- 11 Mayıs 2022
- 47
- 51
- 18
- 34
Transfer olduğumdan beri sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, avokado kabak çekirdeği vs vs. Umarımm 8 gün sonra senin gibi ben de güzel haberi alırım Henüz başındayım yatıyorum sürekli. İlk 2 gün belirti oldu mu hiç? Ara ara giren adet olacakmışım gibi ağrı var bugün bende.Bence umudunu hiç kaybetme o kadar çok yazı okudum ki nasip olduğunda düşük kalite ile tutan , bazen de 5aa olup sebepsiz tutmayan . Ben mesela en başında hiç kalitesinden bahsetmemiştim bile herkes kadar umudum vardı ve çok şükür de tuttu sonra söyledim hatta kalitesini çünkü hiçbişeyin moralimi bozmasına izin veremezdim yani bu durumu dillendirmek bile kötüyü çekmek gibi geleceği için söylemedim .bence bu süreçte en önemli şey stres olmamak ve olacağına inanmak . Bol bol dua etmek , elimizden geldiğince sağlıklı beslenmek . Gerisi rabbimin takdirişükürler olsun bugün 5+3 oldum salı keseyi görmeye gidicem Umarım senin de pozitif olur ve güzel haberlerini alırız
Bende çok yedim kabak çekirdeği ve avokado cnm . Şifa olsun inş . Benim de hep regl olacakmış gibi ağrım vardı hatta hep lavaboya gittiğimde korkarak bakıyordum . Bugünlerde hafifledi . Artık kullandığımız hormonlardan mı yoksa bebekler tutunuyor ve rahim büyüyor ondan mı bilmiyorum ama bazı kadınlar bunu hissedermiş bazıları hissetmezmiş ikisine de normal diyorlar :) umarım güzel haberlerini okurum cnmTransfer olduğumdan beri sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, avokado kabak çekirdeği vs vs. Umarımm 8 gün sonra senin gibi ben de güzel haberi alırım Henüz başındayım yatıyorum sürekli. İlk 2 gün belirti oldu mu hiç? Ara ara giren adet olacakmışım gibi ağrı var bugün bende.
Bende bende avakoda kabak çekirdeği yiyorum. Kefir içiliyor mu hiç duydunuz muBende çok yedim kabak çekirdeği ve avokado cnm . Şifa olsun inş . Benim de hep regl olacakmış gibi ağrım vardı hatta hep lavaboya gittiğimde korkarak bakıyordum . Bugünlerde hafifledi . Artık kullandığımız hormonlardan mı yoksa bebekler tutunuyor ve rahim büyüyor ondan mı bilmiyorum ama bazı kadınlar bunu hissedermiş bazıları hissetmezmiş ikisine de normal diyorlar :) umarım güzel haberlerini okurum cnm
Kefir bende bugün aldırdım eşime cnm . Bence faydalıdır ama yine bi araştırıp içmek lazım .bu arada hamilelik haftan yanlış yazıyor galiba kuzum bizim transferlerimiz aynı günlerdeydi sanırım 10 haftalık gözüküyorsun doğum tarihini yanlış girdin herhaldeBende bende avakoda kabak çekirdeği yiyorum. Kefir içiliyor mu hiç duydunuz mu
Aynen canım yanlış girmişim düzelttim sagolasinKefir bende bugün aldırdım eşime cnm . Bence faydalıdır ama yine bi araştırıp içmek lazım .bu arada hamilelik haftan yanlış yazıyor galiba kuzum bizim transferlerimiz aynı günlerdeydi sanırım 10 haftalık gözüküyorsun doğum tarihini yanlış girdin herhalde
Rica ederim cnm ne demekAynen canım yanlış girmişim düzelttim sagolasin
Merhaba,
Benimde ilk denemem 8 ekimde kaliteli 5.gün embriyosu transferim yapıldı.
Ardından beta hcg değerleri
17 Ekim 22
20 ekim 60
22 ekim 105
25 ekim 213
27 ekim 272
29 Ekim 520
Şeklinde ilerledi.
(213 den 272 ye az arttı onun dışında artışlar normal gibi)
Dün doktorum beta hcg düşük ama tarihe göre 5 haftalıksın keseyi göremiyorum dedi ilaçları kesmemi söyledi kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniyoruz.
28 ekimde hafif kahverengi akıntım oldu hafif karın ağrım var
Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum bebeğimin sağlıklı olması ilerleyen günlerde kese görebilme ihtimalim var mı acaba ?
Merhaba 5. Ekimde transfer oldum benim de 16. Günümde ve 17. Günümde lekelenmelerim oldu adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok hatta bu gün hafif lekenmem oldu endişelenme ağrın var mı şiddetli ağrı ve durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş lekelenme ne renkMerhaba kızlar. Benim transfer tarihim de 15 ekim. Çok şükür pozitif çıktı ama dün gece kanamam oldu biraz sonra kesildi sabah saat 10 gibi tekrar kanamam oldu.aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba? 17 günlük henüz düşük mü oluyor acaba?
Bende de 5+4teydi ben de beklemekteyim yolk göründüyse korkmaya gerek yok inşallahMerhaba hanımlar, 6+3 te kese göründü ama kalp atışı duyulmadı, daha erken olduğunu söyledi doktor, bu durumu yaşayan var mı aranızda, siz kalp atışını ne zaman duydunuz
Ben Google a yazdım canım transfer gününe göre hesaplama diye , 3 günlükse 3 günlük transferi, 5 günlükse blastokisti işaretleyip transfer gününü yazıyorsun çıkıyor cnmHesaplama ile ilgili kullandığınız uygulama nedir önereceğiniz arkadaşlar?
Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsinHanımlar, bu kan sulandırıcı iğneler için rapor çıkarttınız mı? enox oksapar gibi iğneler için
Happy mom uygulaması güzelHesaplama ile ilgili kullandığınız uygulama nedir önereceğiniz arkadaşlar?
Oh en güzelini yapıyorsun vallah bendr yarın işe başlicam 7 haftalık benim kide. Punch işi nedir acaba yorumları okurken merak ettim de sorayım dedimYaaa bugün diyordum burda kimseden ses çıkmıyor diyehamileliğin keyfini sürüyorum şimdilik annem ve eşim sağolsun ayağa kaldırmıyorlar canım sıkılıyor ama transferden önce punch işi için malzeme almıştım yarın ona başlarım herhalde cnm ilk defa yapıcam ama yapılışları falan var internette hallederim sanırım . Bu arada ateş basmaları oluyor bende sende durumlar nasıl cnm belirtiler ne durumda ?
Ben bugün gittim kontrole daha bebek 7 haftalık sata göre 7+2yim karından duyulmadı ama vajinal baktı ben görebiliyorum duyuyorum dedi daha küçük diye karından duyulmaması normal drdi ki ultrason cihazının ses yerini bulamadılar yoksa bana da dinleteceklerdiMerhaba hanımlar, 6+3 te kese göründü ama kalp atışı duyulmadı, daha erken olduğunu söyledi doktor, bu durumu yaşayan var mı aranızda, siz kalp atışını ne zaman duydunuz
Kendine özel Bi tığı var cnm , kasnağa kumaşı geçirip batırıp çıkartıyorsun , istersen kendin desen çizip yapabiliyorsun istersen hazır desenden kopya kağıdı ile deseni çıkartabiliyorsun çok keyifli yapılışı , sonucu da güzel oluyor .Oh en güzelini yapıyorsun vallah bendr yarın işe başlicam 7 haftalık benim kide. Punch işi nedir acaba yorumları okurken merak ettim de sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?