2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Hepsinin derdi başka, her türlüsü ayrı zor bu kaynanaların 😂😂
Aramızda hiç tartışma olmadı ama zaten alıngan olmasında 😅 annemle eşim öyle değil konuşurlar şakalaşırlar anlaşırlar bir şekilde ben ağzımı açsam yanlış anlayorlar 🤣 ama hakkını yemiyim karışmaz ayda yılda bir gelir işte alt katımda bu arada 🤣 bizimki fazla ilgisiziz rahat sanırım 😄

Aramızda hiç tartışma olmadı ama zaten alıngan olmasında 😅 annemle eşim öyle değil konuşurlar şakalaşırlar anlaşırlar bir şekilde ben ağzımı açsam yanlış anlayorlar 🤣 ama hakkını yemiyim karışmaz ayda yılda bir gelir işte alt katımda bu arada 🤣 bizimki fazla ilgisiziz rahat sanırım 😄
En iyisi 😂 sen nasıl oldun peki daha iyi misin?

Allahımmm bu 4. Aydan sağ sağlım çıkmayı nasip et 😂 çıldırmak üzereyim, kolda pişpişle uyumuyor bu bebe artık hoplaya zıplaya uyutmaya çalışıyorum yay gibi geriyor bana vuruyor falan 😂😂 Ayakta sallamaya başladım uyusunda nasıl olursa olsun kafasına girdim. Hayır bide deli gibi uykusu var gözleri kıpkırmızı bu neyin inadı yaa 😩

Kızlar 5. Ay da rota virüsü aşısı varmıydı ?
İlk dozu 3. Ay olanlar için ikinci doz genelde beşinci ayda oluyor ama bizim doktorun dediğine göre en erken beşinci ay. İkinci doz Beş-sekiz ay arası olabiliyor yanlış anlamadıysam ben (yine yanlış anlamadıysam nimentrix için de aynı şeyi söyledi). Tabii en temizi beşinci ayda yapıp kurtulmak.

soyasosu soyasosu kovaya basayım dedim ama bizim küvet kova ve maşrapa setimiz katlanabilir olanlardan. Kovayı doldurdum bir güzel ılık suyla, bebişi oturtayım dedim, tam sakarlık komedisi gibi oldu.🙈🤣 üç beş kez denedim ama kova yamuldu her seferinde. 30 saniye falan anca oturmuştur. Kaç dakika oturması gerekiyordu?(oturmak dediğim lafın gelişi tabii)
Ayy oğlum sünnet oldugunda doktor suya oturtun dedi 3 gün neyse ben kovayı doldurdum eşimde sanmış ki küveti doldurdum. Çocugu soydu getırdi ben banyodayım kovaya koydu kova pat yere bende suyu kapamışım sadece kovaya doldurmuştum o an eşim bana kızıyor bana gülme geliyor 🤣🤣 Cocuk üşüdü bunla iş mi olur ayy aklıma geldıkce gülüyorum 😂 İnstada bi video vardı bulsam yollarım salonun ortasında bebegı yıkamaya gelıyolar adam kovaya bı basıyor her yer su 🤣🤣
Bunu ben de merak ediyorum. Ey Kasım anneleri aranızda kv ile gerçekten iyi anlasabilen var mı 😅
Bennnn .. Nur içinde yatsın Annemden çok oraya gitmek için can atıyordum 😔 Öyle eğlenceli öyle pamuk kalpli bir kadındı.

6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum 🎉 birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var 🫠🥹
Ben yapcam😂 çok heves ettim. Bir kaç balon bir pasta 🥰🥰
Ayy oğlum sünnet oldugunda doktor suya oturtun dedi 3 gün neyse ben kovayı doldurdum eşimde sanmış ki küveti doldurdum. Çocugu soydu getırdi ben banyodayım kovaya koydu kova pat yere bende suyu kapamışım sadece kovaya doldurmuştum o an eşim bana kızıyor bana gülme geliyor 🤣🤣 Cocuk üşüdü bunla iş mi olur ayy aklıma geldıkce gülüyorum 😂 İnstada bi video vardı bulsam yollarım salonun ortasında bebegı yıkamaya gelıyolar adam kovaya bı basıyor her yer su 🤣🤣

Bennnn .. Nur içinde yatsın Annemden çok oraya gitmek için can atıyordum 😔 Öyle eğlenceli öyle pamuk kalpli bir kadındı.
Nurlar içinde yatsın 🙏

