- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Daha önceki hamileliğinizde hemen başlamis miydi? Ben de 6 haftayı geride bıraktım ama henüz bişey yok gibi çok şükürBenim ki tam 40+2 di hem uzun hemde kötü bir serüvendi inşallah bu çok güzel geçer diye umut ediyorum henüz hiç bir şey başlamadı bende hamile deilmişim gibi keşke böyle devam etse dokuz ay boyunca.
emiyo olsa zor olurdu biraz kendisi bırakmıs iyiHayir canım 5 aylıkken birakti devam etmedi sagarak da veremedim azaldı gün gün. Suan 9 aylık. Artık sadece ek gıda alıyor gündüzleri mama da içmiyor son bir haftadır nedense . Sadece geceleri mama veriyorum
Vajinalde sağda ise erkek diyorlar canım sanırım bende çok anlamiyorumKızlar biliyorum çok minicik ama sormak istedim sizce kız mı erkek mi teoriler varmış ona göre 6 hafta vajinal ultrason
Eki Görüntüle 3229146
Ben anlamıyorum canım ama daha önce birkaç yerde okumuştum ramzi teorisi diye bişey var bebeğin kesenin içindeki konumuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar ve vajinal veya karından ultrasona göre değişiyor. Vajinal ultrason ise bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kızmış. Karından ultrasonda da bebek kesede sağda ise kız solda ise erkekmis. 6ile 8.haftalarda bakiliyormus. Hatta çok merak etmiştim okuduğumdaay tahmin eden varsa bende isterim
Kuzum ben sadece kese gördüm bebiş var mı içinde? Sanki nokta gibi bişi var ama ?ay tahmin eden varsa bende isterim
Seninki de benimki gibi daha bebek gozukmuyor canımay tahmin eden varsa bende isterim
Yaaa benim de 6. Hafta karın ultrasonumda bebiş sağda görüldü kız diye tahmin yaptılar sağlıklı olsun da gönlümden geçen de kızBen anlamıyorum canım ama daha önce birkaç yerde okumuştum ramzi teorisi diye bişey var bebeğin kesenin içindeki konumuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar ve vajinal veya karından ultrasona göre değişiyor. Vajinal ultrason ise bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kızmış. Karından ultrasonda da bebek kesede sağda ise kız solda ise erkekmis. 6ile 8.haftalarda bakiliyormus. Hatta çok merak etmiştim okuduğumdave kızımın ultrason görüntüsüne bakmıştım gerçekten tutuyormu diye 6.haftalarda varmış ilk ultrasonumuz karından baktım gerçekten de bebek sağ tarafta duruyordu aaa tutuyormu acaba olmuştum yani tutmuştu simdi de tutarmi bilmiyorum daha bebeğimi göremedim tam nerde olduğunu. Tabi ki de rabbim bilir belki de tesadüf ama tutanlar varmış
Ayyysoyasosu kuzum geçen gün senmiydin canım sadece yoğurtlu makarna çekiyor diyen bugün canım nasıl istedi iştahım yok bugün midem tuhaf sadece yoğurtlu makarna yemek istiyorum akşam yemeğinde
İnşallah canım gönlünden geçeni nasip etsin rabbim. Ama gerçekten benim kızımda bariz tuttu gerçekten sagdaydiYaaa benim de 6. Hafta karın ultrasonumda bebiş sağda görüldü kız diye tahmin yaptılar sağlıklı olsun da gönlümden geçen de kız
Eyvah umarım oruçlu değilsindirAyyyofff bak benimde canım istedi şimdi yaaa
Maşallah ne güzelİnşallah canım gönlünden geçeni nasip etsin rabbim. Ama gerçekten benim kızımda bariz tuttu gerçekten sagdaydi
Yok canım yani doktor ultrasonda kalp atımını göz kırpmasi şeklinde var ben görüyorum deyip ekranı büyütüp gosterdi ama bebek kesenin tam neresinde anlamadim çıkattigi görüntüde de H hayaletcizgi ninki gibi boş kese gözüküyor şimdilik pazartesi randevum var inşallah herşey yolunda olurda bakalım artık nereye yerleşti miniğimMaşallah ne güzelşimdi ki ultrasonun da belli değil mi konumu
Yok canım tutmuyorumEyvah umarım oruçlu değilsindir
Teşekkür ederim yinede yorumun içinVajinalde sağda ise erkek diyorlar canım sanırım bende çok anlamiyorum
Rica ederim canım herşeyden önce sağlıklı olsun insallah bebisin ve gönlünden geçen neyse o olsun umarımTeşekkür ederim yinede yorumun için
Benim kızımda sağdaydı . O zaman hep karından bakıyordu doktor. Şimdi alttan bakıyor doktor sağda kese . Benım hep sol tarafım battı . Kızımda sağ batıyordu..Ben anlamıyorum canım ama daha önce birkaç yerde okumuştum ramzi teorisi diye bişey var bebeğin kesenin içindeki konumuna göre cinsiyet tahmini yapıyorlar ve vajinal veya karından ultrasona göre değişiyor. Vajinal ultrason ise bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kızmış. Karından ultrasonda da bebek kesede sağda ise kız solda ise erkekmis. 6ile 8.haftalarda bakiliyormus. Hatta çok merak etmiştim okuduğumdave kızımın ultrason görüntüsüne bakmıştım gerçekten tutuyormu diye 6.haftalarda varmış ilk ultrasonumuz karından baktım gerçekten de bebek sağ tarafta duruyordu aaa tutuyormu acaba olmuştum yani tutmuştu simdi de tutarmi bilmiyorum daha bebeğimi göremedim tam nerde olduğunu. Tabi ki de rabbim bilir belki de tesadüf ama tutanlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?