2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

kese bakmaya ne zaman gideceksiniz biz sizinle aynıyız benimde 10 bence tahlil sonuçlarımız da çok benzer yarın gideceğim ben perşemve betam 1700 dü
Çarşamba günü kan verdiğimde 2260 di beta değerim bugün keseyi gördüm çok şükür cnm sen kese görmek icin gitmedin sanırım ayniysak ki değerin yüksek büyük ihtimal kese görünür sende de

Canım beni de ekler misin listeye 3.gün embryosu iki tane 27 eylül transfer doğum 20 haziran

canım gittim çok şükür keseyi gördüm haftaya gel bebeği görelim dedi progestan iğne yaptı kesenin biraz yanında minik bir kanama alanı gördü işe gitme yat dedi (
Ya bende de lekelenme oluyor ama bende bişi demedi doktorum kanama artmadigi taktirde sıkıntı yok demişti şimdi tedirgin oldum bende

Ya bende de lekelenme oluyor ama bende bişi demedi doktorum kanama artmadigi taktirde sıkıntı yok demişti şimdi tedirgin oldum bende
canım hiç tedirgin olma kanama 9 ay geçirip sapasağlam bebekleri olsn da var hiç kanaması olmadığı halde ne yazık ki kötü sonuçlanan da var…. kanamayı vücut emiyor ya da rahimden akıyormuş esas olay bebek sağlıklıysa doğuyır değilse olmuyor gerisi teferruat tüp bebek tedavisinde işe yaramakla beraber onun dışında progestanın bile yaradığı şüpheli

İnşallah cnm kalp atışı icin ne zaman çağırdı seni muayene

Merhaba,
Benimde ilk denemem 8 ekimde kaliteli 5.gün embriyosu transferim yapıldı.
Ardından beta hcg değerleri
17 Ekim 22
20 ekim 60
22 ekim 105
25 ekim 213
27 ekim 272
29 Ekim 520
Şeklinde ilerledi.
(213 den 272 ye az arttı onun dışında artışlar normal gibi)
Dün doktorum beta hcg düşük ama tarihe göre 5 haftalıksın keseyi göremiyorum dedi ilaçları kesmemi söyledi kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniyoruz.
28 ekimde hafif kahverengi akıntım oldu hafif karın ağrım var
Tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum bebeğimin sağlıklı olması ilerleyen günlerde kese görebilme ihtimalim var mı acaba ?

Benim 2ab ve 2bb idi cnm kaliteleri
Merhaba, 28 ekim 2ab ve 2cc 5.gün grade 2 taransfer yapıldı. Fakat o kadar umutsuzum ki içime biraz olsun umut tomurcuğu oldun. Kalitesi düşük ve umudum yok. Moralim bozuk . Henüz çok erken belki ama hiçbir belirtim yok açıkçası . Sizin nasıl ilerledi süreç? Her gün dua ediyorum umarım sizin gibi güzel sonuçlar alabilirim.

Bence umudunu hiç kaybetme o kadar çok yazı okudum ki nasip olduğunda düşük kalite ile tutan , bazen de 5aa olup sebepsiz tutmayan . Ben mesela en başında hiç kalitesinden bahsetmemiştim bile herkes kadar umudum vardı ve çok şükür de tuttu sonra söyledim hatta kalitesini çünkü hiçbişeyin moralimi bozmasına izin veremezdim yani bu durumu dillendirmek bile kötüyü çekmek gibi geleceği için söylemedim .bence bu süreçte en önemli şey stres olmamak ve olacağına inanmak . Bol bol dua etmek , elimizden geldiğince sağlıklı beslenmek . Gerisi rabbimin takdiri şükürler olsun bugün 5+3 oldum salı keseyi görmeye gidicem Umarım senin de pozitif olur ve güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…