- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruç tutuyor musunuz kaç haftalıksınız
Ben de üşüyen birisiyimdir ama donma noktasına geliyorum artık belki de etkisi vardır ben bu sene bebisten ötürü tutmuyorum ama ona rağmen üşüyorum
Dr a soracaktım bugün unuttum canım aşırı üşüyorum özellikle akşamları isinamiyorum canim
Erkek bebek el ve ayak usumesi yapar diye okuyorum hep ama hurafe mi gerçek mi bilmiyorum tabiiİnşallah kısa zamanda sıcacık oluruz
Bende kullanıyorum canım. Hafta da 2 gün verdi bana. Sen kaç gün de bı iceceksinKızlar bebeğimi gördük çok şükür ecoprin 150 verdi doktor kullanan var mı?
Bende kullanıyorum canım. Hafta da 2 gün verdi bana. Sen kaç gün de bı iceceksin
Ben de öyle işte canım, ben de bu hafta gidince soracağım bazen yanaklarım kıpkırmızı oluyor ama ellerim ve ayaklarım çok üşüyor
Netten baktığıma göre rahim ters de deniyor galiba aynı şeyler mi bilmiyorum bana herkese vermiyorum ama sen kullan dedi hatta ilişkiyi de bi kaç hafta erteleyin dedi gelince tekrar bir bakalım dedi. Sorun yok risk yok demişti ama böyle de olunca acaba risk mi var şu an diye düşünmeden edemiyorum. Eşim de sıkıntı yokmuş boşu boşuna evham yapıyorsun diyor bilmiyorum korkuyorum bayağı
Erkek bebek el ve ayak usumesi yapar diye okuyorum hep ama hurafe mi gerçek mi bilmiyorum tabii
Merhaba iğne vurulunca belirtinzi oldumu acaba kasık agrısı vb bende hiç birşey olmadı cunku catlamamıl olabilir mi ?doktora gidiyorum canım femara kullandım. altı dört gün önce de çatlatma iğnesi vuruldum. reglim 2 mart, gecikirsem test yapacağım bebiş benimledir inşallah
Merhaba iğneden sonra catlayıp catlamaadıgını nasıl anladınız belirtiniz oldumuTeşekkür ederim amiiiinnnn ben tedavi gördüm. Pco var. GonalF günlük 125 doz kullandim 6 gün. 7nci gün ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım :) iğneden 12 gün sonra evde kaset test negatif çıktı bende kan vermeye koştum hemen moralim de bozuk olunca umudum yoktu. Beta 64.63 çıkınca şok oldum çok şükür böyle devam eder umarım
Yaa ya aslında dr'uma güveniyorum tanıdıklarım da çok güzel şekilde doğumların yaptılar o yüzden gitmiştim rahim arkada olduğu için karından görünmedi dedi. Her 10 kadından 3unde olan bir durum bu hiçbir sıkıntı olmaz bu durumdan ötürü dedi ben de araştırınca rahmin ters olmasını okudum netten. Bebek büyürken duzeliyormus rahim dogduktan sonra tekrar ters dönüyormuş. Yani nette o şekilde okudum.dr bu yüzden progestan verdim demedi tabii ama ben acaba o yüzden mi diye şüphelendimBence aynı sey degil gibime geldi ama.. Tabi bilemiyoruz tıp bilgimiz yok bişey dicem doktoruna sorma imkanın varsa sorsana? İçin rahatlar hem.. Ama bu senın rahmın arkada olması bana nıyeyse bıraz sacma geldı Baska Bi doktora da görünen devlette fılan? Nıyeyse şüphelendım doktordan tabi şu an en krıtık zamanlarımız doktorlar ne derse onu yapıyoruz, guvenıoruz.. Ama yınede saglamalı gitmekte fayda var.. Devlete de gidin derim.. Ben ılk gebelıgmde anladm devlet hastanesinin önemini.. Nerdeyse cocugumuz kaybedıcektm
Yaa o kotuymuusBide et beni yapar erkek çocuk
Yaş=26Kızlarr sonunda topigi devraldım beni etiketleyerek bilgileri yazarsaniz ben de tablomuzu olusturayim
cinsiyet ( tahmini hissettiginiz belli olunca tablodan degistircem)
Tahmini doğum tarihi
Bu bilgileri yazıp beni etiketleyebilirsiniz
Allah allah yaa canım insallah sorun yoktur lütfen haberdar etKızlar nolur dua edin ben yine kırmızı yoğun kanama ile acile gidiyorum