2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Cok güzelmiş vallah sağol kuzum amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız.

Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Ah canim sgk karşılıyor bu kan sulandirici iğneleri. Ben aile.hekimine yazdırıyor um. Devlet hastanesinden randevu alacağım rapor çıkartmak için. Ücretli fiyatı 1 tanesinin 180 sanırım, sgk ile 35 tl den aldım bugun

Merhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsn

İnşallah duyulur ya şimdi de buna stres olduk bakalım hayırlısı artık

Merhabalar bende sanırım bu kervana katılıyorum 8.gun 31 10.gun 77.58 12.gun 235.81 sizce artış nasıl kızlar 10 gün sonra kese icin cagrildim Rabbim hepimizin yarimdicisi olsun bu yolda kim varsa Rabbim yardım etsn
Bende 10 gün sonra çağrıldım demekki aynı ilerliyoruz cnm....

Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin
Bende rapor cikarticam ama saglik ocaklari da yasiyor ben simdilik oyle yapiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…