- 10 Ekim 2019
- 2.835
- 2.348
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir, karbonatlı su ile temizleyinKızlar bu yaşta pamukcuk olur mu. Oğlumun dilinde ve dudak iç kısmında beyazlık var
Merhaba,ben oğlum 10 aylıkken adet görmeye başladım,ek gıdaya daha çok yer vermeye başladıktan beri de diye bilirim.37-39 günden adet oluyorum,ben hep düzenli emzirdim,yani emzirme saatlerimiz aynı oluyordu,1 yaşından beri de gece emzirmesini kesdim,şimdi de günde 2 defa emziriyorum.Siz sık-sık emziriyorsanız ondan ola bilir.Arkadaşlar merhaba bebeğim 16 aylık ben ilk adetimi 13 aylıkken gördüm ikinci adeti 15 aylıkken. Toplam iki adet gördüm onların arasında 60 gün oldu. Emziriyorum sürekli ondan mı bu düzensizlik bilmiyorum adeti geç gelen düzensiz olan varmı aranizda
gündüz uyku sorunu bizde de var,öğlen uykusuna saat 3,4 gibi yatıyor.Bu gün 4de uyuduSelamlar bizde uyku sorunu başladı. Cok zor uykuya dalıyor uyumak istemiyor. Allah tan iştahı iyi o da giderse ne yaparım bilmiyorum. Meme düşkünlüğü devam ediyor. Sürekli emmek istiyor dün meme ver dedi. Şok yaşadım büyüyorlar şaka gibi yeni idrak etmeye başladım.
Yemek saatleri benim yemek saatlerimle aynı.Onu kendime adapte ettim.Sabah uyanınca emziriyorum,sonra kahvaltı yapıyoruz,sknra bahçeye çıkarıyorum,1 saat bittiğinde eve geçiyoruz.Saat 11,11:30 gibi meyve yiyor,13:30-14:30 arası öğlen yemeği,sonra uyku,19:00-dan sonra da akşam yemeği,erken uyuyp uyandığı zaman 17:00-da da meyve verdiğim oluyor.Ben böyle bir rutin oluşturdum.Aralarda başka bir şey vermemeye çalışıyorum.Kahvaltıyı,meyveyi iyi yer,öğlen ve akşam yemeğini eh işte.Bende anlayamıyorum bazen. Her şeye mizildaniyir bazen. Ama uyku saatini biliyorum da yemek saatleri çok karisik
İstediği olmayınca benim oğlum küsüyor,bazen çığlık atar,ama çok yüksek değil.Kapalı yerde kalmayı benimki de sevmiyor,banyoya girerken banyo kapısını açık koyuyorum,yoksa ağlıyorKızlar merhaba benim oğlan istediği olmayınca veya kapalı tanımadığı bir ortamda kalınca çığlık atıyor. Acayip tiz bir sesle. .ve her duyan çok kötü tepki veriyor. Hiç çığlık duymamais gibi kulak kapatıyorlar. Bugün dişçiden bir kovulmadigimiz kaldı. Napacaz bilmiyorum
Her yaşta olur, benim bazen bağışıklığım düşerse oluyor.Kızlar bu yaşta pamukcuk olur mu. Oğlumun dilinde ve dudak iç kısmında beyazlık var
Çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.Kızlar oğlanın dudak içlerinde yara oldu. Pipisi ilk defa pişik oldu(baya cok) .akşamda ateşi yükseldi. Acile götürdük
. Boğaz enfeksiyonu varmış. Valla bizim için kötü bir başlangıç. İki farklı doktorda aklımda şüphe bıraktı. Sizler nasılsınız.keyifler nasil
geçmiş olsun.Bizde de benim boğazım iyi değil,havalar birden çok soğudu,üşüttüm sanırım.Kızlar oğlanın dudak içlerinde yara oldu. Pipisi ilk defa pişik oldu(baya cok) .akşamda ateşi yükseldi. Acile götürdük
. Boğaz enfeksiyonu varmış. Valla bizim için kötü bir başlangıç. İki farklı doktorda aklımda şüphe bıraktı. Sizler nasılsınız.keyifler nasil
Ayağına panduf ayakkabılar var,evde onlardan giydire bilirsin.Benim de oğluma almam lazım,yer soğuk artık.Benim kızım kesinlikle uzun kollu pijama giymek istemiyor. Sabahları ev çok sıcak oluyor akşam serinliyor , ince penye uzun kollu giydiriyorum ağlaya ağlaya çekiştirerek çıkarıyor. Daha kafasından çıkarmayı bilmiyor , bilse asla giydiremeyeceğim sanırım .Asla çorap giymiyor.
