2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Bu kv probleminin hem kv hem kp zorluğunu her hafta başıma ağrılar girene kadar çekiyorum ama anlamıyorlar ya bir mucize olsa da farklı bir şehire taşınsalar diğer çocuklarının yanlarına filan diye dua ediyorum kv her seferinde istisnasız kızım ağlayınca susadın mı sen sana su vermiyorlar mı diyor delireceğim bin kez su vermediğimi ihtiyacının olmadığını doktorumuzun neler dediğini anlattım ağlıyor aç mısın sen yemek vermiyorlar mı sana onlar yiyor mu karşında filan diyor ne desem boş yani artık anlamıyor bunlar sürekli bahane uydurup gitmiyorum ve eve kabul etmiyorum artık yoruldum 🤦🏻‍♀️ bugün çok sevdiğimiz bir akrabamızın iftar yemeğine gittik dışarıda yine çocuğa senin külotlu çorabın yok mu sana almıyorlar mı filan diyor ileride iyice anlayınca acaba bize karşı kinlenir mi çocuğum diye düşünmeden edemiyorum

Ya benimki de sürekli ayak tutuyor. Ayağını tutup yuvarlanıyor 😂
Bu arada benimki hala sessiz acaba neden öyle oldu🫣😢
Benimki de bir ara sustu hiç agu kalmamıştı endişe ettim bende tabi ay nasıl konuşuyorum bir agu desin diye günlerce sonra çığlık atmayı öğrenmiş 😂😂 şimdi çığlık atıyor arada sırada canı istedikçe 😅😅 ama Nil hiç dönmüyor dönme istediği de yok doktor çok normal daha 6. Aya kadar bekle dedi arada ben yardımcı oluyorum alıştırma yapıyorum ama zorlamakta istemiyorum ne zaman isterse o zaman yapsın istiyorum kararsızlıkla ilerliyorum bakalım bu arada hiçç tummy time sevmiyor çok çok zorlanıyoruz reflü de var midesine baskı hiç sevmiyor her gün deniyorum ama çok üzülüyorum ağrı çektiği için 2 dakika sonra ağlıyor hemen

Yahu bu çocuk tam bir olay 😅

Eklentiler

• BD3811E6-409F-4A8E-AD7A-0A6A782F538F.jpeg
    BD3811E6-409F-4A8E-AD7A-0A6A782F538F.jpeg
    107,9 KB · Görüntüleme: 49
Bunlar hep eziklik psikolojisi.. Benım kaynana da aynısı.. Narsist aynı zmnda.. Cok iyi de bi manipülatör.. Herkesi yönetir, bayılır mılletın işine karısmaya.. Once soyler soyler sen zıvanadan çıkarsın, haklıyken haksız duruma düşersin, sonra ben bişey demedm ki sen kendın yaptın der kenara çekilir..

Senın kaynanan tarafında güzellik çirkinlik niye bu kadar önemli valla enteresan.. Ezıklıkten bence ya.. Kendı ezıklıgını senınle tatmin edio.. Cok sınır bozucu🤐🤬
Ayy ne bileyim ya tek dertleri güzellik. Bu arada ben de gayet güzel biriyim valla isteyenim çoktu yani 😂😂 sayelerinde ben de kendimi çirkin hissetmeye başladım

Benimki de bir ara sustu hiç agu kalmamıştı endişe ettim bende tabi ay nasıl konuşuyorum bir agu desin diye günlerce sonra çığlık atmayı öğrenmiş 😂😂 şimdi çığlık atıyor arada sırada canı istedikçe 😅😅 ama Nil hiç dönmüyor dönme istediği de yok doktor çok normal daha 6. Aya kadar bekle dedi arada ben yardımcı oluyorum alıştırma yapıyorum ama zorlamakta istemiyorum ne zaman isterse o zaman yapsın istiyorum kararsızlıkla ilerliyorum bakalım bu arada hiçç tummy time sevmiyor çok çok zorlanıyoruz reflü de var midesine baskı hiç sevmiyor her gün deniyorum ama çok üzülüyorum ağrı çektiği için 2 dakika sonra ağlıyor hemen
Benim oğlum da tam yazdığın gibi ama ben de bazen kendimi onu zorlarken buluyorum 🥲🥲 kaslarını geliştirmek için mecburum

