selim’le kısa bir gap turu yaptık arabada arka koltukta resmen üstümden geçti yine de fena değildi. bir arkadaşın düğünü vesile oldu.
selim (biraz azaltsa da) bana işkence olmaya devam ediyor. artık söylediğimiz her şeyi anlıyor resmen her şeyi… buzluğu boşaltıyor hadi geri koy diyorum gönlü olursa koyuyor:) birçok komik hareketi var artık onun da eğlenmesi garibime gidiyor… güldüğümüzü anlayıp o da gülüyor mesela başkalarına esne diyoruz esniyor dil çıkarıyor göz kırpıyor bunun gibi şeyler öyle tatlı ki. keşke büyümese:)
saç çekmeyi bir tık azalttı yine de onu engellediğim an dönüpbana vurmak saç çekmek zarar vermek istiyor. aynı hareketi babası yaptığında sesini çıkarmıyor
eşek sıpası
birkaç gündür emziğini yırttı ve gidip emzik alamadık. 0-6 ay kullanıyordu evde 6-12 aylık emzik de vardı ama büyükve farklı geldiği için emmiyordu. şimdi o emmediği emzikten başka yok iki gündür beni aşırı aşırı emiyor galiba emzik yerine
bir yanım yeniden emzik al diyor bir yanım bıraktırmaya çalışmak istiyor.. gece full emzirmek çok zormuş hiç halim kalmadı.
ayrıca okulum açıldığı için çok yoruluyorum bu sene full çalışıyorum geçen sene yarım gündü. çocuklar da okula alışmadığı için sürekli ağlıyorlar ilk birkaç ay bizde zor geçiyor.. evde selim ve okulda çocuklar gerçekten omuzlarım çöktü iyice bittim… inşallah geçer ne diyelim