- 2 Mart 2023
- 2.016
- 6.600
- 44
Ben de sağlıklı gıda yönünden biraz gevşemeye başladım.benim bebiş de aşırı televizyon telefon düşkünü oldu kendi kendine tvyi açıyor kanal değişiyor
reklam çıkınca aşırı seviniyor bazen kıyamayıp değişemiyoruz
yemek yerken her yeri batırıyor yemekleri birbirine katıyor içine ayran döküyor falan…
ama annem yedirirken eline vermiyo o zaman akıllı akıllı yiyormuş yani adamına göre muamele yapıyor.
ben evdeyken asla elimden giyemiyor hiç akıllı bir davranışı yok düz duvara tırmanıyor resmen
bu arada süt için vermiyorum dedim ama ben de çok sağlıklı şeyler veremiyorum 1-2 gün kesin dışarıda yiyoruz selim de dışarıda daha çok yiyor maalesef
hatta akşamları sağlıklı diye aldığım bisküvi çikolata vs veriyorum
memeye düşkünlüğü devam ediyor özellikle geceleri bu konu iyice yorucu oldu yarıyıl tatilinden sonra odasını ayırmayı ve babasıyla yatırmayı düşünüyorum memeyi bıraktırma planım var
Benim kız bir memeyi emerken ötekini seviyor , yorucu oluyor ama ben çalışmadığım için sorun etmiyorum.
Kızım da ne yese hepsini birbirine karıştırıp yiyor, çok oynuyor. Bizim sofrayı hazırlamadan ona veriyorum 30 dk oynuyor, 31. dakikada yemeye başlıyor. Ben blw devam ediyorum. Kendini aştı artık çatal kaşığı bıraktı yiyecekleri bıçağa takıp yiyor, çorbayı cezveyle ya da kâseyle içiyor. Önlük hiç kullanmıyor bu yüzden bütün kıyafetleri lekeli her ay en az 10 parça yeni kıyafet alıyorum. Eskiden günde 6-7 defa kıyafet değiştiriyordum şimdi daha temiz yiyor günde bir kere değiştiriyorum. Yere atma huyunu da bıraktı. İşimi çok kolaylaştırdı bu.
Benim kızım yaramaz değil, inanılmaz temkinli ve tedbirli davranıyor, söz dinliyor. Bir kez banyoda ayağı kaydı şimdi kendini güvene almadan hareket etmiyor orada.
Bu tehlikeli dediğim şeyleri yapmıyor , mesela keskin bıçaklar ulaşabileceği yerdeyse hemen bağırıyor, gösteriyor. Ben de kaldırıyorum.
Ihhh ile her şeyi hallediyor bizim ki konuşma yok .
Çok komik hareketleri var, geçen sabah benden su istedi. Meğer pijamamdaki çizgi film karakterine içirmek için istemiş