- 27 Ocak 2023
- 214
- 214
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim lafım sana değildi lütfen yanlış anlaşılmasın, tabiki konuşacağız bunları.Kızlar dünkü bebeğini kaybeden arkadaşlarımdan hiç haberim yoktuinşallah Rabbim cennetinde kavuştursun acınızı hafifletsin
daha güzel sevinçlerle müjdelesin
Endişelenme canım benim tahminimce 5+3te vajinadan göründü eşime söyledim bugün ctesiye almıştım ama salı 10. Gün oluyor gitsek mi diye (salı sanırım 6+5) eşim de Dr 10 gün sonra görünmez 12-13 gün sonra demişti ya dedi ben o kısmı duymamisim. 7+3 te gitmiş oluyorum yani. Stres yapma bence normalMerhaba kızlar, doktordan geldim, doktor kese oluşmuş ama bebek henüz oluşmamış dedi, o an çok endişelendim haftaya Cuma çağırdı. Gel bebeği bir bakalım dedi yani benim hesabıma göre 6+5 bugün ama doktor başka da bir bilgi vermedi, bir sorun mu bu diye sordum hayır, kese daha küçük yeni oluşmuş kesede dedi, neden acaba bebek oluşmadı içinde![]()
KATILIYORUMHem soruyorsun hem yorum yapanı üslupsuz üslupsuz tersliylrsun. Ne yersen ye. Tabiki doktorlar bilgi verecekler. Kaç yıl okuyup deneyimleniyorlar. Sen bir doğuruyorsan onlar sene de bin doğurtuyor. Bilgi verince garantiye alıp üstlerinden sorumluluk atmak mı oluyor. İnsanların elestirisine katlanamiyorsan yazma
Kesinlikle katılıyorum.Dün aldığımız kötü haberlerden sonra bugün gruba yazmaya utanıyorum. Empati yapmak zor olmamalı. En azından gülücükler saçmamalıyız veya dalga geçercesine konuşmamalıyız.
Kızlar nasılsınız dün kötü haberlerden sonra bugün sessizlik oldu alışkın değilim pek buranın böyle olmasına hepimizin moral motivasyona ihtiyacı varumarım iyisinizdir
![]()
Sürekli erken kalkıyordum bugün öğlen 2 buçuk saat uyumuşum bı kendime geldim, iyi miyim kötü muyum bilemedim arada sol kasigimda batma gibi ağrı gibi değişik bişey oluyor. Rahim büyüdüğü içindir herhalde bilemedimKızlar nasılsınız dün kötü haberlerden sonra bugün sessizlik oldu alışkın değilim pek buranın böyle olmasına hepimizin moral motivasyona ihtiyacı varumarım iyisinizdir
![]()
Maalesef öyle oluyor . Benim happymomdan kasım anneleri grubum vardı iyi hoş muhabbetimiz çok iyi sarmıştı. 7. Haftalara geldiğimizde bir günde gruptan 3 kişi eksildi 15 kişilik grubumuzda toplam 4 kişimiz eksildi. Hepimiz çok etkilendik ve grubu kapatma kararı aldık.. arada özelden haberleşiyoruz. Benim psikolojim ciddi anlamda etkilenmişti. Dr randevuma 20 güne yakın vardı sırf kafam rahatlasın diye başks bir merkeze gittim bebeğimi görmeye iyi olduğunu duymaya. Ama böyle de yaşanmıyor onu anladım bebeğe de stres yaşatıyoruz olabildiğince pozitif düşünceler geçirmeliyiz aklımızdan ..Kızlar nasılsınız dün kötü haberlerden sonra bugün sessizlik oldu alışkın değilim pek buranın böyle olmasına hepimizin moral motivasyona ihtiyacı varumarım iyisinizdir
![]()
