2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Transfer olduğumdan beri sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, avokado kabak çekirdeği vs vs. Umarımm 8 gün sonra senin gibi ben de güzel haberi alırım Henüz başındayım yatıyorum sürekli. İlk 2 gün belirti oldu mu hiç? Ara ara giren adet olacakmışım gibi ağrı var bugün bende.

Bende çok yedim kabak çekirdeği ve avokado cnm . Şifa olsun inş . Benim de hep regl olacakmış gibi ağrım vardı hatta hep lavaboya gittiğimde korkarak bakıyordum . Bugünlerde hafifledi . Artık kullandığımız hormonlardan mı yoksa bebekler tutunuyor ve rahim büyüyor ondan mı bilmiyorum ama bazı kadınlar bunu hissedermiş bazıları hissetmezmiş ikisine de normal diyorlar :) umarım güzel haberlerini okurum cnm

Bende bende avakoda kabak çekirdeği yiyorum. Kefir içiliyor mu hiç duydunuz mu

Bende bende avakoda kabak çekirdeği yiyorum. Kefir içiliyor mu hiç duydunuz mu
Kefir bende bugün aldırdım eşime cnm . Bence faydalıdır ama yine bi araştırıp içmek lazım .bu arada hamilelik haftan yanlış yazıyor galiba kuzum bizim transferlerimiz aynı günlerdeydi sanırım 10 haftalık gözüküyorsun doğum tarihini yanlış girdin herhalde

Aynen canım yanlış girmişim düzelttim sagolasin

Merhaba kızlar. Benim transfer tarihim de 15 ekim. Çok şükür pozitif çıktı ama dün gece kanamam oldu biraz sonra kesildi sabah saat 10 gibi tekrar kanamam oldu. aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba? 17 günlük henüz düşük mü oluyor acaba?

Aynı sorunu yaşıyorum şuan tekrar hastanedeyim kan verdim bekliyorum bende arada kasık batması var sadece kanama falan yok

Merhaba 5. Ekimde transfer oldum benim de 16. Günümde ve 17. Günümde lekelenmelerim oldu adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok hatta bu gün hafif lekenmem oldu endişelenme ağrın var mı şiddetli ağrı ve durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş lekelenme ne renk

Hanımlar, bu kan sulandırıcı iğneler için rapor çıkarttınız mı? enox oksapar gibi iğneler için

Merhaba hanımlar, 6+3 te kese göründü ama kalp atışı duyulmadı, daha erken olduğunu söyledi doktor, bu durumu yaşayan var mı aranızda, siz kalp atışını ne zaman duydunuz

Hesaplama ile ilgili kullandığınız uygulama nedir önereceğiniz arkadaşlar?

İlk haftalarda Lekelenme ve şiddetli bel ağrısı yaşayan oldu mu?

Hesaplama ile ilgili kullandığınız uygulama nedir önereceğiniz arkadaşlar?
Ben Google a yazdım canım transfer gününe göre hesaplama diye , 3 günlükse 3 günlük transferi, 5 günlükse blastokisti işaretleyip transfer gününü yazıyorsun çıkıyor cnm

Hanımlar, bu kan sulandırıcı iğneler için rapor çıkarttınız mı? enox oksapar gibi iğneler için
Devlet oduyormuki, normal kadın doğumluların i kabul olmuyormuş, unv hastaneleri yada devlete bağlı tüp bebek merkezlerine yazdirabiliyormussun. Parayla aliyoz valla haftada 2000 tl Allah yardim etsin

Oh en güzelini yapıyorsun vallah bendr yarın işe başlicam 7 haftalık benim kide. Punch işi nedir acaba yorumları okurken merak ettim de sorayım dedim

Merhaba hanımlar, 6+3 te kese göründü ama kalp atışı duyulmadı, daha erken olduğunu söyledi doktor, bu durumu yaşayan var mı aranızda, siz kalp atışını ne zaman duydunuz
Ben bugün gittim kontrole daha bebek 7 haftalık sata göre 7+2yim karından duyulmadı ama vajinal baktı ben görebiliyorum duyuyorum dedi daha küçük diye karından duyulmaması normal drdi ki ultrason cihazının ses yerini bulamadılar yoksa bana da dinleteceklerdi

Oh en güzelini yapıyorsun vallah bendr yarın işe başlicam 7 haftalık benim kide. Punch işi nedir acaba yorumları okurken merak ettim de sorayım dedim
Kendine özel Bi tığı var cnm , kasnağa kumaşı geçirip batırıp çıkartıyorsun , istersen kendin desen çizip yapabiliyorsun istersen hazır desenden kopya kağıdı ile deseni çıkartabiliyorsun çok keyifli yapılışı , sonucu da güzel oluyor . örnekte ekledim ben yapmadım İnternet'ten bir örnek youtube da yapım videoları da var
Bu arada Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Eklentiler

• images.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…