- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Çoooooook sağol kuzum benim , amin inşallahKızzzz ayyy cok sevındımm maşallah maşallah tebrık ederım gözün aydın olsun. Sağlıklı buyusunler inşallah ay cok heyecanlı ya Rabım hayırlsını nasip etsın Guzel gunler görelim hep birlikte
Çok sağol kuzum Allah razı olsunMaşallah çok sevindim hayırlı olsun
Ay masallah hadi hayrlısi11. Gün 372 çıkmıştı kuzum
Evet geçen hafta gittiğimde ikisini de gördümCanım senin de 2 taneydi dimi kesen
Amin cümlemizden inşallahÇok sağol kuzum Allah razı olsun
Allah yar ve yardımcın olsun canm benim güzel sonuclar alirsn inşallahKızlarr selamlarr nasılsınızsezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğim Hiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz var Sizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim
Çok geçmiş olsun kuzum iyi dileklerin için çok sağolKızlarr selamlarr nasılsınızsezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğim Hiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz var Sizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim
kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran G Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran @Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite 19 ekim 7 temmuz F fadih 6. Gün embriyosu 11 ekim 26 haziran
Enammmm şimdi 2 tane ikiz annemiz mi var
Ayy yarın hastaneye gidecem, bu kan sulandiri igne için rapor çıkarmayı soracam
Merhaba bende de mide bulantısı olduğundan doktorum PRİAM DR 10mg hapı verdi iyi geliyor su dışında başka sıvılar tüketmemeye çalışıyorum doktorum bu süreçte çorba süt içme haşlanmış patates yeşil elma ye dedi yemeklerini de biraz daha tuzlu yiyorum iyi geliyor Allahım şifa versinKızlarr selamlarr nasılsınızsezenosman Kuzum çok mutlu oldum maşallahhh Ben giremiyorum buraya fazla çünkü sürecim çok zor geçiyor 5gündür geçmeyen migren ataklarım ve mide bulantılarınla yatak döşeğim Hiç iyi değilim açıkcası ayın 3’de kese görmemiz için dr randevumuz var Sizleri çok seviyorum umarım bir anönce iyileşir aranıza dönerim
Hadi hayırlı olsun canım benım Rabbım sağlıklı buyumesını nasıp etsın ınsallahkızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
Sağolasın canım, gıttım doktora enox ıcın 10 kutu aldım rapor cıkardı. Keseye baktı 2 tanesınde kalp atışı var dedı ama bırınde duyamadım dedı. Görüntü de 3 keseyi de gördü. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi. Dün akşam üzeri silnmeyle gelen az bişey kahverengi akıntım oldu. Gelişmeler böyle kızlar sizde nasıl gidiyorinşallah herşey gönlünce olur
Tekrar hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinkızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
sağol canım hepimizin bebişlerine Rabbim sağlık versin.Hadi hayırlı olsun canım benım Rabbım sağlıklı buyumesını nasıp etsın ınsallah
sağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.Tekrar hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinhatırladığım kadarıyla ilk kan testi sonucun da çok yüksekti değerin ikincisinde kaç çıktı ? , doktor ne zamana çağırdı kese için?
Hadi hayırlısı ile inşallah canımsağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.
Ayyy senınde ıkız gıbı canım hadı hayırlısı olsun ınsallahsağol canım teşekkür ederim. evet 10. gün 681 le öğrendim dün sabah tekrar kan verdim 1400 dü. tam 48 saat olmamıştı ama 40 saat arayla verdim. cumarteside kese için gel dedi doktorum.
öyle görünüyor canım. sağlıklı olsun da tek ikiz fark etmezHadi hayırlısı ile inşallah canımbebişler büyüyor , kesin çoğul gebelik bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?