Ah canım keşke keşke bizde olumlu bir haber alabilsek son ana kadar o umut içimde olucak galiba biraz rahatladım iki ihtimale de hazirladim kendimi rabbimin vardır bir bildiği dün helak ettim kendimi ama burda ve birkaç yerde bazen cihazdan dolayı görünmeyebiliyor denilince kendimi aşırı yiprattigimi fark ettim ya atıyorsa kalbi ya bebeğimi uzuyorsam gibi geldi bugün biraz toparladım kendimi lekelenmem yok ilaçları kullanıyorum umudumu kesmicem tamamen emin olana kadar doktorumda aynısını derse yapacak birşey yok takdiri ilahi mevlamin vardır bir bildiği diyicem yapacak başka hiçbirseyim yok dua etmekten başka Allah'ım yine böyle uygun gördüyse vardır elbet bir bildiğiKanaması lekesi olan arkadaşlar öncelikle rahat olun sakin olun telaş yapmayın nefes alın verin doktora gidin muhakkak gereken neyse yapılır ondan sonra evinize gelin stres yapmadan ayaklarınızı uzatın dinlenin bebeginzle ilgili olan hayallerinizi göz önüne getirin siz stres yaptıkça daha çok kötüye gidiyor ilk başta benmde lekelenme oldu ama sakin kaldm kötüyü cagirmadm hemen ondan sonra doktor dedi kalp atışı yok haftaya gel üzüldüm çok ama pes etmedm sürekli dua ettim Allah'a umudumu kesmedim en güzeli de karnıma dokunp sürekli tevhid zikiri ve salavat çektim çok şükür olumlu haberi aldım bgun lütfen siz de kendinizi üzmeyin kanamam oldu diye hemen telaş etmeyin ve bebeğini kaybeden arkadaşlar çok aşırı üzgünüm hala da aklimdasnz inanın ki elbet bir gün kavuşursnz Rabbim büyük herşeyin bir zamanı var sizinde en güzel zaman da gelir inşallah![]()
Aynen öyle canm umudunu kaybetme Rabbim büyüktür hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde inşallahAh canım keşke keşke bizde olumlu bir haber alabilsek son ana kadar o umut içimde olucak galiba biraz rahatladım iki ihtimale de hazirladim kendimi rabbimin vardır bir bildiği dün helak ettim kendimi ama burda ve birkaç yerde bazen cihazdan dolayı görünmeyebiliyor denilince kendimi aşırı yiprattigimi fark ettim ya atıyorsa kalbi ya bebeğimi uzuyorsam gibi geldi bugün biraz toparladım kendimi lekelenmem yok ilaçları kullanıyorum umudumu kesmicem tamamen emin olana kadar doktorumda aynısını derse yapacak birşey yok takdiri ilahi mevlamin vardır bir bildiği diyicem yapacak başka hiçbirseyim yok dua etmekten başka Allah'ım yine böyle uygun gördüyse vardır elbet bir bildiği![]()
İnşallah canım, rahatladım biraz inşallah Cuma günü görünürEndişelenme canım benim tahminimce 5+3te vajinadan göründü eşime söyledim bugün ctesiye almıştım ama salı 10. Gün oluyor gitsek mi diye (salı sanırım 6+5) eşim de Dr 10 gün sonra görünmez 12-13 gün sonra demişti ya dedi ben o kısmı duymamisim. 7+3 te gitmiş oluyorum yani. Stres yapma bence normal![]()
Bir gün önceden üç bebek ölümü alıyoruz. Dalga geçer gibi kizlarrr ciğer yedim sizde de bilmem ne oluyor mu? Bu ne ya. Saygısız saygisiz konuya girdiğin yetmiyor gibi bilmiş bilmiş cevaplar. Milletin senin gribini çekmek zorunda değil. Yok doktorlarin uyarısı başkası içinmis kendin uygulamazmişsin. Yarın bir gün kanama bir şey olsa o doktorların kapısında yatarsın. Burda feryat figan çare ararsın insanlar uyarı yapınca üstten görme cevaplar. Burdaki herkes hamile herkes hassas. Milleti azarlamaya gelsiysen hadi canım başka kapıya. Ya düzgün konuş ya da yazıp da milleti strese sokup bunaltma. Tersledigin kadın da yazık düzgün düzgün cevap yazmış.
Ne demek hayatım. Herkesin bebeği değerli. Allah'ım kimseye acılarını göstermesin inşallahyazmak istediğimi yazmışsın alnında öpüyorum bacım seni
![]()