- 3 Ağustos 2022
- 198
- 98
- 34
Sol da canım ama dün sağ da batma oldu cokSağda öı solda mı hissediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol da canım ama dün sağ da batma oldu cokSağda öı solda mı hissediyorsun
Yarın yine değerimee bakacak bakalım doktorumBence 4 bitmiş 5 e giriyor ya bakalım
MasallahBen de dün kan testi verdim. Hcg 3072 çıktı. Doktorum 10 gün sonra görüşürüz dedi
Ben de dün kan testi verdim. Hcg 3072 çıktı. Doktorum 10 gün sonra görüşürüz dedi
Masallah
Hadi güzel haberlerle gel inşallahYarın yine değerimee bakacak bakalım doktorum
İnsallahHadi güzel haberlerle gel inşallah
Merhaba hayırlı olsun.Bende 4haftalik hamileyim.Bende çok heyecanlıyım cinsiyeti konusunda Rabbim gönlünüze göre verir inşallahHepimizde aynı şeyler canım da ne yazalım bnm ikinci hamileliğim 10 yaşında kızım var 10 sene sonradan bidaha yaptım işte buda kız gibime geliyor
Saol canim teşekkür ederim sanada hayırlı olsun evet içimden kız geliyor hep anneler hissederler diolar ama nasip ellleri ayakllari düzgün sağlıklı olsun da fark etmez .. 4 haftalık olduğunu doktor mu dedi canım yani betan kaçtı öğrendiğinde ben bu değerlerden bir şey anlamıyorumMerhaba hayırlı olsun.Bende 4haftalik hamileyim.Bende çok heyecanlıyım cinsiyeti konusunda Rabbim gönlünüze göre verir inşallah
Dr bana sigara dumanından bile uzak dur dedi ,ben kullanmıyorumAranızda sigara kullananlar var mı hanımlar ? Yada hamile olduğunu ogrendikten sonra bırakanlar
Dr bana sigara dumanından bile uzak dur dedi ,ben kullanmıyoru
Hım aynen o zmn bnmkide 3 buçuk falan vardır o zmn ..vala ben günde iki paket içen biriydim bıraktım şükür öğrenir ogrenmezİnşallah canım benim.Cuma günü 147 çıktı beta.Hemen hemen 4haftalik dedi.Cuma günü yeniden gidip kese ye bakacam o zaman ne kadarlık olduğunu ogrenebilirim
Helal olsun maşallah inşallah böyle devam edersinizHım aynen o zmn bnmkide 3 buçuk falan vardır o zmn ..vala ben günde iki paket içen biriydim bıraktım şükür öğrenir ogrenmez
Amin inşallah canımHelal olsun maşallah inşallah böyle devam edersiniz
Siz hangi tarafta hissediyorsunuz yöne göre ne anlaşılıyor merak ettim .. bende bütün yazilari okuyup duruyorum cuma günü kan vericem tekrar zaman geçsin dye okumadigim başlık kalmadiSağda öı solda mı hissediyorsun
Valla öyle sormayın ben daha görmedim ki ama sağda düşünüyorum çünkü arada batma oluyor sağdaSiz hangi tarafta hissediyorsunuz yöne göre ne anlaşılıyor merak ettim .. bende bütün yazilari okuyup duruyorum cuma günü kan vericem tekrar zaman geçsin dye okumadigim başlık kalmadi
Oh masllh masallah ne mutlu sana aminKızlarr merhaba bende inşallah haziran annesi olacağım galiba bugün kan verdim değerim 2217 çıktı 5 günüm geçti Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin