Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde cok stresli işim kanama olayini bile buna yoruyorum bazen 8 gündür evdeyim çok şükür iyiyim evden destek veriyorum ama o kadar yorucu olmuyor tabiki
Valla o kadar stres altındaymışımki işi bırakınca hamile kaldım kızlar, sebepsiz çocuğumuz olmuyodu öncesinde 2 kere tüp bebek denemiştik baya paralar gitti olmadı. İşten ayrıldım hamile kaldım🫢😂

Bence de herhangi bir risk olursa üçlü vs derken sğreç uzatmak yerine nipt en mantıklısı geliyor ama hiç bir şeyi çıkmaycak minnoşların biz içimizi ferah tutalım 🥰
Bencede en güzeli gerçi ikili test daha iyi deniliyo ben üçlü yaptırdım 3 gündür psikolojim bozuldu yaşım 36 doktora yaştanmı dedim hayır dedi yaşa göre sinir 350 kişide 1 benim 155 kişide 1 çıktı ultrasonda herşey yolunda 16 haftaligim ultrason da 17 olarak hesapliyo mygene dün kan verdim inşallah çok güzel çıkacak insan hisseder heralde kötü bı durumu yada kabullenmezmi bilemedim bende Çerkezköy de optimede gidiyorum

Cumartesi pazar benim tatil. Arada bende dinleniyorum koltukta bir oda var müsait ama pek bos kalamiyorum maalesef 4 kisilik is yaptigim icin 😂😂😂 merkeze uzak osbdeyiz servisi kullaniyorum o saatte çıkacak durumum yok mecbur bekliyorum 🤦
Valla aslında onların senin gideceğini düşünüp yanına bir yardımcı almaları gerekiyor eğer almazlarsa sen de eski performansını gösterme canım bırak biraz yavaş yürüsün işler hamile olduğunu ve yardıma ihtiyacın olduğunu anlasınlar böyle hamile insanlara anlayışsız insanlardan nefret ediyorum gerçekten
Ben aynı taktiği kayınvalide ve kayınpedere uyguladım baya da işe yarıyor şimdi beni görmeye diye akşamları uğruyorlar 5 dk o kadar :KK70: yoksa bizimkiler 3 ay önce ameliyat oldular her işlerini yapacak kadar iyiler ama ilk 1 ay tabi ki yemeklerini temizliklerini bizler yaptık alıştılar hala onu bekliyorlar :KK70:

Bencede en güzeli gerçi ikili test daha iyi deniliyo ben üçlü yaptırdım 3 gündür psikolojim bozuldu yaşım 36 doktora yaştanmı dedim hayır dedi yaşa göre sinir 350 kişide 1 benim 155 kişide 1 çıktı ultrasonda herşey yolunda 16 haftaligim ultrason da 17 olarak hesapliyo mygene dün kan verdim inşallah çok güzel çıkacak insan hisseder heralde kötü bı durumu yada kabullenmezmi bilemedim bende Çerkezköy de optimede gidiyorum
Sen iyi düşün bence canım ikili üçlü testlerin yanılma olasılığı oldukça yüksek ve yaştan dolayı çıkması oldukça normal bence doktorun ne diyor ?

Cok sevındım iyi olmana kanaman ne durumda? Ay ben de sallandım ya rize de ve malatyada olmuş
İyiyim canım kanama da durdu sanırım şimdilik bişey gelmiyor progestan fitil kullan dedi onu da kullanasım gelmiyor yutayım dedim yok dedi

Valla o kadar stres altındaymışımki işi bırakınca hamile kaldım kızlar, sebepsiz çocuğumuz olmuyodu öncesinde 2 kere tüp bebek denemiştik baya paralar gitti olmadı. İşten ayrıldım hamile kaldım🫢😂
Stres cok ama cokkk önemli. Gözün aydin canim çok sevindim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin 🌸🌸

Valla aslında onların senin gideceğini düşünüp yanına bir yardımcı almaları gerekiyor eğer almazlarsa sen de eski performansını gösterme canım bırak biraz yavaş yürüsün işler hamile olduğunu ve yardıma ihtiyacın olduğunu anlasınlar böyle hamile insanlara anlayışsız insanlardan nefret ediyorum gerçekten
Ben aynı taktiği kayınvalide ve kayınpedere uyguladım baya da işe yarıyor şimdi beni görmeye diye akşamları uğruyorlar 5 dk o kadar :KK70: yoksa bizimkiler 3 ay önce ameliyat oldular her işlerini yapacak kadar iyiler ama ilk 1 ay tabi ki yemeklerini temizliklerini bizler yaptık alıştılar hala onu bekliyorlar :KK70:
Muhasebe bölümune ilan vermişler dun bakalım bir an evvel alirlar inşallah 🙏 iyi yapmışsın alışınca devami geliyor sağlıkları iyi ise herkes evine 😂😂🩷

