuş bebeklerini içerde bırakıp çıkıp gitmişler
Bence biz yine iyiyiz, biletleri alırken anımsardı diye düşünüyorum
İnşallah tahmin ettiğim indirim için değildir, keza sana uymazne güzel uyuyor
Ay indirim ne indirimi?