- 10 Ekim 2019
- 2.874
- 2.360
- 133
- 34
Büyüyorlar daha dün gibi gazı, koligi hiç bitmeyecek diyorduk şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı . Ne güzel canım bebeğimle vakit geciriyorsun. Bana çalışmak kafa dinleme gibi benim oğlan da iyi gece biraz ateşledi. Daha once havale geçirdiği için biraz korktum. Onun dışında. Banyodan çıkmak istemiyor. Banyo yaptırıyorum yemeğe oturmuyorum yemeği kafasına geçiriyor tekrar banyoya girmek için.bol bol halay çekmek istiyor. Bubqralar jingle bells te halay cekiyoriz yılbaşı ağacı susleyelim oğlumla dedim anı olur. Topları alıp firlatiyor gol diyor. İki dk duygusal an yasayamiyoriz aşılarını daha yaptiramadim.Artık büyüyor kızım, beni hüzünlendiriyor.Bir birey olduğunu kabul ettirdi bize. Kendi kararları var, istemediği hiç bir şeyi yapmıyor .
Bazen dışarı çıkacağımız zaman koşup saklanıyor inanılmaz tatlı oluyor. Dakikalarca onu bekliyoruz.
Kıyafet giyip çıkarmaya çalışıyor giymeyi beceremiyor ama çıkarıyor .yakında giyer diye düşünüyorum.
Hala kelimesi yok , herşeyi anlayıp, kendini anlattığı için bir uzmana götürmedim.
Şimdilik çalışmaktan vazgeçtim, en azından 2-2,5 yaşına kadar.
Biz de böyle. Sen ve oğlun nasılsınız?