2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Çoooooook sağol kuzum benim , amin inşallah hemde ne heyecan rabbim hepbirlikte çok güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah

Kızlarr selamlarr nasılsınız sezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğimHiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz varSizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim

Allah yar ve yardımcın olsun canm benim güzel sonuclar alirsn inşallah

Çok geçmiş olsun kuzum iyi dileklerin için çok sağol dün akşamdan beri benim de migrenim tuttu artık kaç güne geçer Allah bilir , gerçekten çeken bilir rabbim yardımcımız olsun geçen sefer 2 günde geçti diye yine sevinmiştim , nane yağı bir derece yine iyi geliyor ya da nane taşı gerçi biliyorsundur ama yoksa da al bir an önce en azından hafifletiyor cnm.3 ünde çok güzel haberler bekliyorum inş mutlaka bizi haberdar et

kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)

Merhaba bende de mide bulantısı olduğundan doktorum PRİAM DR 10mg hapı verdi iyi geliyor su dışında başka sıvılar tüketmemeye çalışıyorum doktorum bu süreçte çorba süt içme haşlanmış patates yeşil elma ye dedi yemeklerini de biraz daha tuzlu yiyorum iyi geliyor Allahım şifa versin

inşallah herşey gönlünce olur
Sağolasın canım, gıttım doktora enox ıcın 10 kutu aldım rapor cıkardı. Keseye baktı 2 tanesınde kalp atışı var dedı ama bırınde duyamadım dedı. Görüntü de 3 keseyi de gördü. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi. Dün akşam üzeri silnmeyle gelen az bişey kahverengi akıntım oldu. Gelişmeler böyle kızlar sizde nasıl gidiyor

kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
Tekrar hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin hatırladığım kadarıyla ilk kan testi sonucun da çok yüksekti değerin ikincisinde kaç çıktı ? , doktor ne zamana çağırdı kese için?

sağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.

sağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.
Hadi hayırlısı ile inşallah canım bebişler büyüyor , kesin çoğul gebelik bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…