- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Oy bu bende de var ya donuyorum resmenBide ben çok üşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy bu bende de var ya donuyorum resmenBide ben çok üşüyorum
Merhaba benimde 2 günlük gecikmeyle 374 çıktı yüksek mi anlamadım bakıyorum diğer msjlara daha düşük sayılar benim ki normal mi sizce yüksek miMerhaba kizlar 2.kasim annesi de beni yazın dün yaptirdigim kan testimin sonucuna göre beta 476
Sormayın bende bendeeOy bu bende de var ya donuyorum resmen
Sizin kaç haftalık ilk bebek miSormayın bende bendee
Sormayın bende bendeeOy bu bende de var ya donuyorum resmen
Allah nasip ederse evet ilk bebeğim olcak4 hafta 4 günlükSizin kaç haftalık ilk bebek mi
Benimde 4+1 10 kasıl doğum görünüyor tabi nasip daha kan vermedimSormayın bende bendee
Allah nasip ederse evet ilk bebeğim olcak4 hafta 4 günlük
Sizinde mi ilk bebekBenimde 4+1 10 kasıl doğum görünüyor tabi nasip daha kan vermedim
Evet 3 kala silik gördüm diğer günler koyulaştı pazartesi kan vericem inşallah 2 ay önce kimyasal yaşadığım için kan verme konusunda çok yıprandım biraz daha sakin kaldım bu sefersadece idrar testi mi yaptınız ? Benim 2 gün gecikmeyle 374 çıktı
İçinizi ferah tutun 3 gün kala silik olması normalEvet 3 kala silik gördüm diğer günler koyulaştı pazartesi kan vericem inşallah 2 ay önce kimyasal yaşadığım için kan verme konusunda çok yıprandım biraz daha sakin kaldım bu sefer
Önemli olan betanın düzenli artışı 2gunde bir en az ikiye katlamadı gerek, hayırlı olsunMerhaba benimde 2 günlük gecikmeyle 374 çıktı yüksek mi anlamadım bakıyorum diğer msjlara daha düşük sayılar benim ki normal mi sizce yüksek mi
Bana görünmüyordu simdi baktım o önceki gebeligiminden kalmışCanım altta gebelik takviminde 22 hafta yazıyor ama
Teşekkür ederim canım bacım Allah razı olsun darısı en güzel en hayırlı zamanda tekrar sanaTebrik ederim kuşum
Ya kusura bakma canım olsun şimdi yeni hamilileğini girersin sağlıcakla kavuşun ilk benmi olacakBana görünmüyordu simdi baktım o önceki gebeligiminden kalmış
Evet canım sonraki günler belirginleşti zaten bakalım betayıda öğreniriz pazartesi artıkİçinizi ferah tutun 3 gün kala silik olması normal
Yo normal bnm adet gunumde 500 cikmistiMerhaba benimde 2 günlük gecikmeyle 374 çıktı yüksek mi anlamadım bakıyorum diğer msjlara daha düşük sayılar benim ki normal mi sizce yüksek mi
İyi gecelerİyi geceler güzel anneler
Ne alemdesiniz?
Bende yalnızca uyku hali var, bir de ara ara öğürme o kadar. Sizde durumlar nasıl? Aşeren oldu mu aranızda. Ben ilk Aşerme nasıl olacak onu çok merak ediyorum
Bende karin kasik ve bel agrisi mevcut bgun ogrendm hamileligimiKızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı
Çok sağolun Allah razı olsunÖnemli olan betanın düzenli artışı 2gunde bir en az ikiye katlamadı gerek, hayırlı olsun