Pasta siparişi verildi kap kek yaptırıyorum 🫠 1/2 süsleri alındı 😂 Pera ne zaman 6 aylık oluyor
Şu yazılı pastalardan varya ben onu yaptırcam.
Trendyoldan favladım bende 1/2 süslerini😍
20Nisanda 6 aylığız valla. Şu Anıtkabir fikri çok güzelmiş ben de ayarlamaya çalışacağım😍

Şu yazılı pastalardan varya ben onu yaptırcam.
Trendyoldan favladım bende 1/2 süslerini😍
20Nisanda 6 aylığız valla. Şu Anıtkabir fikri çok güzelmiş ben de ayarlamaya çalışacağım😍
Benim konseptim 🐰 ama 1/2 şapka yazı vs aldım. Yaa ayarlarsan denk geliriz çok güzel olur 💕

6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum 🎉 birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var 🫠🥹
Ay ben ilkinde yapmadım sonradan çok üzülmüştüm☹️ sadece pasta kesmiştik Badişim de bunda 1/2 pasta ve süs bende istiyorum 😂

Kızlar biz bugün hasta olmazsak daha hayatta olmayız😂 saat 13 den akşam 19 a kadar açık havadaydık günün en az bir saati parktaki trambolinde anne olarak ben zıpladım😂 bebek desen o da dışardaydı, gittiğimiz yere eşimin arkadaşları da geldi. Trambolinden bebeğime baktım şapkasını da takmamış babası, yanına takmaya giderken bir de ne göreyim çocuğun kafasından alnına çayın suyu akıyor😂 çocuk kucağında çay içmiş altlıkta da taşan çay suyu kafasından aşağı akar vaziyetteydi. Hasta olmayalım duası edip yatıcam şimdi çok şükür bugünde bittik😂

Hadi kv anne belli bir saate kadar duruyor. Benim eş ne yazık ki böyle saçma şeyler söylüyor. Oyun halısındaki oyuncaklar için kır onu kızım filin burnunu kopar vs. Bu çocuk aç diyen kv kendisinde de ağladığında açlıktan olmadığını anlar. Bilinçaltına olumsuz şeyler kadar biz olumlusunu yüklersek dengelr en azından. Yaşlıları değiştirmek zor ama onlara da ihtiyacımız var
Orası öyle şimdi düşünüyorum bakıcı bulsak çocuğumu nasıl başkasına emanet edeyim. Yanlış biliyor olabilirler ben aslında ona bişey demiyorum ama söyleyince de bozuluyorlar napayım söylemek zorundayım valla

Benim koca saçma bulsada kutlama yapıcam 😂 bide ben erken doğum sebebiyle istediğim çoğu şeyi yapmadım o yüzden önüme gelen herşeyi kutlayasım var hahahah 😂
Senin fazlasıyla hakkın😍 ilk çocuk bir de bencede kesinlikle yap benim bile içimde kaldı😍 ben kimseyi çağırmam ama annemler gelsin yeter belki görümcem ve kardeşim o kadar😂 biz çok kalabalık bir aile değiliz toplasan 20 kişi ya varız ya yokuz😂

Bizimkide oyun istiyor suluğumu da çok sevdi emzirirken içiyorum memeyi bırakıp saldırıyor şuan oynuyorz öyle ve uyucak gibi görünmüyor eyvah eyvah 😆

Eklentiler

• 17106186497783408415564689250871.jpg
    17106186497783408415564689250871.jpg
    196,4 KB · Görüntüleme: 36
Senin fazlasıyla hakkın😍 ilk çocuk bir de bencede kesinlikle yap benim bile içimde kaldı😍 ben kimseyi çağırmam ama annemler gelsin yeter belki görümcem ve kardeşim o kadar😂 biz çok kalabalık bir aile değiliz toplasan 20 kişi ya varız ya yokuz😂
Bende kimseyi çağırmıcam ya sonuçta yaş kutlaması değil sadece anı kalsın diye yapıyorum 🥹 yılbaşında da konsept yapıp fotoğraf çekilmiştik 🐣

Ya dokunsalar ağlayacağım nasıl bırakıp işe gitcem 🥲 ay birde bugün eşimin kucağındaydı beni gördü bana doğru yöneldi ellerini açarak ağlamaya başladı almamı istedi yani. Kucağıma aldım sustu falan tam duygusalım zaten ilk kez böyle birşey yaptı 😀 yani muhtemelen pazartesi ben okula giderken ağlarım herhalde 😅 bugün saate bakıyorum 10 mesela diyorum ki pazartesi bu saatte daha işteyim 11 oluyor zaman geçmiyormuş nasıl geçecek hala işteyim falan diyordum içimden 🫣

X