Kızlar selaam
Uzun zamandır yazmadığımı hatta bakmadığımı farkettim en som mesajımda oğlumun uykusuzluğundan ağlamışım sonra oda yaptık oğluma çocuk kendine geldi yine uyanıyor tabii ki bazen bi iki saat uyanıkta kalıyor ama yine de uyuyoruz çok şükür
Bu hafta 18 ay aşısı var acaba ateş vs yapar mı yaptıran arkadaşlarım yanıtlarsa sevinirim
Bizimki 85 cm boyu uzun ama tek kelimemiz yok kızlar
Yani bişeyler demeye çalışıyor herşeyi anlıyor oğlum telefonu getir diyorum getiriyor suluğunu babana ver diyorum veriyor odana git diyorum gidiyor ama kelime sıfır olsun hiç dert etmiyorum geçte konuşabilir keyfi bilir
Yarı ekranlı yarı ekransız yediriyorum yanında tv açmıyorum hala babası maç açıyor haftada bir . Herşeyden veriyorum artık yemek olarak paketli gıda değil tabi ama bazen süt dilimi yiyor veya çok heveslenirse bi parça çikolata hiç takılmıyorum kafam rahat sadece hiç süt vermedim niyeyse süte elim gitmiyor galiba kreşe kadar vermicem ordaki düzen gerektirirse belki o zaman durum böyle kızlar iş güç devam tabii kasmazsam herşey daha kolay çok düşündüğüm an moralim bozuluyor dert yok mu bi sürrüüüü ama diyorum Allahım sağlıkla evlatla sınamasın