2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    198
Ben de ne zamandır yazmıyorum. 16. Ay güncellemesi yapayım. Uykusuz geceler hala devam ediyor. Hele birkaç gecedir ağlayarak yarım saatte uyanıyor. Uykusuzluktan mahvoldum. Diş çıkarıyor. 2 üst azı çıkmış altlar geliyor sanırım. Diş çıkarma ağrısı bitince gece emzirmesini bitireceğim inşallah. Bu şekilde yorgun halimle çocuğa bir faydam olmuyor. Gergin ve tahammülsüz oluyorum.
Kahvaltıda her gün bir yumurta yiyen çocuk aylardır agzına yumurta sürmüyor. Öğlen çorba içiyor akşam bizim yediklerimizden. ama yemek seçiyor. sebze asla yemiyor. Sadece çoban salata yiyor sebze olarak. 15.5 aydan beri yürüyor. Hala tam dengeli yürüyemiyor. Baba gaga dede dışında anlamsız birkaç hece çıkarıyor. Gec yürüdüğü gibi geç konuşacak sanırım.
Ben bu yıl ücretsiz iznimin 2.yılını kullanıyorum. Tek bakıyorum, eşim okula başladığından beri çok zorlanıyorum. Sürekli mutfakta paçalarıma tutunuyor. Eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum. Bazen çok daralıyorum bu durumdan. Gece ve sabaha karşı sürekli uyandığım için aşırı gergin oluyorum. Kendime zaman ayırmam zaten imkansız gibi bir şey oldu. Bir de son günlerde oğlum sinirlenince eliyle başına vuruyor. Bu durum beni çok üzüyor. Acaba sizinkiler de böyle yapıyor mu?
Gece emzirmesini kese bilirsen çok rahatlayacaksın,ben onun sayesinde 4 aydır kendimi daha iyi hiss ediyorum,gündüzler enerjim oluyor.
Benimki eliyle değil de eğilip yere ya da duvara çok hafif vurup, acımış gibi tutuyor.( ilgi çekmek için) biz de öpüp kokluyoruz. Canı çok tatlı, çok nazlı o yüzden acıtacak şekilde kesinlikle yapmıyor.
Hayır desem gözleri doluyor , büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Benim oğlum da son bir kaç gündür hayır ol az denildiğinde,sinirlendiğinde kafasını yere vurmaya,sonea da ağlamaya başladı.Sinirlenince kaşlarını çatıyor, eliyle ağzını ya yüzünü tutuyor,çok tatlı oluyor😁
 
X