Amin canımGünaydın kızlar dün gece rüyasında bebeğini kaybeden kaç kişiydik acabaO kadar cok etkilendim ki herkes gibi bende acaba yasıyor mu endişesine kapıldım
Bundan sonra hep güzel haberler alalım inşallah ..
Sizin de arkadaşa dediğiniz gibi herkesin hissiyatı farklı korkma, tedirgin olma şekli farklıdır. Mesela siz ciğer yiyorsunuz çok rahatsınız asla yargılamam beni de ilgilendirmez ama maalesef bizler de bu konular da çok kaybimiz olduğu için istemsizce etkileniyoruz. yani kimse bebeğine birşey olsun istemez bilinç altına bir şekilde yerleşiyor ve burada birbirimizi rahatlatmaya arkadaşlarımızın acılarını paylaşmaya çalışıyoruzKizlar niye kendinizi paranoyak yapma derdindesiniz. Az salın bir çocukları. Anne karnında bile stresinizle kuzulara eziyet ediyorsunuz.
Ben de gördümGünaydın kızlar dün gece rüyasında bebeğini kaybeden kaç kişiydik acabaO kadar cok etkilendim ki herkes gibi bende acaba yasıyor mu endişesine kapıldım
Allah sabrını artırsın canım, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinKızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Allah ne derse o verende o alanda
Âmin canımÇok sevindim canımilaçları birakmicam içimde küçükte olsa bir ümit var iki gün sonra kendi doktoruma gidicem o da öyle derse yapacak birşey yok verende Allah alanda en hayırlısı neyse o olsun diyorum ama içimde farklı bir his var umarım kuzeninin yaşadığı gibi bir mucizem olur benimde rabbim hakkımda en hayırlısını versin diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden......bugün çok kötü haberler var burdaki anneler dilerim her biriniz sağlıkla evladiniza kavuşun ben gerçekten açımı azda olsa burada hafiflettim sayenizde hepinize desteğiniz için çok teşekkürler
O kadar etkilenmişim ki rüyamda bende bebeğimi kaybediodum
Ben de onlardan biriyim. Rüyada kalsın dilerimGünaydın kızlar dün gece rüyasında bebeğini kaybeden kaç kişiydik acabaO kadar cok etkilendim ki herkes gibi bende acaba yasıyor mu endişesine kapıldım
Canım progestan fitil kullanıyor musun ?Kızlar olumsuz haberler beni de etkiledi, ayrıca 5 gündür kahverengi lekelenmelerim devam ediyor, dün azalmıştı biraz rahat hareket ettim bugün yine var, salı kahverengi lekelenmem başlamıştı sağlık ocağında kan verdim beta 2325 çıktı, çarşamba doktora gittim kanama alani yok ama kese çok küçüktü, 5 ml kadar, kahverengi lekelenme devam edince Perşembe sağlık ocağında yine kan verdim bu defa 4344 çıktı beta, biraz rahatlamıştım ama hala devam eden bu lekelenmeler beni tedirgin ediyor
Evet kullanıyorum ama ona rağmen bitmedi kahverengi lekelenmeler, hala devam ediyorCanım progestan fitil kullanıyor musun ?
Aman canım dikkat et bir doktora görün istersenEvet kullanıyorum ama ona rağmen bitmedi kahverengi lekelenmeler, hala devam ediyor
Hah ben de o yüzden önce sormak istedimEvet kullanıyorum ama ona rağmen bitmedi kahverengi lekelenmeler, hala devam ediyor
En önemli zamanlardayız folik asit için şuan da bırak diyen doktor olacağını düşünmüyorum özellikle gebelik planlamadan 3 ay önce başlayın diyen doktorlar var ben de son adet tarihimden bu yana tüketiyorum sanırım 3. Ayın sonunda kullanılmıyor artıkKızlar doktorunuz Folik asiti ne zamana kadar kullanmanız gerektiğini söyledi? Hangi Folik asiti kullanıyorsunuz ve doktoru Folik asit kullanma artık diyen var mı?
Benim doktorum bulantı ilacı yazdı başka ilaç yazalım mı sorusuna hayır diye cevap verdi. Benim de o an aklıma hiç Folik asiti sormak gelmemiş acaba kullanma mı demek istedi diye düşündüm deEn önemli zamanlardayız folik asit için şuan da bırak diyen doktor olacağını düşünmüyorum özellikle gebelik planlamadan 3 ay önce başlayın diyen doktorlar var ben de son adet tarihimden bu yana tüketiyorum sanırım 3. Ayın sonunda kullanılmıyor artık
5. haftada kanamam olmuştu, lekelenmem 10 gün kadar sürdü. Bende de aktif bir kanama yoktu, daha önce oluşmuş ve eskimiş kan atılıyormuş, doktor öyle söylemişti. Senin de geçer inşallah en kısa zamandaKızlar olumsuz haberler beni de etkiledi, ayrıca 5 gündür kahverengi lekelenmelerim devam ediyor, dün azalmıştı biraz rahat hareket ettim bugün yine var, salı kahverengi lekelenmem başlamıştı sağlık ocağında kan verdim beta 2325 çıktı, çarşamba doktora gittim kanama alani yok ama kese çok küçüktü, 5 ml kadar, kahverengi lekelenme devam edince Perşembe sağlık ocağında yine kan verdim bu defa 4344 çıktı beta, biraz rahatlamıştım ama hala devam eden bu lekelenmeler beni tedirgin ediyor
Henüz görülemeyecek kadar küçüktür, belirmeye çalışıyordur annesiMerhaba kızlar, doktordan geldim, doktor kese oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi, o an çok endişelendim haftaya Cuma çağırdı. Gel bebeği bir bakalım dedi yani benim hesabıma göre 6+5 bugün ama doktor başka da bir bilgi vermedi, bir sorun mu bu diye sordum hayır, kese daha küçük yeni oluşmuş kesede dedi, neden acaba bebek oluşmadı içinde
5. haftada kanamam olmuştu, lekelenmem 10 gün kadar sürdü. Bende de aktif bir kanama yoktu, daha önce oluşmuş ve eskimiş kan atılıyormuş, doktor öyle söylemişti. Senin de geçer inşallah en kısa zamanda
Henüz görülemeyecek kadar küçüktür, belirmeye çalışıyordur annesiBiraz daha sabır
Canım, bebek göründükten sonra artık kese ölçülmüyor bildiğim kadarıyla; doktorum öyle söylemişti. Kontrole gittiğimde de bebeği ölçüyor sadece. Sen o evreyi atlatmışsın çok şükür, bebeğin sana merhaba anne demişGrubu uzaktan takip ediyorum kızlar inşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz, dualarım hepimizle
Benim bazı sorunlarım var biraz endişeliyim, o nedenle listeye dahil olmadım
Bugün kontrolüm vardı, sat a göre 7+1 olması gerekirken kese 6+2 çıktı, bebek göründü ama kalp atışı henüz yok
Doktor bir gerilik yok, bu 1 hafta önemli, haftaya kalp atışına bakalım falan dedi ama kesem 10 günde 5 mm büyümüş, hep kötü yorumlar okudum, günde 1,1 mm büyümeliymiş, aşırı stres yapıyorum, aranızda böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı? Yani kesesi yavaş büyüyüp sonra yetişen
Küçük olunca karından görünmüyor, benim de öyle oldu sonraki kontrolüm de göründü amaİnşallah öyledir canım, haftaya da gözükmezse vajinal bakarız olmadı dedi, karından baktı bu sefer, insan endişeleniyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?