- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
Benim de 3 Kasım görünüyorBenimde tahmini doğum tarihi 3 kasım Ekim sonu kasım başı diye grup açarsak bende varım 🖐
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3 Kasım görünüyorBenimde tahmini doğum tarihi 3 kasım Ekim sonu kasım başı diye grup açarsak bende varım 🖐
Hayırlı olsun canım rabbim kolaylığını versin bildiğim kadarıyla belirli bir süre emzirmeye devam ediliyorHerkese merhaba, bende bugün evde gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim. Hemde 30 sn filan geçti ve çok net iki çizgi. Kızım mayısta 2 yaşına girecekti bizim için hiç beklenmedik bir şey oldu Sat sanırım 30 Ocak filan, Salı günü doktordan randevu aldım. Herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah Emzirip hamile kalan anneler var mı nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum. Daha uyku sorununu emzirmeyi halledemeden yeniden başa dönmek çok zor geliyor. Umarım kolaylıkla sağlıkla atlatırız
Canım altta gebelik takviminde 22 hafta yazıyor amaAdetimin 34. Gününde keseyi gördüm ama henüz boştu
Kaç aylıksınızKızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı
4+6 yım 5. Haftanın içindeyimKaç aylıksınız
Benimde çok varKızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı
Benim 9 ay önce düşüğüm oldu 3 aylıktı ondan sonra çok uğraştım rabbim şimdi nasip etti en ufak ağrıda korkuyorum birşey olacak diye daha sağlıklı bir gebelikmi değilmi onuda bilmiyorum ama sadece gebelik testi yaptım yurt dışında yaşıyorum burada türkiyede ki gbi değil sağlık sistemi yani kan testide vermedim bekliyorum 6 veya 7. Haftada kese görmek içinBenimde çok var
Bende şuan hamileyim ama ne kadarlık bilmiyorum çarşamba gidicem4+6 yım 5. Haftanın içindeyim
Son adet tarihiniz ne zaman dı ona bakarak kaç haftalık olduğu çıkıyorBende şuan hamileyim ama ne kadarlık bilmiyorum çarşamba gidicem
31 OcakSon adet tarihiniz ne zaman dı ona bakarak kaç haftalık olduğu çıkıyor
Bende haziran ayinda 2 aylikken düşük yaptim. Kesesinin sekli ilk olarak normal degildi sonra kalp atisi durdu bende de su an ayni onceki gibi olur mu korkusu var haftaya dra gidecegim.Benim 9 ay önce düşüğüm oldu 3 aylıktı ondan sonra çok uğraştım rabbim şimdi nasip etti en ufak ağrıda korkuyorum birşey olacak diye daha sağlıklı bir gebelikmi değilmi onuda bilmiyorum ama sadece gebelik testi yaptım yurt dışında yaşıyorum burada türkiyede ki gbi değil sağlık sistemi yani kan testide vermedim bekliyorum 6 veya 7. Haftada kese görmek için
Normalde gebelik oncesi drlar baslatiyor. Ben su an icmeye devam ediyorum. Ayrica kan testiyle diger eksik vitamin vs.varsa onlarida ekliyorlar.İyi akşamlar arkadaşlar nasipse benim bebeğim de kasımda doğacak. 7 haftalık gebeyim. Doktor bana folik asit vermedi, internet taramasında birçok doktorun yazdığını gördüm. Sizlere doktorunuz folik asit başladı mi? Folik asit bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş, bebeğimin beyin gelişimi için geç mi kaldım diye üzülüyorum cevapları dört gözle bekleyeceğim herkese sağlıklı doğumlar
Bende sadece gebelik testi yaptım canım kan vermedim daha 2 ay önce kimyasal yaşadım sürekli kan vermek sitrese sokuyordu 7 haftaya kadar dr da gitmiycem sadece pazartesi için kam vericem tiroit olduğu için o zaman belki beta da bakarlarBenim 9 ay önce düşüğüm oldu 3 aylıktı ondan sonra çok uğraştım rabbim şimdi nasip etti en ufak ağrıda korkuyorum birşey olacak diye daha sağlıklı bir gebelikmi değilmi onuda bilmiyorum ama sadece gebelik testi yaptım yurt dışında yaşıyorum burada türkiyede ki gbi değil sağlık sistemi yani kan testide vermedim bekliyorum 6 veya 7. Haftada kese görmek için
Benimde aynı 31 ocak son adet benim 4 hafta 6 gün olarak çıkıyor31 Ocak
Bu hafta gittiğimde kan testi isteyeceğim mutlaka, teşekkür ederimNormalde gebelik oncesi drlar baslatiyor. Ben su an icmeye devam ediyorum. Ayrica kan testiyle diger eksik vitamin vs.varsa onlarida ekliyorlar.
Allahım bir daha yaşatmasın hep ayaklarımın altına yüksek yastık koyup uzanıyorum inşallah sağlıklı bebeklerdir sağlıcakla kucağımızı alırızBende haziran ayinda 2 aylikken düşük yaptim. Kesesinin sekli ilk olarak normal degildi sonra kalp atisi durdu bende de su an ayni onceki gibi olur mu korkusu var haftaya dra gidecegim.