2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Canım ben bestiron kullanıyorum. İçeceğim diye şişeyi ağzına götürüyor. Belki damla acı filan mı acaba
Aile hekimliginin verdiği damla biliyorumki acımı, ama tadını bilip çıkarıyor hemen
Kızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
Kaynanam yıkanırken kucağında yıkıyor, bizimki çok seviyor banyoyu, ellerini cip cip vuruyor

Kızlar çocuğunuzu nasıl yıkıyorsunuz . Benim oğlum bana yaptırırken kıyameti koparıyor. Oyuncak filan da veriyorum yok.
Benim ki doğduğundan beri suyu seviyor, 2 ay oluyor bi tabure aldım ben duşakabinin içinde oturuyorum onu da iki dizimin arasında dik tutuyorum, baştan aşağı ovalıyorum 🤣🤣🤣. Bazen oturmak istiyor, dizimde oturtuyorum. Her zaman eşim evde olmuyor banyo saatinde ben de tek başıma böyle bir çözüm buldum.

Kan ilaci da almanyada vermediler cok korkutuyor yazin türkiyeye geldigimde baktirscshim bakalim
kan ilaci dediğin demir değil demi? hep karıştırıyorum. kan ilacını ben de vermiyorum kontrole de götürmedim 1.5 aydır. doktor öyle bir şey söylemedi

Benim ki doğduğundan beri suyu seviyor, 2 ay oluyor bi tabure aldım ben duşakabinin içinde oturuyorum onu da iki dizimin arasında dik tutuyorum, baştan aşağı ovalıyorum 🤣🤣🤣. Bazen oturmak istiyor, dizimde oturtuyorum. Her zaman eşim evde olmuyor banyo saatinde ben de tek başıma böyle bir çözüm buldum.
Siz ıslanmıyor musunuz? Duştan sonra nasıl giydiriyosunuz? Ben de hâlâ eşimle yıkıyorum. O koca bebeklik leğeninde oturtup yıkıyoruz. Tek yıkayamam gibi geliyor hâlâ

Benim ki yerinden kalkmak istemiyor 🤣🤣 tembel. Canı isterse tutunmaya kalkmaya çalışıyor istemezse kalkmıyor. Yüz üstü yatırıyorum bazen geri geri gidiyor , sırt üstü dönüyor, bazen dakikalarca yüzüstü kalıyor kıpırdamıyor bile.
Sanıyorum ben aceleci davranıyorum yavrum beni frenliyor
kime söylesen yerinden kalkmaması öyle büyük nimet ki der🤣🤣🤣 daha başına neler gelecek diye devam eder♥🤣🤣

ben hala katlanan küvetinin üstüne taktığım filede yıkıyorum. son birkaç seferdir kaçmaya çalışıyor 🤣 havalar azıcık ısınsın küvete oturtacam🤣

Kan ilaci da almanyada vermediler cok korkutuyor yazin türkiyeye geldigimde baktirscshim bakalim
Haftada 4,5 gün kırmızı et yiyorsa korkmayın bence. Benimki hiçbir şey yemiyordu,demiri çok düşük çıktı. Beslenme iyiyse değerleri de iyi oluyor. Hele almanyada daha saglıklı ve kaliteli gıda ürünleri olduğunu düşünürsek,endişelenmeyin. Dudakları kırmızı,cildi beyaz gri gibi solgun değilse iyidir 👌

Siz ıslanmıyor musunuz? Duştan sonra nasıl giydiriyosunuz? Ben de hâlâ eşimle yıkıyorum. O koca bebeklik leğeninde oturtup yıkıyoruz. Tek yıkayamam gibi geliyor hâlâ
Sığmıyor ki bebeklik küvetine, orda yıka, sonra küveti dök, banyoyu temizle çok zahmetliydi tek başıma.
Küçükken hafifti hemen çevirip yıkayabiliyordum , ağırlaşınca iyi yıkayamıyordum, durulanmıyordu filan. Benim için böyle daha kolay oldu

Bende deneyeceğim kucağımda o zaman belki öyle sever

Haftada 4,5 gün kırmızı et yiyorsa korkmayın bence. Benimki hiçbir şey yemiyordu,demiri çok düşük çıktı. Beslenme iyiyse değerleri de iyi oluyor. Hele almanyada daha saglıklı ve kaliteli gıda ürünleri olduğunu düşünürsek,endişelenmeyin. Dudakları kırmızı,cildi beyaz gri gibi solgun değilse iyidir 👌
Ya evet belki de beslenme şekliyle alakalı da olabilir. Artık Türkiye de tavuk almak bile zorlamaya başladı. O yüz demir ilacı veriyor olabilirler

Kızla bu arada benim bebegim organik bisküviyi mamayla sevmemişti. Instagramda bir video gördüm. Irmjğı pişirirken 1 adette bebe bisküvisi ekliyorum suyu ona göre ayarlıyorum. Sonra bir tatlı kaşığı pekmez, ceviz rendeliyorum. Seviyor. Benim gibi olan varsa haberi olsun

Kızla bu arada benim bebegim organik bisküviyi mamayla sevmemişti. Instagramda bir video gördüm. Irmjğı pişirirken 1 adette bebe bisküvisi ekliyorum suyu ona göre ayarlıyorum. Sonra bir tatlı kaşığı pekmez, ceviz rendeliyorum. Seviyor. Benim gibi olan varsa haberi olsun
Ben pekmez ve bebe bisküvisi vermedim hiç. Pekmezi kendim de sevmem. Bisküvi de yapmaya üşeniyorum, bir an önce büyüsin bunları düşünmek zorunda kalmayayım istiyorum 😄😄

Ben pekmez ve bebe bisküvisi vermedim hiç. Pekmezi kendim de sevmem. Bisküvi de yapmaya üşeniyorum, bir an önce büyüsin bunları düşünmek zorunda kalmayayım istiyorum 😄😄
ben artık çok saldım normal yemek bile veriyorum. epeydir iştahsız olduğu için herkesten veto yedim tatsız tuzsuz tabi yemez çocuk falan dediler.. yine tuzsuz yapmaya çalışıyorum ama kendi yemeklerimizden de veriyorum
şekeri hala vermedim çok şükür şekerli verdiğim bi pekmez ve meyveler var

Kızlar benim bebeğim hala ismine bakmıyor ya.. 5 kere sesleniyorsam 3ünde bakmaz mesela.
10 aylıkken bakması gerekmez mi artık
Bir şeyler varsa erkenden önlem almak isterim. Ama bunun dışında göz teması falan her şeyi var 🤷🏻‍♀️

X