Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok yok doğru canım.
biz yarıyılda beri hastayız yarıyıl aşırı kötü geçti tatile gitmiştim ablamların yanına. döndük tam toparlandık derken bugün yine hastayız. ne oldu anlamadım bende aşırı boğaz ağrısı var selimde de huysuzluk ve ateş
yok yok doğru canım.
biz yarıyılda beri hastayız yarıyıl aşırı kötü geçti tatile gitmiştim ablamların yanına. döndük tam toparlandık derken bugün yine hastayız. ne oldu anlamadım bende aşırı boğaz ağrısı var selimde de huysuzluk ve ateş
Dün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.
yok yok doğru canım.
Dün geceden beri kerem de ateşli. Ben de dün boğazımda karıncalanma burun akıntısı başladı bugün ben de hastayım. Çok huysuz 4 saat sürmeden ateşi tekrar çıkıyor. Aferin calpol veriyoruz. Bakalım bu gece nasıl gececek.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Umarım sizin oğlana da bulaşmamıştır. Biz atlattık şükür. Ama kaç gün aşırı huzursuz huysuz bir çocuk oldu. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke