- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Dularimiz seninle inşallah bir problem yokturKızlar nolur dua edin ben yine kırmızı yoğun kanama ile acile gidiyorum
Nasıl olduğunu mutlaka yazKızlar nolur dua edin ben yine kırmızı yoğun kanama ile acile gidiyorum
Valla benimki de sakin görünümlü deliAaa yay sinirli değil di aksine yayın sinirleri alınmıştır . Eşinin yükseleni oğlak yada kova mı
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sağlıklıdır hiçbir sıkıntı olmazKızlar nolur dua edin ben yine kırmızı yoğun kanama ile acile gidiyorum
Canım beni de eklersen çok sevinirimKızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
cinsiyet ( tahmini hissettiginizbelli olunca tablodan degistircem)
Tahmini doğum tarihi
Bu bilgileri yazıp beni etiketleyebilirsiniz
Ya bence derimiz geriliyor esniyor hormonların etkisinde var kilo almamızın yada ödem toplamamızın etkiside var bu kaşınma olayında. Ben bol bol su içip hindistancevizi yağı ve çatlak yağı sürüyorum baya da iyi geldi açıkçası kaşıntımı kesiyor.Bu kaşınma olayı bende de var, neden oldu acaba doktora gidince soracağım. Yani karnım kaşınıyor sonra geçiyor, bacaklarım kaşınıyor, 2 gün hiç kaşınmıyor mesela sonra tekrar kızarıyor böyle nedir bu anlamadım ben de
Ayy canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah bebişler sağlıklıdır.Kızlar nolur dua edin ben yine kırmızı yoğun kanama ile acile gidiyorum
Erkek bebek el ve ayak usumesi yapar diye okuyorum hep ama hurafe mi gerçek mi bilmiyorum tabii
Çok merak ettim bana da haber verir misin canım. Eşim şaşırıyor artık o kadar titriyorum usumekten
Ya bence derimiz geriliyor esniyor hormonların etkisinde var kilo almamızın yada ödem toplamamızın etkiside var bu kaşınma olayında. Ben bol bol su içip hindistancevizi yağı ve çatlak yağı sürüyorum baya da iyi geldi açıkçası kaşıntımı kesiyor.
Ya bir tarafım kıza ağır basıyor benim olsa çok tatlıs olur diye ama erkek hissediyorum :) sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar da gerçekten hiçbir önemi yokHayırlı inşallah, ben de öyle hissediyorum gibi ama bilmiyorum ya gerçekten sağlıklı olsun da hic önemli değil
Ya bir tarafım kıza ağır basıyor benim olsa çok tatlıs olur diye ama erkek hissediyorum :) sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar da gerçekten hiçbir önemi yok
Ben ilk test yaptığımda kız hissettim hep, sonra sonra belirtim pek olmayınca herhalde kafamda erkek dedim o yüzden erkek olarak hissediyorum galibaBu ben işte, tam olarak böyleyim ikisinden de vazgeçemiyorum, geçenler de hamile olduğumu bilmeyen biri, bana durduk yerde gelip senin kızın olacak dedi, tüylerim diken diken oldu, çok şaşırdım, içimde hissettiğim her şey değişti sanki
Ay çok güldümCanım beni de ekler misin
Cinsiyet belli değil sizin nasıl belli oldu herkesin?
1. Çocuk
Samsun
Yas 35
Doğum 25 Kasım 2023
Ayy kızımdan sonra her yerımde et beni çıktıBide et beni yapar erkek çocuk
Arkadaşımında rahmi tersti . Hiç bir sorun yaşamadı canım o önlem amaçlı her şeyi yapmak istemiş . Sonunda pişman olmamak adına ..Yaaya aslında dr'uma güveniyorum tanıdıklarım da çok güzel şekilde doğumların yaptılar o yüzden gitmiştim rahim arkada olduğu için karından görünmedi dedi. Her 10 kadından 3unde olan bir durum bu hiçbir sıkıntı olmaz bu durumdan ötürü dedi ben de araştırınca rahmin ters olmasını okudum netten. Bebek büyürken duzeliyormus rahim dogduktan sonra tekrar ters dönüyormuş. Yani nette o şekilde okudum.dr bu yüzden progestan verdim demedi tabii ama ben acaba o yüzden mi diye şüphelendim