Sen iyi düşün bence canım ikili üçlü testlerin yanılma olasılığı oldukça yüksek ve yaştan dolayı çıkması oldukça normal bence doktorun ne diyor ?
Doktorum hiç birşey demedi önce amniyosentes istersen dedi göbegime iğne batirilmasin dersen fetal DNA öneriyorum dedim yaşimla ilgili olabilirmi hayır yaştan değil seninki bebekle alakalı dedi doktorum öyle söyleyince moralim sıfıra indi açıkçası ben hep yaşa bağlamıştım

Buralada altarnetif çok az iki özel hastane var devlet hastanesi yetersiz araştırma yok çok uzak ahh keske araba kullanabilseydim panik atagim var çok korkuyorum ozaman Tekirdağ şehir hastanesine falan giderdim eşim 8 6 çalışıyor ve çok yoğun kaç doktor değiştirdim 4 ayda 🙈

Telefona bağlanan bir model var
Kendinden izlenecek ekrani olanlar hem pahalı hemde kalitesi daha düşük
Kalitesi çok iyi olanları da 12 bin falan
O yüzden telefondan izleyebileceğim xiomi var 900 kusure
Görüntü kalitesi çok güzel geldi yorumlardan fotolardan
Link atmak için girdim 1100 lere çıkmış ya 🤦🏻‍♀️
İyice zam gelmeden bu tarz şeyleri indirimde hemen almalı

C400 modelini kullanıyoruz canım, kedimiz için almıştık 🤓 çok memnunum, görüntü ve ses çok net.

Kızlar pişmiş pastırma , sucuk yiyen var mı ya arada da olsa?
Pişmiş sucuk yiyorum canım arada, fermente ve güvenilir marka olmasına dikkat ediyorum. Sucuk çok severim, gebelik süresince çok istisna bazı besinler dışında hiç bir kısıtı doğru bulmuyorum. Kahve de içiyorum, çay da, hamburger de yiyorum 😬 dozunda oldukça hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum, doktorum da destekliyor. Gebelik süresinde kendimi strese soktuğumda sürecin bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.

Pişmiş sucuk yiyorum canım arada, fermente ve güvenilir marka olmasına dikkat ediyorum. Sucuk çok severim, gebelik süresince çok istisna bazı besinler dışında hiç bir kısıtı doğru bulmuyorum. Kahve de içiyorum, çay da, hamburger de yiyorum 😬 dozunda oldukça hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum, doktorum da destekliyor. Gebelik süresinde kendimi strese soktuğumda sürecin bana iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.
Hamburger bende yedimmmmmm 🤣🤣🙈🫣

C400 modelini kullanıyoruz canım, kedimiz için almıştık 🤓 çok memnunum, görüntü ve ses çok net.
Ay evet yorumlarda çok iyi yazıyordu
Telefondan bakılıyor olması zor değil dimi
Yani arada uygulamadan çıkıp geri girip bakmak kolaydır dimi
Sürekli açık olmasını istemiyorum ara ara uzaktan bakmak istiyorum
Bide uygulama arka planda ama uyanma olduğunda vs bildirim oluyor mu 😊

Ay evet yorumlarda çok iyi yazıyordu
Telefondan bakılıyor olması zor değil dimi
Yani arada uygulamadan çıkıp geri girip bakmak kolaydır dimi
Sürekli açık olmasını istemiyorum ara ara uzaktan bakmak istiyorum
Bide uygulama arka planda ama uyanma olduğunda vs bildirim oluyor mu 😊
Telefondan kontrol etmek oldukça kolay, kedimiz için aldığımızdan uyanma konusunu bilemiyorum ama kamera önünde hareket olduğunda hareket algılandı veya insan gördüğünde kişi algılandı diye bildirim geliyor. Mutlaka bebekleri için kullananların yorumları vardır trendyoldan yorumları incelemek lazım 😬

Telefondan kontrol etmek oldukça kolay, kedimiz için aldığımızdan uyanma konusunu bilemiyorum ama kamera önünde hareket olduğunda hareket algılandı veya insan gördüğünde kişi algılandı diye bildirim geliyor. Mutlaka bebekleri için kullananların yorumları vardır trendyoldan yorumları incelemek lazım 😬
Çok iyimis o şekilde bildirim gelmesi ya
Baya içime sindi şuan 😄

X