Ne yapacağım bilmiyorum.
Allah kolaylık versin sana. Kayınvalide hasta mı ? Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.Selam arkadaşlar, telefonum kırıldı uzun zaman oldu girmeyeli. Bizim kız yaramazligina yaramazlık ekleyerek devam ediyor, peşinden sürekli toplama işi yapıyorum, nere gitse Bi çekmece dolap açıp heseyi döküp yeni hedefine gidiyor, çok bisey demiyorum yoksa pacamda yapışık geziyor, bir azı dişi iyice çıktı 3 azı bir köpek diste yolda inşallah uçları çıkmış, okul çocuğum var, kaynanam yatak döşek yatıyor, bizim ev leyli,ben perişan kimse yok işime karışan diyebilseydim keske
Canım sonuç göstermeye gittiğimiz doktor el ağız qyak hastalığı dedi şu an ağız kenarı, bacakları poposu hep yara yarın kendi doktoruna götüreceğim. Yemek yemiyor doğru duzgunÇok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Mevsim geçişi etkiledi sanırım.
İki doktor farklı teşhis mi koydu?
Geçmiş olsun canım. Dikkat et.geçmiş olsun.Bizde de benim boğazım iyi değil,havalar birden çok soğudu,üşüttüm sanırım.
Ayağına panduf ayakkabılar var,evde onlardan giydire bilirsin.Benim de oğluma almam lazım,yer soğuk artık.
başına gelen oldu muHerkese geçmiş olsun ben de baya yazamadım benim kız da herkese sebeklik yapıyor peşinden koşturuyor :) biraz da gece vıcır vıcır konuşuyor maşallah :) ama üç haftadır aşırı yemek seçiyor herşeyi yiyen kız son üç haftarı makarna ve pilav çeşitlerinden başaka birşey yemek istemiyor ben tabii her degasında önüne farklı şeyler koyuyorum ama mafile
Çok geçmiş olsun ağız içinde de vardır yara o da yememe sebebi çabuk anlatırsınız inşallah.Canım sonuç göstermeye gittiğimiz doktor el ağız qyak hastalığı dedi şu an ağız kenarı, bacakları poposu hep yara yarın kendi doktoruna götüreceğim. Yemek yemiyor doğru duzgun
Büyüdükçe seçici olurlarmış. Biz her şey yiyoruz evde sebze daha çok pişer. Pırasa sevmedi umarım sebzeli olur.Herkese geçmiş olsun ben de baya yazamadım benim kız da herkese sebeklik yapıyor peşinden koşturuyor :) biraz da gece vıcır vıcır konuşuyor maşallah :) ama üç haftadır aşırı yemek seçiyor herşeyi yiyen kız son üç haftarı makarna ve pilav çeşitlerinden başaka birşey yemek istemiyor ben tabii her degasında önüne farklı şeyler koyuyorum ama mafile
Saol canim bakalım bugün tekrar götüreceğiz doktoraÇok geçmiş olsun ağız içinde de vardır yara o da yememe sebebi çabuk anlatırsınız inşallah.
Büyüdükçe seçici olurlarmış. Biz her şey yiyoruz evde sebze daha çok pişer. Pırasa sevmedi umarım sebzeli olur.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Dikkat et.
Allah kolaylık versin.Benim oğlum da dolapları açıp dağıtmaya meraklı.Mutfakta yemek yaparken o da çekmeceleri dağıtıyor☺Selam arkadaşlar, telefonum kırıldı uzun zaman oldu girmeyeli. Bizim kız yaramazligina yaramazlık ekleyerek devam ediyor, peşinden sürekli toplama işi yapıyorum, nere gitse Bi çekmece dolap açıp heseyi döküp yeni hedefine gidiyor, çok bisey demiyorum yoksa pacamda yapışık geziyor, bir azı dişi iyice çıktı 3 azı bir köpek diste yolda inşallah uçları çıkmış, okul çocuğum var, kaynanam yatak döşek yatıyor, bizim ev leyli,ben perişan kimse yok işime karışan diyebilseydim keske
diş çıkartıyor ola bilirmi?Azı dişleri çıkarken benim oğlum da yemek az yiyordu,seçiyordu.1 yaşından beri çorba yemiyor.Herkese geçmiş olsun ben de baya yazamadım benim kız da herkese sebeklik yapıyor peşinden koşturuyor :) biraz da gece vıcır vıcır konuşuyor maşallah :) ama üç haftadır aşırı yemek seçiyor herşeyi yiyen kız son üç haftarı makarna ve pilav çeşitlerinden başaka birşey yemek istemiyor ben tabii her degasında önüne farklı şeyler koyuyorum ama mafile