2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
10 Kasım benim doğum tarihim akrebim bebişin tahmini doğumu 28 Kasım görünüyor yay gibi ama bir gazla 23 kasımdan önce doğarsa oda akrep

Dün gece yatmadan önce progestan almayı unuttum uyuyakalmışım daha doğrusu. Onu bilinç altı mıdır nedir ay rüyamda doğuramıyordum ya doğurmam gerekiyor doğuramıyordum o kadar çok etkilendim ki doktor üzülüyor bir sıkıntı var gibi diyor sonra ultrasona giriyordum doktor erkek bebek dedi, bak ultrosonda R çizerse erkek oluyor S çizerse kız dedi senin R çiziyor dedi

Kızlar benim kafam karıştı biraz. Kanamam yok aslında ama Dr progestan verdi herkese vermiyorum normalde ama sende kullanalım ne olur ne olma dedi. Bebeğinde de herhangi bir düşme riski gözükmüyor şu an korkma dedi. Ama yine de bir korkuyorum rahmin arkada olmasıyla ilgili olabilir mi bu durumun

Bazı doktorlar direkt progestan verıolar.. Nedenini bende anlamıyorum.. Ama ılk gebelıgmde gıttgım ilk doktor verınce ben içmedim, kanama yok dıye.. Rahim arkada ne demek ya.. İlk defa duyuyorum

Bazı doktorlar direkt progestan verıolar.. Nedenini bende anlamıyorum.. Ama ılk gebelıgmde gıttgım ilk doktor verınce ben içmedim, kanama yok dıye.. Rahim arkada ne demek ya.. İlk defa duyuyorum
Netten baktığıma göre rahim ters de deniyor galiba aynı şeyler mi bilmiyorum bana herkese vermiyorum ama sen kullan dedi hatta ilişkiyi de bi kaç hafta erteleyin dedi gelince tekrar bir bakalım dedi. Sorun yok risk yok demişti ama böyle de olunca acaba risk mi var şu an diye düşünmeden edemiyorum. Eşim de sıkıntı yokmuş boşu boşuna evham yapıyorsun diyor bilmiyorum korkuyorum bayağı

Canım beni de ekler misin
Cinsiyet belli değil sizin nasıl belli oldu herkesin?
1. Çocuk
Samsun
Yas 35
Doğum 25 Kasım 2023

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…