Prematüre bebeklere bosuna atom karınca demıyorum😁 demekkı gelısımı iyi gelmiş doktoruna..
Valla gecen bı doktor ek gıda için en erken 4.ay en gec 6.ayda baslanır ek gıdaya diodu.. Zaten 4.aydan snra bebegın ıhtıyacı artıo, anne sütü de doyuma ulasınca ihtiyac karsılanmıo.. Ek gıda o yuzden oluyo.. Hatta annelermız 40ımız cıkınca yavas Yavas yemeklerin suyundan verırmıs.. O yuzden 4 ay ila 6ay arası baslanması gerekıyor bencede😬
Bizim kız sürekli oturmak istiyor sırt üstü durmuyor artık 😂 doktorda gelişimi yaşıtları ile aynı dedi ama benim kız hala bana çokk minik geliyor 🥹😂

Bir yaşıma daha girdim 😂 böyle bir kutlamadan hiç haberim yoktu. İnşallah ilerde çocuklarım bunun için bana darılmazlar 🤪
Ayrıca Anıtkabir fikrine bayıldım. Ne güzel bir anı
Benim her şeyi kutlayasım var 💃 bazı şeylerin hevesi kaldı diye sanırım 🫠
Kızım ilk bayramında Anıtkabirde olmasını çok istedim inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz

Kızlar saçma bir soru olacak ama pusetin (bebek arabasındaki) bebeğe küçük geldiğini tam olarak nasıl anlarız?

Kızlar saçma bir soru olacak ama pusetin (bebek arabasındaki) bebeğe küçük geldiğini tam olarak nasıl anlarız?
Benimkinin ayakları dışarıda kalıyordu büyükle değiştirdim . Oturunca bile dışarıdaydı ayakları, bir de sürekli rahatsız olup kalkmak istiyordu

Benimkinin ayakları dışarıda kalıyordu büyükle değiştirdim . Oturunca bile dışarıdaydı ayakları, bir de sürekli rahatsız olup kalkmak istiyordu
Benimki dışardayken kalkmaya çalışmıyor henüz, güzel güzel etrafı izliyor ama bugün ayakları dışarda kalınca küçüldü mü acaba diye düşündüm

Spring05 Spring05 geçen yazına denk gelmiştim cevap verecektim unuttum çok haklısın iki çocukla biz yazın napcaz 1 gün dayanamadım eşim yok vallahi oğlum azıttıkça azıttı ne kadar şımarık bir çocuk oldu cidden baş edemiyorum
Ben yazın yarım gün göndericem galiba canım yoksa harap oluruz ☹️ saat 13 de öğle yemeğini yemiş şekilde okuldan alırım, eşyalarını da yanıma alırım. Eve girmeden havuza götürürüm diye düşündüm. Havuzda suya atınca çıkmıyor biraz öyle vakit geçer😂 sende bir yaz okulu olur bir kurs olur bak istersen. Yoksa yandık biz☹️

Benimki dışardayken kalkmaya çalışmıyor henüz, güzel güzel etrafı izliyor ama bugün ayakları dışarda kalınca küçüldü mü acaba diye düşündüm
Benim kızında ayakları biraz dışarı çıkıyor 😂 ama bir ay daha kullanırım ya , oturmaya geçince diğerine geçerim diye düşünüyorum

Benim her şeyi kutlayasım var 💃 bazı şeylerin hevesi kaldı diye sanırım 🫠
Kızım ilk bayramında Anıtkabirde olmasını çok istedim inşallah bir aksilik olmazsa gideceğiz
Çok güzel bir fikir bu. bizde gidebiliriz belki.. bebişler buluşması olur. Çokta güzel olur🥰

Boydan ziyade belli bir kilograma gelmesi gerekiyordu diye hatırlıyorum. Doktor söylüyor zaten, oto koltuğunda da aynı şekilde sanırım 8 kg olması gerekiyordu bizde pusetten o zaman çıkmıştık sanki

Herkes kayınvalidesi hakkında yazmış 😅 biz de geçen gün eşimle boşanma aşamasına geldik. Kendisi beni beğenmediği için eşimin de beni beğenmediğini söyledi. Neymiş efendim o beni istemeye gelmeyecekmis ama eşim istemeden önceki gün ona demiş ki ben bilerek çok güzel biriyle evlenmiyorum ki dışarı çıktığımızda insanlar bakmasın, ben evde olmadığımda aklım karımda kalmasın. Yani kaynanama göre eşim benimle çirkin olduğum için evlenmiş. Eğer gerçekten böyle bir şey soylediysen yarın boşanma davası açarım dedim. Sonra kv geldi konuyu konuştuk eşimin öyle bir şey söylemediğini bunların kendi fikri olduğunu söyledi. Sonsuza kadar görüşmemek üzere tartıştım kendisiyle şeytan görsün yüzünü
O kadar sinirlendim ki, içimde yaşadım resmen senin adına🤬

Kızlar bebeğim üç gecedir çok huzursuz uyuyor canı açıyor gibi sesler çıkarıyor ama gündüz bir sıkıntısı yok neyi var anlamıyorum

X