- 5 Ekim 2022
- 1.002
- 1.130
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3212876
Benmde değerim böyle çıktı adetime 3 4 gün var sanırım bişey yok olmicakk
Ben de tüp bebek ile sat 2 Şubat transfer 22 Şubat ile bu gün betam 460. Kasım annelerine beni de ekleyin.
Merhaba hanımlar. Uygulamaya göre tahmini 8 Kasım ile ben de onlaynım
Uygulamada benimde 8 Kasım görünüyor. sağ Salim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahMerhaba hanımlar. Uygulamaya göre tahmini 8 Kasım ile ben de onlaynım
İnşallah çok sağolun5.8 umut verici bir sonuç bence.
Benim test sonuçlarımda 0-5 negatif referans aralığı. Burda 0-10 diyor.
BETA yükleniyordur inşallah
Ayyy Allah tamamına erdirsin sizinkini de. Gözümüz aydınUygulamada benimde 8 Kasım görünüyor. sağ Salim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Yok bakılmadı 6 sında işte gidecemBakıldı mı ultrasonla? Karından değil de vajinal ultrasonla duymuştum ben kızımda 6 haftalıkken.
Bakılmadıysa nasıl duyacaksınız? Duymadım ben diyorsunuz. Bende ultrasonla görünmedi sanıyorum.Yok bakılmadı 6 sında işte gidecem
Cok guzel çıkmış değerin benimde 10 Kasım görünüyor regli tarihine göre daha kan vermedimEki Görüntüle 3212934 evet sonucum çıktı. Bende Kasım annesi olucam inşallah 8 Kasım görünüyor. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Ya şöyle bir arkadaşımda 6 haftalık hamileyken kendi sessiz kalınca hem kendi kalp sesini hemde bebğin duyabiliyormuşta ondan sordumBakılmadıysa nasıl duyacaksınız? Duymadım ben diyorsunuz. Bende ultrasonla görünmedi sanıyorum.
Tebrik ederim kuşumEki Görüntüle 3212934 evet sonucum çıktı. Bende Kasım annesi olucam inşallah 8 Kasım görünüyor. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Hiç böyle bir şey olabilir mi? Ultrasonda 6 haftalıkta yeni duyulmaya başlanıyor.Ya şöyle bir arkadaşımda 6 haftalık hamileyken kendi sessiz kalınca hem kendi kalp sesini hemde bebğin duyabiliyormuşta ondan sordum
Mümkün değil canim 9 aylıkta olsa sessiz olunca duyamazsin ayrıca ilk oğlumda 7+1 de anca duyabilmiştik ultrasonda bile 6 haftada bazen duyulmayabilirYa şöyle bir arkadaşımda 6 haftalık hamileyken kendi sessiz kalınca hem kendi kalp sesini hemde bebğin duyabiliyormuşta ondan sordum
Hayırlı olsunMerhaba suan ogrendigim bilgiye gore kasim annesi olacagim insaallah kan verdim 50.90 cikti adeti iki gun geçti iyi mi sizce
Bnde tam adet gunumde yasadm cnm bugun iki gun gecikince suphelendim kan verdim yerlesme kanamasiymis buyuk ihtimal. Devami gelmesse sorun yoktur insaallah devam ediorsa doktora gidin progestan veriyorİyi akşamlar arkadaşlar, bugün bat günümde değerim 103 çıktı çok şükür nasip olursa Kasım annesi olacağım ben de. ama kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Bugün hiç olmadı diye sevinmiştim ama akşam 2-3 damla pembe sulu akıntı oldu çok endişelendim. Yaşayan var mı bu tarz bir durum ?
Adetimin 34. Gününde keseyi gördüm ama henüz boştuAramızda kalp atışı duyan kese gören varmı kızlar