2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Şu senin kovaya basma olayın beni benden alıyor çamaşır suyuda koyalım mı, arada çiğneyelimmi demek geliyor içimden
Ahaha ben bu esprilerin hepsini yapıyorum
Ama çamaşır suyu zararlı
Şaka bir yana artık sığmıyor gerçi ama çok seviyordu kovaya basılmayı

Ya benimki de sürekli ayak tutuyor. Ayağını tutup yuvarlanıyor
Bu arada benimki hala sessiz acaba neden öyle oldu

Gece bi ara zifiri karanlıkta benimki kendi kendine sohbet ediyordu, söyleyeceklerim bu kadar şaka bir yana çoğumuz uyku gerilemesi problemi yaşadık/yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede atlatırız
Yaa bende erken sanıyordum henüz
Bu ne garip bişeymiş bebek uyudumu uyumadımı onu bile anlamıyoruz eli kolu durmuyor kafası sürekli uykuya hayır der gibi sallanıyor
Yeni güncellemeler geliyor

İşe başladığında bebeğe kim bakacak acaba

Kızlar ya tecrübeli olan varsa nolur beni bi aydınlatsın ferahlatsın şimdi bu 4. ay uyku gerilemesi ne kadar sürecek? Araştırıyorum ama bir yerde 1 hafta diyor bi yerde 3 hafta diyor sürekli farklı sonuçlar çıkıyor.

Bende araştırıyorum ama net bişey duyamadım
Sadece 16. Haftada başlar diyordu biri
Bizde erken başladı bebeğimde erken doğduğu halde

Çok şanslısın. Ben de kendi aileme dediklerimi çok rahat uygulatabiliyorum, fikir ayrılığı yaşadığımız konularda da saygı duymasını biliyorlar fakat eşimin ailesinden yana sıkıntım var daha geçen gün kv ile tartıştım, bebeğimi öptüğünü gördüm elinden ve yanaklarından ikaz ettim, bana diyor ki ben böyle seviyorum nolcak hiçbir gelinim bana senin dediklerini demedi Saygı duyup tamam demek bu kadar zor olmamalı cidden ya. Sonra alındı bana, kucağıma bile almam bundan sonra diyor.

Ay aldım kahvemi dedikodu dinlemeye geldim. Noldu noldu
Yemekten sonra Leyla’ya banyo yaptıracaktım . Acıkmıştı mama yapayım emziremem yemekte dedim . Bizim kız içmedi bıraktım kenara. Banyo yaptırdım verdim kvye çocuğu etrafı topluyorum gitmiş salonda çocuğa biberonla mama veriyo ki bir saati de geçmişti. Bizim kızın da içeceği tutmuş. Hemen aldım elinden biliyorsun emzireceğimi niye mama veriyorsun geçti zamanı onun zaten dedim. Gülümseyerek ki huyudur aç çocuk falan ayağı çekti. Ki hiç mama vermiyorum ben Leyla’ya çok şükür sütüm yetiyor. Sırf kucağında tutup bana vermemek için yaptığı türlü şeylerden sıkıldım valla. Durup durup çocuğu baş aşağıya çevirmeye çalışıyor ki bağırdım da daha önce asssla laf anlamıyor. Aynı ilçede oturmamıza rağmen çağırmıyorum onu bu yüzden. Konuşmaları zaten ayrı salak. Diğer torunlarına yaptığını buna da yapmaya çalışıyor ama benim bebeğimin huyları farklı anlatamıyorum.

Bizim diş huzursuzluğu başladı, iştahsızlık da var Diş gözüküyor şu an daha ne kadar sürer bu durum tecrübeli anneler aydınlatabilir mi beni

Mesajlarımız alt alta gelmiş benzer konudan şikayetçi olmuşuz, diğer gelinlerle torunlarla kıyaslıyor o da bizi. Anlasalar keşke herkesin anneliği farklı çocuk yetiştirme tarzı farklı

Mesajlarımız alt alta gelmiş benzer konudan şikayetçi olmuşuz, diğer gelinlerle torunlarla kıyaslıyor o da bizi. Anlasalar keşke herkesin anneliği farklı çocuk yetiştirme tarzı farklı
Başka gelini yok kendi kızının çocuklarına yaptığını yapmaya çalışıyor ona kızıyorum. Eğitim seviyesi burada devreye giriyor sanırım

Geçen gün gittiğimiz Dr demire illaki başlayın dedi. Diğeri sidefer vermişti. Bu ocean yazdı. Birde diş için bunu vermiş. Daha kullanmadım. Artısı eksisi nedir bilen var mı

Eklentiler

• 1000013604.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 34
Başka gelini yok kendi kızının çocuklarına yaptığını yapmaya çalışıyor ona kızıyorum. Eğitim seviyesi burada devreye giriyor sanırım
Kesinlikle. Eşim eğitimli mantıklı bir adam ama ailesi böyle.. Evlenirken ailesiyle evlenmiyorum derken düşünmek gerekiyormuş bazen şimdi anlıyorum. Cahil olabilirsin şartlar el vermemiştir ona kızmıyorum ama o zaman sus söyleneni yap

Laf anlamayan birine açıklama yapmak çok yorucu. Bazen çok ihtiyaç duysam da çoğu zaman uzakta olmamıza seviniyorum

Laf anlamayan birine açıklama yapmak çok yorucu. Bazen çok ihtiyaç duysam da çoğu zaman uzakta olmamıza seviniyorum
Kendi annem böyle değil çok şükür. Okur araştırır benim kararlarıma saygı duyar. Hala çocuğu öpmüyor mesela ama kv öyle değil. Kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor olmayınca da duygu sömürüsü yapıyor. Çok şükür eşim sallamıyor da kafam rahat ediyor. Yeniden işe dönmeyi düşündüm ama ona bırakmak istemediğimden vazgeçtim. Benim için seçenek bile değil anlayacağın

Aynen ben de bu şekilde düşündüm. Gerçi pek yaklaştırmıyorum evime hayatıma ama işte varlar ne yazık ki. Böyle görmüşler aynısını devam ettirmek istiyorlar olmayınca da tafra trip

soyasosu dün banyo yaptıramadım bu arada, onun da mı etkisi olmuştur acabatummy time deneyeyim kahvaltıdan sonra, kovaya da basarım ama yarım vücut basıyoruz, değil mi? Öğleden sonra dışarı çıkacağız, banyo yaptırıp çıkarmış gibi olmayız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…