2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    200
Biz 18 ay aşısını biraz geç yaptırdık. Dün🤪 ama sadece karma ve çocuk felci yaptıdım. Karma aşı bacağını çok kızarttı şişti. Hala avuc içi büyüklüğünde kızarık ateş gibi yanıyo orası. Elleyince ağlıyo buzlu bez de koyamadık. Hepatit a yı yaptırmadık. Aybı gün 2 bacaktan aşı çok zorluyor çocuğu. Onu da 2 yaşında yaptırız artık.
Bir de en son hastalandıgından beri geceleri horlama nefes alamama başlamıştı. Kbbye götürdük. Röntgen çektiler muayene edildi. Büyük bademcik ve geniz eti büyümesi çıktı. 2 haftadır alerji şurubu ve spreyi kullanıyoruz. biraz rahatladı. Keşke bademcikleri böyle büyük olmasaydı her enfeksiyonda sorun olacak. Yine de buna şükür. Bizde durumlar böyle. Sen nasılsın E ebruvaryok

Kizlar napiorsunuz
Napiyim ben, kızımın peşinde koşturuyorum, gece uyanmalar, emmeleri bitmedi, çok yorgun hissediyorum hala
Biz 18 ay aşısını biraz geç yaptırdık. Dün🤪 ama sadece karma ve çocuk felci yaptıdım. Karma aşı bacağını çok kızarttı şişti. Hala avuc içi büyüklüğünde kızarık ateş gibi yanıyo orası. Elleyince ağlıyo buzlu bez de koyamadık. Hepatit a yı yaptırmadık. Aybı gün 2 bacaktan aşı çok zorluyor çocuğu. Onu da 2 yaşında yaptırız artık.
Bir de en son hastalandıgından beri geceleri horlama nefes alamama başlamıştı. Kbbye götürdük. Röntgen çektiler muayene edildi. Büyük bademcik ve geniz eti büyümesi çıktı. 2 haftadır alerji şurubu ve spreyi kullanıyoruz. biraz rahatladı. Keşke bademcikleri böyle büyük olmasaydı her enfeksiyonda sorun olacak. Yine de buna şükür. Bizde durumlar böyle. Sen nasılsın E ebruvaryok
Geçmiş olsun, kolonyalı pamukla hafif ovalarsan ağrısı kesilir aşı yerinin

Canim ben bütün aşıları aynı anda yaptırdım
. Ama aşıdan kaynaklı ateş olmuyor hiç biz de. Bu arada çok geçmiş olsun.. ama Allah beterinden korusun. Bizde de uyku sorunu var. Gece 3te yatiyoruz. Sabahta kıyamıyorum uyandırmaya 😁😁

Napiyim ben, kızımın peşinde koşturuyorum, gece uyanmalar, emmeleri bitmedi, çok yorgun hissediyorum hala
Artık yavaş yavaş bıraktır istersen. Valla benim oğlan doğru düzgün hiç emmedifi için çok sorun olmadı. Gece emmesi haftada 1 belki artık. Ama gece 3te uyuyunca aynı şeye denk geliyor galiba😁😁 evet kolonyalı pamukla.sil demişti bana da hemsire

Gece emmelerini bıraktırınca gerçekten uykular düzeliyor. Bizim düzene oturması 1 ayı buldu ama şimdi bir ya da 2 kez kalkıyo kucağımda uyutup yatırıyorum hemen geri. Çok düşkündü memeye saat başı kalkıp emiyordu. İlk gece çok ağladı yanımda yatırdım sonraki geceler daha az ağladı. Ha tamamen unuttu mu derseniz hala geceleri uyanırsa ilk önce yan yatmaya çalışıp emmeyi deniyor. Ben de memeler uyuyor diyince bazen mızmızlanıp tekrar dalıyor. Keşke daha önce kesseymişim diyorum. Çok zor geliyordu bana da ama uykusuzluk canıma tak etti o gece bıraktırdım.

