2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
elbette onlar her halleriyle güzeller.Takım elbiselerde daha güzel görünüyorlar onu demek istemiştim
Ah canım yavrum,geçmiş olsun,benim oğlum da gün içinde küçük kazalar yaşıyor,2 gün önce alnı yatağın kenarına değdi.Dün de parmağı çekmeceye sıkışmıştı
çok sağol canım size de geçmiş olsun kazasız belasız koşturalım şu bebeleri inşallah 🥴♥️
ayy ben de alt üst takım diye anladım çok pardon 🤣🤣 hiçç güzel bi takım bulamadım ben de. kız bebişlerin bak ne güzel elbiseleri var 😍

çok sağol canım size de geçmiş olsun kazasız belasız koşturalım şu bebeleri inşallah 🥴♥️
ayy ben de alt üst takım diye anladım çok pardon 🤣🤣 hiçç güzel bi takım bulamadım ben de. kız bebişlerin bak ne güzel elbiseleri var 😍
Bende ararken hep karşıma erkek çocuk kıyafetleri cıktı, zor buldum kizima, oglum küçükken hep kiz kiyafetleri cikardi, ahh derdim ne güzel kız elbiseleri var erkeklere yok, şimdi tam tersine oldu😂

yok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller 🥰🥰

benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardı 😔 çok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum 😔
Çok geçmiş olsun canım. Benimki de bir kaza yaşadı. Kalorifer petegine tutunup kalkmaya çalışıyordu ayağı kayinca yüzünü vurdu ve vurduğu gibi morardı.ama artık bekliyordum. Ben ortada çok bir şey koymadım. Sende ortalığı boşalt istersen

Maşallah kuzulara kızlar☺️ bayram sonrası olmuş oldu anca bakabildim buralara.
Ben de genelde 2 veya 3 ana öğün veriyorum bir kere falan da ara öğün oluyor genelde. Gerçi benimki ana öğünlerde de pek bir şey yemiyor 🤷🏼‍♀️ sizinkiler de öyle mi?

Bence her şeyin zamanı var, fiziksel ve ruhsal olarak hazır olduğunda Tuvalete yapması gerektiği öğretilir, ben 14 aylıkken artık bez takmıyormuşun, yani kardeşim doğduğunda, annem öyle diyor, bebekler çok akıllı ve hızlı öğreniyorlar zaten o olgunluğa geldiğinde kolay öğrenecektir, mesela sabahları babası almadan önce baba tuvalete gidiyor çiş yapacak diyorum, bezini gösterip sende çişini buraya mı yaptın değiştirelim diyorum en başta bi şey anlamıyordu 5,10 gün sonra babası kalkıp gittiğinde kendisi de bezini tutup farklı bi ifade takınıyor:) bu da bi tuvalet iletişimi bence:) 1,2 aya lazımlığa oturtmaya başlarım havalar da ısınıyor çıkarması giydirmesi kolay olur hem.
Bazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.

Hem takım,hem alt üst takım,yani mesela bayramlık elbiseler giydirmişler kızlar,ne güzel görünüyor bebekler maşallah.Onu demek istemiştim.
yok canım olur mu öyle şey bebişler her haliyle güzeller 🥰🥰

benimki bugün yine çok kötü bi kaza yaşadı. sehpa gbi duran bir kitaplık vardı üstüne düşürdü hiç bu kadar ağlamamıştı resmen çırpındı çocuğum. bacağı morardı 😔 çok üzgünüm hiç iyi bi anne olamıyorum gibi hissediyorum 😔
bunların annelikle ilgisi yok,kendine haksızlık etme,çocuklarımız için en iyi anne biziz,düşe kalka büyüyecekler,bir az daha dikkatli olmamız lazım,yüzümüze başka tarafa çevirmeğe gelmiyor

Maşallah kuzulara kızlar☺️ bayram sonrası olmuş oldu anca bakabildim buralara.
Ben de genelde 2 veya 3 ana öğün veriyorum bir kere falan da ara öğün oluyor genelde. Gerçi benimki ana öğünlerde de pek bir şey yemiyor 🤷🏼‍♀️ sizinkiler de öyle mi?
Merhaba,ne zamandır yemiyor?Sizin yeme saatleriniz nasıl belki anne sütü(formul süt) ilə katı gıda arasında zaman az oluyor,acıkmıyor belki o yüzden yemiyor.Benim oğlum kahvaltıda iyi yiyor, 2 gündür diğer öğünleri az yiyor,damakları çok kaşınıyor,elbisemi kemiriyor,dün gündüz de uyumadı,akşama doğru uyudu,4cü dişi 4-5 gün önce patlamıştı,o çıkıyor,başka da şişlik yok,4cü dişdenmi,yeni bir diş daha çıkacak ondanmı anlamadım.

Kızlar bayramda giremedim hepsi çok tatlı olmuş maşallah 🧿
Yarın 10 ay kontrolüne gidicez ve hâlâ diş yok 😁 altta iki çizgi vardı bi tanesi minnacık çıkmış gibi ama bilemiyorum ne zaman net çıkar
Öğün konusu emmeye devam önceden saatliydi ama artık o ne zaman isterse zatem meme meme diye istiyo çok komik gece de hasta veya huzursuz değilse 2 kere eğer hasta ve huzursuzsa sayamıyorum bile 😁
Sabah uyanıyoruz önce meme keyfi bi saat sonra kahvaltı muz,avakado,ceviz,yumurta bazen pekmezde ekliyorum yediriyorum tabi bizim kahvatıdanda istiyo verebildiğim şeylerden veriyorum tam bi ekmek canavarı illa elinde bi parça olucak sonra uyuyor tabi meme istiyo o şekil uyuyor bazen gezerken kucağımdada uyuyor uyanıncada emmek istiyo sonra çorba yediryorum kızım olduğu için ona ne yaptıysam artık yine arada emme bi meyve veriyorum akşamda yine kızıma yaptığım onun da yiyebileleciğ şeylerden yiyor köfte yoğurt pilav sebzeli bişeyler duruma göre de yatarken ya gece maması ya yoğurt veriyorum ama gün içinde fazla yediğini ya da bir emdiğini düşünürsem gece yedirmiyorum zaten çok iştahlı maşallah 🧿 🥰

Bazı bebekler 1 yaştan sonra sinyaller veriyor,kakası geldiğinde saklanıp yapıyorlar mesela.O sinyalleri gördüğümüz an değerlendirmeliyiz.Bazı bebekler 3-4 yaşa kadar bezle dolaşıyorlar,bunu istemem.Bu yaz lazımlığa alıştıra biliriz bence de.
Bu kadar erken mi

X