- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Randevum 12 buçukta cnm şimdi çıkıyoruz evden , Bi 20 dakikaya hastanede olucam çok heyecanlıyımNaptın canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevum 12 buçukta cnm şimdi çıkıyoruz evden , Bi 20 dakikaya hastanede olucam çok heyecanlıyımNaptın canımmm
Yaaa yaşa heyecanını çok bekledikRandevum 12 buçukta cnm şimdi çıkıyoruz evden , Bi 20 dakikaya hastanede olucam çok heyecanlıyım
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim güzel sağlıklı geçirmeyi nasip etsin
Allah hayırlı güzel sonuçlar göstersin canmRandevum 12 buçukta cnm şimdi çıkıyoruz evden , Bi 20 dakikaya hastanede olucam çok heyecanlıyım
Amin amin inşallahİnşallah duyulur ya şimdi de buna stres olduk bakalım hayırlısı artık
İkisi de tutmuş çok iyiymiş kese için ikisi de dolu şu an olabilecek en iyi görüntüde dedi , 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı , hâlâ ağlıyorum ya , rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu ve inş bana da herkese de sağlıkla kucağına aldığımız günleri göstersin rabbimYaaa yaşa heyecanını çok bekledik
İkisi de tutmuş teyzesiAllah hayırlı güzel sonuçlar göstersin canm
Ağlıcam şimdi ya içim bir hoş olduİkisi de tutmuş çok iyiymiş kese için ikisi de dolu şu an olabilecek en iyi görüntüde dedi , 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı , hâlâ ağlıyorum ya , rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu ve inş bana da herkese de sağlıkla kucağına aldığımız günleri göstersin rabbim
Yaaa Allah'ım masallah sübhanallah ya rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bak şimdi daha da heyecanlandım bende allahm hayrlı eylesin inşallahİkisi de tutmuş teyzesi
Çok sağol canım benim amin amin inşallahAğlıcam şimdi ya içim bir hoş oldu
Yolk ları bile belli Allah’a şükür
Çok sevindim canım darısı başımıza
Çok sağol canım benim Allah razı olsun darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere inş , senin kontrol ne zamandı cnm ?Yaaa Allah'ım masallah sübhanallah ya rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bak şimdi daha da heyecanlandım bende allahm hayrlı eylesin inşallah
Hayırlı olsun darısı başımızaİkisi de tutmuş çok iyiymiş kese için ikisi de dolu şu an olabilecek en iyi görüntüde dedi , 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı , hâlâ ağlıyorum ya , rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu ve inş bana da herkese de sağlıkla kucağına aldığımız günleri göstersin rabbim
Benim 9 gün sonra canm Allah'ım hayrlı sonuçlar almayı nasip etsnÇok sağol canım benim Allah razı olsun darısı tez zamanda sana ve tüm isteyenlere inş , senin kontrol ne zamandı cnm ?
Amin amin inşallahHayırlı olsun darısı başımıza
Amin amin inşallah cnm dualarım inan ki hepimizleBenim 9 gün sonra canm Allah'ım hayrlı sonuçlar almayı nasip etsn
Allah razı olsun canm ya senin kan değerlerin kaç çıkmıştı bide kaçıncı gündü hatırlayamadımAmin amin inşallah cnm dualarım inan ki hepimizle
Kızzzz ayyy cok sevındımm maşallah maşallah tebrık ederım gözün aydın olsun. Sağlıklı buyusunler inşallah ay cok heyecanlı ya Rabım hayırlsını nasip etsın Guzel gunler görelim hep birlikteİkisi de tutmuş çok iyiymiş kese için ikisi de dolu şu an olabilecek en iyi görüntüde dedi , 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı , hâlâ ağlıyorum ya , rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu ve inş bana da herkese de sağlıkla kucağına aldığımız günleri göstersin rabbim
Maşallah çok sevindim hayırlı olsunİkisi de tutmuş çok iyiymiş kese için ikisi de dolu şu an olabilecek en iyi görüntüde dedi , 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı , hâlâ ağlıyorum ya , rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bu duyguyu ve inş bana da herkese de sağlıkla kucağına aldığımız günleri göstersin rabbim
Canım senin de 2 taneydi dimi kesenMaşallah çok sevindim hayırlı olsun
11. Gün 372 çıkmıştı kuzumAllah razı olsun canm ya senin kan değerlerin kaç çıkmıştı bide kaçıncı gündü hatırlayamadım