Kizlar napiorsunuz
Biz de 18.ay aşısını 23 ocakta yaptırdık,geç yaptırdık,iyi geçti,hiç bir problem,ateş filan olmadı,ama sonraki günler sürekli kucakta olmak istiyordu,ağzından salya da akıyor,diş çıkartacak belki de,ondan da ola bilir.Eski oyuncaklarıyla artık oynamıyor,ben de yeni eğitici oyuncak sipariş ettim,onu bekliyorum bir az kafası karışır,sürekli peşimde.Gözetimde tutmazsam bir yerleri dağıtıyor.

Artık yavaş yavaş bıraktır istersen. Valla benim oğlan doğru düzgün hiç emmedifi için çok sorun olmadı. Gece emmesi haftada 1 belki artık. Ama gece 3te uyuyunca aynı şeye denk geliyor galiba😁😁 evet kolonyalı pamukla.sil demişti bana da hemsire
Ah bıraksa birakmiyor memeyi
Gece emmelerini bıraktırınca gerçekten uykular düzeliyor. Bizim düzene oturması 1 ayı buldu ama şimdi bir ya da 2 kez kalkıyo kucağımda uyutup yatırıyorum hemen geri. Çok düşkündü memeye saat başı kalkıp emiyordu. İlk gece çok ağladı yanımda yatırdım sonraki geceler daha az ağladı. Ha tamamen unuttu mu derseniz hala geceleri uyanırsa ilk önce yan yatmaya çalışıp emmeyi deniyor. Ben de memeler uyuyor diyince bazen mızmızlanıp tekrar dalıyor. Keşke daha önce kesseymişim diyorum. Çok zor geliyordu bana da ama uykusuzluk canıma tak etti o gece bıraktırdım.
Benimki sadece ağlasa iyi, kendini yerden yere atıyor, tekrar uyumuyor, cekistiriyor memeyi devamlı, biraktiramiyorum. Göğüse biseyler sürüp huylandiranlar varmis, bi onu arastiracam. Sirke sürdüm bi kere islak mendil getirdi sildi, felaket bi cadim var

Benim kızım da memeyi çok seviyor. Şekilden şekile giriyor emerken. Biraz yorucu oluyor dinlenemiyorum ama zaten 2 yaşında bıraktıracağım az kaldı diye kendimi teselli ediyorum.

Benim kızımda 2 yaş sendromu başladı sanırım.
Ben giydiriyorum o çıkarıyor, giymek istediği kıyafeti kendi seçiyor filan.
Artık bezini kirlettiğinde değiştirmem için onu da gösteriyor.
Yavaştan tuvalet eğitimine başlasam mı acaba?

Benim kızımda 2 yaş sendromu başladı sanırım.
Ben giydiriyorum o çıkarıyor, giymek istediği kıyafeti kendi seçiyor filan.
Artık bezini kirlettiğinde değiştirmem için onu da gösteriyor.
Yavaştan tuvalet eğitimine başlasam mı acaba?
Benimki daha erken girmiş o sendroma altını değiştirmek bazen eziyet kıyafet değiştirince kıyamet kopuyor sürekli herşeye mızmızlanıyor istediği bişe olmayınca yırtınıyor bazen çok bunalıyorum alıp kapının eşiğine bırakasım geliyor 🤦🏼‍♀️😅

Benim kızım da memeyi çok seviyor. Şekilden şekile giriyor emerken. Biraz yorucu oluyor dinlenemiyorum ama zaten 2 yaşında bıraktıracağım az kaldı diye kendimi teselli ediyorum.
Biz 3 hafta oldu çok şükür sıkıntısız bıraktık memeyi bende yaşına kadar istiyordum ama meme isteyip yemek yememeye başladı oyüzden kesmek durumunda kaldım gece uykularmız daha düzene girdi

Benim oglan memeye düştü kızlar. 😅el gider mersine biz tersine. Yarın doktora kontrole götüreceğim. Aslında iki ay önce götürmem gerekti

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Back